Horoscop lunar august 2010 – Zodia Leului

In luna august , Leul are de parte de o viata relativ linistita , in care succesul social si impulsul de a strange punga nu aduc prilejuri de mari framantari .Desi dragostea nu pare a fi cutremurata de mari evenimente , sexualitatea tinde sa preia controlul in viata de cuplu.

Bucuria de a fi impreuna cu alti oameni si a te simti parte dintr-o colectivitate te copleseste odata cu intrarea planetei Venus in a Balanta , pe data de 6 august. Cei din jur iti cauta si iti pretuiesc compania , iar discutiile cu ei devin infierbantate si placute , dar si instructive vizavi de ideile care te framanta. Uneori acest tranzit aduce beneficii din partea rudelor , sau prin comunicatii si scurte calatorii. Darul diplomatiei se pogoara asupra ta si esti gata oricand sa mediezi cu succes partile aflate in conflict.

Reinventarea persoanei tale , fie prin adoptarea unui nou “look” , fie printr-o noua maniera de a te exprima devine prioritara dupa 10 august , ziua in care Luna noua rasare deasupra Leului. Ti se anunta astfel o perioada deosebita a anului , incarcata de energie si entuziasm. Schimbarile care te preocupa se focalizeaza asupra obiceiurilor cotidiene , in scopul maririi increderii in tine insuti si a eficientizarii actiunilor tale. Accentuarea trasaturilor personalitatii tale are darul de a atrage atentia celorlalti , dar intr-un mod impersonal , lipsit de flacara pasiunii. Cu toate acestea , proaspete si inedite experiente sunt pe cale sa iti imbogateasca viata.


Din 13 august , tranzitul retrograd al lui Uranus in Pesti te poate insufleti cu idei radicale in domeniul finantelor si al relatiei tale cu moartea si lumea subconstientului . Probabil ca vei simti ca esti pe calea finalizarii unei etape a destinului tau , gata sa pasesti catre o noua dimensiune a vietii.Aceasta perspectiva are capacitatea sa iti adanceasca meditatia asupra scopurilor si idealurilor tale.

Tranzitul Soarelui in regatul grijuliei Fecioare , pornit pe 23 august , te focalizeaza pentru urmatoarele saptamani asupra aspectelor materiale si gradului de confort al vietii.

Luna plina din 24 august , aparuta pe cerul Varsatorului , te provoaca sa iti reanalizezi si sa pui in cumpana relatia cu asociati din viata personala sau din zona afacerilor.


Horoscopul dragostei Leului in august 2010


Tranzitul lui Venus in a treia ta casa (casa comunicarii si influentelor de mediu) , iti favorizeaza , incepand cu 6 august , intelegerea la niveluri mai inalte cu partenerul tau de viata.Redescoperirea reciproca poate da o noua dimensiune relatiei tale de cuplu , iubirea ridicandu-se de la stadiul pasional catre o treapta rationala sau intelectuala.

Preocuparea aproape obsesiva fata de tine insuti si caile tale de a te impune in viata poate strecura cateva cuburi de gheata in cocktailul iubirii. Vrand-nevrand ai tendinta de a te indeparta de partenerul tau .Poate fi o vreme de punere la incercare a dragostei sau afectiunii fata de iubitul tau / iubita ta. Daca reusesti sa treci peste acest prag , probabil ca nimic nu va mai putea sta in calea iubirii tale.

Turnura retrograda a lui Uranus in a opta ta casa , evidentiata din ziua de 13 august , iti trezeste si exalta sexualitatea. Doborarea tuturor barierelor din calea intimitatii poate da nastere unor satisfactii nemaitraite pana acum. Instinctul sexual poate pune stapanire cu totul peste fiinta ta , indemnandu-te catre experimente sau relatii cu persoane la care nu te-ai mai gandit pana acum din aceasta perspectiva.

Reechilibrarea balantei dintre primire si daruire isi poate pune amprenta asupra vietii de cuplu , gratie Lunii pline ivite pe 24 august in cea de-a saptea ta casa (casa parteneriatului si relatiilor interumane). Nevoile partenerului trebuie sa fie luate in seama la fel de mult ca si ale tale , asa ca este timpul compromisului si negocierii.
Nativii singuri din zodia Leului au sansa acum de a se conecta in dragoste impreuna cu o persoana foarte speciala.


Horoscopul carierei si banilor Leului in august 2010

Infuenta uraniana initiata in ziua de 13 august iti starneste dorinta de a ajunge la independenta financiara , de a scapa de vechi datorii si obligatii , sau de a te elibera de parteneriate care ti se par stanjenitoare.

Soarele , prezent in Fecioara si a doua ta casa ( casa banilor si resurselor) , incepand din ziua de 23 august , iti mobilizeaza prudenta si sentimentul de securitate financiara. Daca mai ai ceva bani la ciorap sau in banca , ai putea fi tentat sa ii folosesti pentru a face niste investitii sigure pe timp de criza. Concentrarea asupra muncii si finantelor iti poate ocupa aproape tot timpul , mai ales daca te vei feri de orice eveniment care inseamna cheltuieli neprogramate.Cu toate acestea, tendinta de a gasi delicii in confort te poate lua prin surprindere , aruncandu-te in valtoarea unor cumparaturi neasteptate.


Horoscopul sanatatii Leului in august 2010

Starea de sanatate nu are de ce sa iti trezeasca ingrijorari in luna august. Vitalitatea ti se va ridica la cote aproape maxime , iar relativa lipsa de evenimente din aceasta perioada nu te expune riscului stresului sau oboselii.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna august 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei pentru luna august 2010 - Toate zodiile



Copyright © diane.ro


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Leu 2011 – Previziuni generale

Zodia Leului . Maxime , aforisme , citate

Zodia Leului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscopul anului 2010 - Zodia Leului

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar august 2010 – Zodia Leului Horoscop lunar august 2010 – Zodia Leului Reviewed by Diana Popescu on iulie 19, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.