Horoscopul lunii iunie 2010 – Zodia Balantei

In iunie , Balanta , deloc vitregita de mangaierea iubirii , va excela totusi in plan profesional si financiar.


Intrarea lui Jupiter in Berbec , pe 6 iunie , iti deschide un viitor presarat cu oportunitati in viata amoroasa si in domeniul social.Pe parcursul acestui ciclu te vei bucura de impartasirea vietii tale cu o persoana deosebita.De asemeni, vei putea beneficia de parteneriate avantajoase in afaceri , probleme legale sau profesiune.

Incepand 7 iunie , ambitiosul Marte marsaluieste in regatul pedantei Fecioare si te indeamna sa meditezi asupra obiectivelor tale.Poate fi o vreme in care unele evenimente din trecut isi gasesc o reactualizare , un lucru care nu este neaparat de rau augur.Un mare aflux de energie are tendinta de a fi canalizat in chestiuni personale sau pentru a trece neobservat de cei din jur atunci cand te dedici unor aspecte intime ale vietii.Se poate intampla sa visezi cu ochii deschisi sa iti lasi imaginatia sa zburde asupra unor idealuri sau noi idei.

Patrunderea rationalului Marte pe taramurile Gemenilor , odata cu ziua de 10 iunie , te indeparteaza de aspectele marunte ale cotidianului si te focalizeaza asupra laturilor practice ale existentei , cu atat mai mult cu cat mintea iti este strabatuta de ganduri novatoare si o ampla perspectiva de ansamblu.Esti deschis acum asupra largirii cunostiintelor tale si poti avea contacte fructoase cu cineva indepartat.Concentrarea cu care te apleci asupra unor aspecte majore te poate face usor amnezic fata de amanuntele vietii de zi cu zi.

In ziua de 12 iunie, Luna noua din Gemeni si a noua ta casa ( casa explorarii si filozofiei) poate sa te insufleteasca cu o oarecare agitatie si lipsa de satisfactie fata de rutina zilnica.Ai putea fi inclinat sa initiezi noi proiecte sau activitati care sa vina in intampinarea setei tale de grandios , sa iti stimuleze spiritul de aventura si sa-ti largeasca orizonturile imaginatiei.

Odata cu 14 iunie , insinuarea dragastoasei Venus in regatul luminos al Leului iti deschide calea catre inchegarea unor noi prietenii , posibil in cadrul unui grup sau a unei colectivitati.

Pe 21 iunie Soarele straluceste deasupra domeniilor Racului , facandu-te sa te concentrezi asupra pozitiei tale in societate , a lumii exterioare si a reputatiei .In acest interval de timp este posibil sa te preocupe indeplinirea unui obiectiv important , sa iti doresti sa stralucesti si sa iesi in evidenta.

Odata cu 25 iunie , Mercur viziteaza Racul si a X-a ta casa si iti aduce cariera sau afacerile in centrul preocuparilor tale , Totodata , in acesta perioada , se poate ca viata ta profesionala sa necesite un mai mare trafic al comunicatiilor . Desi vei fi inclinat sa un intens schimb de informatii , nu te vei simti atras sa stai la taclale sau sa porti conversatii frivole.



Horoscopul dragostei Balantei in iunie 2010


Inceput pe 6 iunie , tranzitul lui Jupiter in a saptea ta casa (casa transformarii, evolutiei si sexualitatii) iti ofera posibilitatea de a invata noi lucruri despre tine insuti prin intermediul unui sensibil partener de cuplu.In perioada urmatoare te vei putea bucura de placerile casatoriei sau vei avea mari sanse de a stabili si aprofunda o legatura de dragoste cu o persoana speciala.Uneori , acest tranzit poate determina despartirea de un partener mai vechi , dar , in acest caz , va fi vorba numai si numai despre o separare cu efecte benefice pentru tine.Spre exemplu , o astfel de despartire poate facilita intalnirea cuiva mult mai potrivit pentru tine.

Prezenta planetei Venus in a unsprezecea ta casa (casa prietenie si sperantelor) , incepand cu 14 iunie , te poate apropia de o persoana de sex opus care iti impartaseste aceleasi interese sau pasiuni.In aceasta tinzi sa fii mai putin agitat in dragoste decat de obicei si sa te detasezi usor din punct de vedere intim.Daca incepi o noua relatie de cuplu in decursul acestui ciclu , ea va fi caracterizata mai curand de un strans simtamant de camaraderie decat de intimitate si afectiune.


Horoscopul carierei si banilor Balantei in iunie 2010


Jupiter in a VII-a ta casa iti faciliteaza negocieri pline de success in domeniul juridic ( daca este cazul).Se pot ivi beneficii financiare in urma unui parteneriat , iar mai vechile probleme de la slujba sau scoala isi vor gasi rezolvarea.Te poti trezi in postura de sfatuitor sau consilier al cuiva , lucru ce are darul de a-ti aduce avantaje notabile.Daca viata sau cariera iti necesita sa iesi in fata unui public , te poti astepta cu siguranta la succes si popularitate.Colaborarile de la serviciu vor beneficia de o vitalitate afectoasa , expansiva .

Tranzitul Soarelui in a zecea ta casa (casa carierei si dezvoltarii exterioare) , inceput pe 21 iunie , iti scoate la iveala natura practica si te face nerabdator sa vezi rezultatele concrete ale eforturilor tale in plan profesional.Recunoasterea meritelor tale pare sa aiba loc acum indiferent daca o ceri sau nu , dar acest fapt te poate incarca cu noi responsabilitati.

Un alt tranzit in cea de-a X-a ta casa , cel al lui Mercur , are loc odata cu 25 iunie , anuntand o perioada in care vei fi mult mai autoritar si mai grijuliu fata de ceea ce spui.Ideile tale ajung acum in fata unei audiente largite , iar acest lucru poate influenta unele persoane suspuse.Se prefigureaza o etapa excelenta pentru implinirea carierei si initierea unor planuri si strategii profesionale.


Horoscopul sanatatii Balantei in iunie 2010


Tranzitul lui Marte in a douasprezecea ta casa te poate afecta prin aparitia unor impulsuri inconstiente , capabile sa iti creeze insomnii , mai ales daca nu le bagi in seama si nu le permiti constientizarea.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai in functie de ziua de nastere in Horoscop lunar iunie 2010 - Toate zodiile




Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Zodia Balantei si Dragostea

Horoscop 2010 - Zodia Balantei

Zodia balantei.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase.


Horoscop european 2010 - Toate zodiile

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscopul lunii iunie 2010 – Zodia Balantei Horoscopul lunii iunie 2010 – Zodia Balantei Reviewed by Diana Popescu on mai 24, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.