Cum schimbi imaginea de fundal Google ?

Au inceput sa iti placa imaginale afisate de o vreme pe pagina principala (de cautare) Google ? Ai dori sa le inlocuiesti cu altele , preferate de tine , precum poza copilasului tau , iubitului tau/ iubitei tale sau a vedetei preferate ?

Nimic mai simplu ! Inca de saptamana trecuta Google a pus la dispozitia utilizatorilor o noua optiune , care te ajuta sa faci asta.Iata cum poti incarca imaginea / poza ta. :

- Da click in partea de jos stanga pe "Add a background image and make Google your own" (pentru Google.com) sau "Schimbati imaginea de fundal" (pentru Google.ro).

- Logheaza-te in contul tau Google si selecteaza o fotografie sau o imagine de fundal dintr-o galerie publica Picasa , albumul tau Picasa sau din calculatorul tau.

Prin acesti pasi simpli reusesti sa realizezi personalizarea paginii tale Google.

Pentru a elimina imaginea de fundal selectata trebuie doar sa dai click pe "Remove background image" (Google.com) sau "Eliminati imaginea de fundal" (Google.ro) in partea de jos stanga a ecranului.
Cum schimbi imaginea de fundal Google ? Cum schimbi imaginea de fundal Google ? Reviewed by Diana Popescu on iunie 10, 2010 Rating: 5

18 comentarii:

  1. Imaginile de fundal nu vor rămâne obligatorii, Google oferind această posibilitate tuturor utilizatorilor pentru doar 24 de ore, după care doar cei cu conturi vor putea beneficia de noul feature. .Pe mine sincer nu ma deranjeaza oricum fiecare cu parerea lui. . Eu cred ca voi activa acest "nou feature".

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru completare.Eu am activat deja o noua imagine de fundal.

    RăspundețiȘtergere
  3. de ce nu imi ramane tot timpul imaginea pe fundal?...daca inchid fereastra si o redeschid nu mai imi apare imaginea numai daca ma loghez din nou :(

    RăspundețiȘtergere
  4. dar nu merge si fara sa ne log-am?

    RăspundețiȘtergere
  5. are dreptate anonim dar nu merge si fara conturi?

    RăspundețiȘtergere
  6. Scrie-mi pe godessdiana88@gmail.com si vom rezolva aceasta problema

    RăspundețiȘtergere
  7. totusi e al naibi google chrome asta dar e bun (cat de cat)

    RăspundețiȘtergere
  8. de fapt e foarte bun.am glumit si eu

    RăspundețiȘtergere
  9. mie dc nu imi arata: "Add a background image and make Google your own sau schimbati imaginea de fundal" si sunt logata la contul google!!??

    RăspundețiȘtergere
  10. putin ajutor va rog, mi-a disparut din stanga jos chestia cu adauga o imagina de fundal, cum procedam sa adaugam una in acest caz?

    RăspundețiȘtergere
  11. NICI EU NU AM IN STANGA JOS ADAUGA IMAGINE. AM SCHMBAT IMAGINEA , DAR LA TEMA GOOGLE, NU LA IMAGINEA DE FUNDAL. SI AM AVUT IMAGINE ACTIVATA MULT TIMP, DAR ACUM MI-AM FORMATAT PC-UL PLEASE HELP!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu nu am acest buton! Ce pot sa fac????

    RăspundețiȘtergere
  13. nici eu nu am Add a background image ce fac?

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu am ' Add background image' ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incearca asa:http://www.diane.ro/2014/04/cum-personalizezi-fundalul-Google.html

      Ștergere

Un produs Blogger.