Horoscop lunar iunie 2010 – Zodia Pestilor

In luna iunie, Pestii vor parcurge o etapa a vietii fertila si incandescenta din punct de vedere intelectual , de atasament fata de familie sau persoana iubita.

Incepand cu 6 iunie , binevoitorul Jupiter isi incepe tranzitul in Berbec , astfel incat se pot intrezari schimbari benefice in domeniul puterii personale si a sistemului tau de valori , dar si castiguri financiare.Te vei simti mult mai increzator in tine insuti si te vei implica cu entuziam in activitatea profesionala sau cea financiara.Sunt posibile achizitii ale unor bunuri de valoare sau de folosinta indelungata.

Intrarea planetei Marte , pe 7 iunie , in Fecioara , poate anunta conflicte cu partenerii , dar , oricum , vei avea tendinta sa iti modelezi actiunile ceva mai strategic , cu atat mai mult cu cat vei deveni constient de subtilitatea jocurilor facute de mai marii zilei.

Cresterea puterii de concentrare , precum si necesitatea de a te izola in scopul fructificarii acestei oportunitati sunt prefigurate de patrunderea pe 10 iunie a planetei Mercur in teritoriile controversate ale Gemenilor .Memoria ta ar trebui acum sa absoarba informatiile in mod mai eficient decat altadata , iar gandurile ar putea sa ti se indrepte adesea catre chestiuni personale , familie sau persoana iubita.In particular , este posibil sa te bucuri de rememorari ale vietii din copilarie sau a unor evenimente familiale trecute.De asemeni , te poti dedica mai mult treburilor casnice sau unor lucrari legate de caminul tau.

Luna noua , aflata in a IV-a ta casa , in ziua de 12 iunie , are capacitatea de a-ti accentua starea anterioara , focalizandu-te intr-o si mai mare masura asupra casei si familiei.Vei simti nevoia de a explora si construi un nou concept al sigurantei tale interioare , miezul increderii in tine si in lumea de afara.Acest eveniment astral are calitatea de te impulsiona si a te calauzi spre reorganizarea vietii familiale sau punerea la punct a unor planuri pentru viitorul indepartat.


Evenimente fervente in societate si in dragoste au tendinta de a pune stapanire pe tine odata cu 14 iunie , cand Venus isi face intrarea in Leu.Zeita dragostei are calitatea de a te face placut si respectat de cei din jur.

Tranzitul Soarelui in Rac inaugureaza , dupa 21 iunie , o perioda in care vei iesi din carapace , gata sa te exprimi si sa actionezi in mod creativ.Inspiratia inovatoare si emotivitatea capata o vioiciune crescanda si se reflecta pozitiv asupra realizarilor , familiei tale sau partenerului tau.Placerea sau amuzamentul ar putea juca un rol principal in cautarea libertatii de exprimare.Iti doresti sa fii sub lumina reflectoarelor si sa fii apreciat de cei din cercul tau social.

Un alt tranzit , cel al planetei Mercur pe aceleasi meleaguri ale Racului , iti confirma si iti exalta tendintele de mai sus incepand cu data de 25 iunie.Vei fi increzator in ideile tale si ti le vei exprima cu o mare putere de sugestie celor din jur , iar gandirea ar putea sa-ti fie purtata pe aripile unei neobisnuite creativitati.Vei avea capacitatea de a captiva in discutii , cu un spirit al umorului plin de vivacitate.Datorita acestei stari febrile si spontane vei fi apreciat atat de prieteni cat si de de partenerul tau de cuplu.


Horoscopul dragostei Pestilor in iunie 2010


Tranzitul indraznetului Marte in a VII-a ta casa (casa parteneriatului si relatiilor interumane) , inceput pe 7 iunie , are darul de a-ti stimula sexualitatea si nevoia de intimitate.Pe de alta parte, unele vorbe sau barfe iti vor putea ajunge la urechi , deranjandu-te sau ranindu-te profund.Uneori, acest tranzit poate prilejui o criza sau finalizarea unui ciclu din viata.Oricum , in acest interval de timp vei simti nevoia de a fi sprijinit(a) de partenerul sau iubitul tau /iubita ta .

Dupa 10 iunie, Mercur se perinda prin a patra ta casa (casa radacinilor si caminului) , instigandu-te catre un dialog benefic, mai profund , cu partenerul tau de viata.

Luna noua din 12 iunie , aparuta tot in a IV-a ta casa , iti constientizeaza si fundamenteaza sentimentele si nevoile afective , si te cufunda intr-o mai adanca intimitatea cu fiinta iubita.

Tranzitul planetei Venus in a sasea ta casa (casa muncii si sanatatii) , inaugurat pe 14 iunie , face ca dragostea sa fie in aer in preajma mediului tau profesional. Cu o logica cumva mercantila , vei fi mai putin inclinat sa pici in mrejele dragostei doar din dorinta de a fi indragostit . Cu toate acestea , o atractie muta dar neconcretizata cu un coleg sau un colaborator are sanse de a se transforma intr-o adevarata idila de dragoste.

Incepand cu ziua de 21 iunie , Soarele straluceste deasupra celei de-a cincea tale case (casa dragostei si creativitatii) si te insufleteste cu un spirit jucaus , care te provoaca sa te implici mai mult decat de obicei in flirturi sau aventuri pe parcursul carora te-ai putea juca nu numai cu dragostea ci chiar si cu vietile altora.


Horoscopul carierei si banilor Pestilor in iunie 2010


Intrarea lui Jupiter in a doua ta casa ( casa resurselor si banilor) este intotdeuna norocoasa , asa incat te poti astepta sa-ti cada din cer o suma mare de bani , sau , mai curand, sa ai parte de o marire de salariu sau o prima.S-ar putea sa fii nevoit sa iti infranezi patima de a cheltui mult pe lucruri de prisos .

Prezenta lui Marte in a saptea ta casa , dupa 7 iunie , poate da nastere unor framantari interioare legate de bani sau proprietati , dar si unor diferende cu partenerii tai , referitoare la posesiuni sau alte chestiuni financiare.

Odata cu strecurarea ispititoarei Venus in a VI-a casa a Pestilor , te poti concentra pe crearea unui mediu profesional cordial si armonios , prin adancirea relatiilor de amicitie cu colaboratorii.Este posibil sa fii pandit de o oarecare lene sau comoditate , fiind tentat sa imbini munca cu placerea.Probabil ca vei socializa la serviciu mai mult decat de obicei , si vei fi insufletit de un spirit de echipa entuziast.
Oricum , vei avea succes numai prin indeplinirea unor sarcini care implica cooperarea si colectivitatea.


Horoscopul sanatatii Pestilor in iunie 2010

Tranzitul planetei Venus in a sasea ta casa te avertizeaza sa fii atent la ce si cat manaci in aceasta perioada.O dieta naturista ar fi calea cea mai buna de a depasi aceasta etapa .

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai in functie de ziua de nastere in Horoscop lunar iunie 2010 - Toate zodiile



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Zodia Pestilor si dragostea

Zodia Pestilor - Caracteristici , compatibilitate , zile si numere norocoase

Horoscopul anului 2010 - Zodia Pestilor

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar iunie 2010 – Zodia Pestilor Horoscop lunar iunie 2010 – Zodia Pestilor Reviewed by Diana Popescu on mai 31, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.