Horoscop Pesti 2011 – Previziuni generale

Anul 2011 , supus unor influente astrale contradictorii si inegale , poate fi impartit doua perioade , cu aspecte diferite, pentru nativii din zodia Pestilor. In cea dintai jumatate a anului , mai ales in primele 3 luni , Pestii vor fi inconjurati de o lume cetoasa si schimbatoare , care le va solicita la maximum atentia. Capcanele sau oportunitatile pot fi invaluite sub aparente inselatoare , astfel incat fiecare decizie majora ar trebui sa fie cantarita de doua ori inainte de a fi luata. Cei nascuti in zodia Pestilor vor fi mult mai inclinati catre intimitate si reconciliere prin dialog. In ciuda lumii iluzorii din jur , ei vor primi mesaje foarte clare din partea celor apropiati si isi vor afirma cu autoritate si convingere ideile si hotararile.
A doua jumatate a anului da nastere altor tendinte , invigorate in ultimele luni ale lui 2011. Tensiunile din mediul social inconjurator au pornirea de a se stinge , lasand loc unei atmosfere relaxate , caracterizata prin armonie si capacitatea de a schimba favorabil situatiile , dar nu si oamenii.

Viata de familie si relatia de dragoste sau cuplu nu trec prin mari framantari . Pestii indragostiti sau hotarati sa renunte la celibat au mari sanse de a se casatori in acest an. Sfera profesionala poate ajunge o arena a infruntarilor , dar este promitatoare din perspectiva realizarilor si aprecierii aportului adus sau a straduintelor.Desi pot apare niste castiguri neasteptate spre jumatatea anului, la debutul lui 2011 norocul isi poate intoarce spatele , lasand loc unui esec financiar. Sanatatea , inegala si ea , poate oferi prilejul unor afectiuni mai mult sau mai putin grave , in functie de rapiditatea reactiei la primele semne de boala.

In curand , in blogul Dianei : Horoscopul dragostei , horoscopul carierei & banilor si horoscopul sanatatii Pestilor in anul 2011.


Copyright © diane.ro


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Zodia Pestilor si dragostea

Zodia Pestilor - Caracteristici , compatibilitate , zile si numere norocoase

Horoscopul anului 2010 - Zodia Pestilor

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop Pesti 2011 – Previziuni generale Horoscop Pesti 2011 – Previziuni generale Reviewed by Diana Popescu on iulie 15, 2010 Rating: 5

4 comentarii:

  1. cum pot sa fac sa primesc in fiecare zi zodia pe e-mail gabytzu89_gaby@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Deocamdata , m-am dedicat numai horoscopului lunar.Incepand cu 2011 , probabil ca voi incepe si un horoscop zilnic.La momentul potrivit voi anunta in ce fel se poate primi pe email.

    RăspundețiȘtergere
  3. care este perioada zodiei varsatorului?am auzit mai multe versiuni referitoare la data de 19 februarie... apartine zodiei varsatorului sau zodiei pestilor?

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.