Horoscopul lunii iunie 2010 – Zodia Varsatorului

In luna iunie , Varsatorul va fi impartit intre fervoarea crescanda a creativitatii si examinarea minutioasa a planurilor sale existentiale , intre o viata amoroasa dramatica si o mai mare preocupare fata de sanatate.

Un ciclu favorabil comunicarii si educatiei este prefigurat de intrarea norocosului Jupiter in Berbec , odata cu ziua de 6 iunie.Te vei putea dedica cu placere largirii cunoasterii si perfectionarii abilitatilor , mai ales ca puterea de intelegere iti va deveni foarte ascutita ,si iti vei exprima ideile cu un entuziasm de zile mari care iti va asigura o audienta foarte receptiva.Relatile cu rudele sau vecinii vor fi benefice si pot apare daruri sau oportunitati prin calatorii , vizite , mesaje , email-uri .Te poti astepta la niste vesti bune sau anunturi fericite .S-ar putea sa iei in considerare achizitionarea unei masini pentru a economisi timpul risipit in periplurile tale zilnice.
Ai putea fi mult mai sociabil si degajat , iar cei din jur se vor bucura din plin de compania ta.

Tranzitul lui Marte in Fecioara ia startul pe 7 iunie si pare a prezice probleme in parteneriate , cauzate de supradimensionarea eului tau interior sau conflicte deschise cu niste adversari.In acest context , ar fi indicat sa iti folosesti energia pentru a pune sub semnul cooperarii relatiile tale cu ceilalti.In aceasta etapa , ai putea constata ca ai nevoie de ajutorul unei persoane influente pentru a realiza ce iti doresti.

Incepand cu 10 iunie, vizita facuta de comunicativul Mercur pe taramurile contradictorii ale Gemenilor iti asigura o conexiune mentala intensa cu latura ta creativa.Vei fi mandru de ideile tale si foarte priceput in a le evoca celor din jur.Gandirea iti va fi mai fertila ca oricand.Ai putea sa ii desfeti pe amici cu spiritualitatea si umorul tau incisiv si vei fi atras de competitii in care sa iti pui in valoare istetimea.

Pe 12 iunie , Luna noua din Gemeni da un proaspat impuls capacitatii tale creative si iti strecoara in suflet o dulce perspectiva romantica.Ai putea avea nevoie acum mai mult ca inainte de aprobarea si recunoasterea celor apropiati.

Conjunctia lui Venus cu Neptun din data de 13 iunie pune din nou accentul pe bogatia ta creativa , dar si pe acutizarea sensibilitatii tale , si iti infuzeaza o oarecare stangacie in aspectele practice ale vietii.Ai putea sa fii pasionat cu precadere de manifestari artistice precum muzica , poezia sau dansul.

Soarele straluceste deasupra Racului dupa 21 iunie , configurandu-ti o crescanda pasiune pentru munca ta si o preocupare mai mare pentru sanatate.Ai putea fi patruns de nevoia de a sorta ceea ce este benefic si ceea ce nu este in viata ta , de a-ti reorganiza programul zilnic sau a invata ceva nou.

In ziua de 24 iunie , Mercur intra in opozitie cu Neptun , un aspect astrologic de natura sa iti copleseasca mintea cu o debordanta imaginatie , creativitate si intuitie si sa iti alunge capacitatea de concentrare.Plictisit de monotonia zilnica , ai putea sa dai un inteles exagerat faptelor cotidiene .Vei fi gata sa accepti aproape orice punct de vedere al celor din jur, gratie abilitatii proaspete de a avea o imagine de ansamblu.In orice caz, nu este un interval de timp propice unor activitati care iti cer o mare consecventa logica sau unor planuri de perspectiva.


Pe 25 iunie , Mercur patrunde in Rac si te predispune catre lucrurile de amanunt ale existentei tale cotidiene sau catre perfectionarea unor aspecte profesionale.


Horoscopul dragostei Varsatorului in iunie 2010


Tranzitul planetei Saturn in a treia ta casa , pornit pe 6 iunie , iti deschide larg caile de comunicare cu partenerul de cuplu sau cu cel pe care ti-l doresti alaturi.Persoana iubita te poate redescoperi in efervescenta dialogului si aspiratiei de a aseza legatura cu ea la un alt nivel de reciprocitate.

Etapa prefigurata de intrarea pe 7 iunie a planetei Mercur in a saptea ta casa ( casa parteneriatului si relatiilor interumane) aduce vioiciune si dinamism in viata ta amoroasa.Daca vor apare conflicte , te vei indrepta fara sovaire catre miezul problemelor , fara a mai avea rabdarea de a le ascunde sub pres.De altfel , este de asteptat o derulare tumultoasa in relatia de cuplu , traversata de frecvente suisuri si coborasuri.

Incepand cu 10 iunie , prezenta lui Mercur in a cincea ta casa (casa dragostei si creativitatii) iti trezeste nevoia de a te bucura de subtilitati intelectuale.Din acest motiv, se poate sa iti reconsideri , cu egoism , partenerul de viata numai prin prisma laturii intelectuale.

Luna noua din 12 iunie , rasarita tot in a V-a ta casa , te face mai indraznet in abordarea unei persoane dorite si mai pasional in iubirea fata de un mai vechi partener.

Conjunctia dintre Neptun si Venus te inzestreaza cu atractivitate dar te poate face sa daruiesti mai mult in dragoste sau chiar sa faci sacrificii pentru cel iubit.Ai putea fi atras de iubire la fel cum sunt captivati fluturii de noapte de o lampa.Starea ta extrema de compasiune si intelegere nu exclude sa fii inselat in dragoste.

Odata cu tranzitul ispititoarei Venus in regiunile insorite ale Leului si a saptea ta casa ( casa parteneriatului si relatiilor interumane) , legatura de dragoste cu iubitul/iubita se va infierbanta si va ajunge la un mai profund nivel de intimitate.
Cei solitari vor fi si ei incalziti de perspectiva unei promitatoare noi relatii de iubire.


Horoscopul carierei si banilor Varsatorului in iunie 2010


Prezenta lui Jupiter in a III-a ta casa ( casa influentelor de mediu si a comunicarii) aduce vesti bune celor implicati in vanzari , dar si studentilor sau persoanelor implicate intr-o activitate de invatamant .Te vei bucura de o comunicare intensa cu colaboratorii , in invatarea de lucruri noi sau , in general , in socializarea cu cei de la serviciu.

Incepand cu 21 iunie , tranzitul Soarelui in a sasea ta casa (casa muncii si sanatatii) te determina sa aduci imbunatatiri in rutina ta zilnica , sa fii mai increzator in posibilitatile tale in sfera profesionala si mai atasat de serviciu.Manat din spate de spectrul eficientei , te vei dedica cu precadere lucrarilor sau aspectelor de detaliu , a amanuntelor fara de care nu este posibila construirea intregului.

Tranzitul inceput de Mercur in a VI-a ta casa te impaca cu munca de zi cu zi si iti confera o sporita capacitate de a gandi logic.La serviciu se intrevede o activitate febrila , condimentata de contacte intense cu colegii.Sarcinile minutioase par a se succeda fara intrerupere.


Horoscopul sanatatii Varsatorului in iunie 2010


Lumina imprastiata de Soare , dupa 21 iunie , in casa sanatatii tale te face mult mai atent asupra lucrurilor aparent neinsemnate care iti pot prejuficia starea fizica si mentala.Se anunta o perioada extrem de favorabila ingrijirii sanatatii si inceperii unei diete sanatoase sau a unui program de exercitii fizice.

Incepand cu 25 iunie, tendinta de mai sus este accentuata de tranzitul lui Mercur in a sasea ta casa .Este posibil ca preocuparea ta fata de sanatate sa se manifeste prin dorinta de a te supune unor noi teste sau prin explorarea unor noi mijloace de intretinere fizica si mentala.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai in functie de ziua de nastere in Horoscop lunar iunie 2010 - Toate zodiile



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Zodia Varsatorului si dragostea

Horoscopul anului 2010 - Zodia Varsatorului

Zodia varsatorului - Caracteristici , compatibilitate , zile si numere norocoase

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscopul lunii iunie 2010 – Zodia Varsatorului Horoscopul lunii iunie 2010 – Zodia Varsatorului Reviewed by Diana Popescu on mai 30, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.