Horoscop Scorpion 2011 – Previziuni generale

Desi 2011 va fi un an de impliniri medii pentru Scorpion , schimbarea isi poate pune cu rapiditate amprenta asupra tuturor aspectelor vietii tale. Aprofundarea si dezvoltarea proiectelor din anul anterior va fi o preocupare de baza in 2011. Conjunctura astrala va da nastere unor infuente contradictorii : pe de o parte , viata sociala si parteneriatul (inclusiv cel din dragoste) vor fi apte de a se dezvolta, pe de alta , ai putea simti tentatia de a te izola si a te retrage departe de lumea dezlantuita. Jupiter va darui nativilor din zodia Scorpionului oportunitatea de a inainta in directia materializarii nazuintelor, iar Saturn va avea abilitatea de a-i investi cu creativitate in tot ceea ce fac. Perioadele de intense relationari cu cei din jur si de munca dedicata vor alterna cu intervaluri de timp rezervate relaxarii.

Daca in prima jumatate a anului succesele vor intersecta cu timiditate drumul destinului tau , cea de-a doua parte poate avea darul de a-ti aduce mari satisfactii in sfera profesionala. Situatia financiara va fi echilibrata si sigura tot timpul anului.
Desi viata afectiva va sta mai ales sub semnul armoniei , se prefigureaza cateva probleme familiale. Onestitatea si sinceritatea fata de partenerul tau de cuplu poate impiedica aparitia unor neintelegeri grave.
La inceputul anului se pot ivi cateva probleme de sanatate, din fericire lipsite de gravitate daca li se acorda atentia necesara.

In curand , in blogul Dianei : Horoscopul dragostei , horoscopul carierei & banilor si horoscopul sanatatii Scorpionului in anul 2011.


Copyright © diane.ro


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Zodia Scorpionului si Dragostea

Horoscopul anului 2010 - Zodia Scorpionului

Zodia Scorpionului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop Scorpion 2011 – Previziuni generale Horoscop Scorpion 2011 – Previziuni generale Reviewed by Diana Popescu on iulie 07, 2010 Rating: 5

5 comentarii:

Un produs Blogger.