Horoscop Varsator 2011 – Previziuni generale

Influentele astrologice prevad un an linistit si relaxat pentru Varsator. Marte, Saturn si Uranus iti destind usor tensiunile din viata si iti dau un mai mare grad de libertate catre o intelegere vasta a existentei si a legaturilor tale cu oamenii apropiati. 2011 iti prilejuieste culegerea roadelor dupa un an anterior marcat de eforturi si perseverenta. Destinul nu te va parasi in bratele singuratatii , ci te va apropia de semeni , daruindu-ti prin ei noi sanse pentru viitor in toate domeniile vietii. Balastul dureros al trecutului va fi aruncat deoparte, permitandu-ti avantarea senina catre proaspete provocari si promisiuni.

Anul 2011 anunta evenimente neasteptate , dar incapabile de a cutremura atmosfera calma care te stapaneste. Viata profesionala , lipsita de mari conflicte, pare sa fie incununata cu cateva succese lipsite de maretie, dar stabile.Situatia financiara urmeaza tendintele generale ale nativilor din Varsator, fiind caracterizata de echilibru si rare momente cruciale. Armonia va poposi in viata familiala si in dragoste , avand capacitatea de a-ti oferi clipe inaltatoare.Starea de sanatate va fi buna spre satisfacatoare in tot cursul anului 2011 , cu exceptia unor afectiuni minore ce pot apare la mijlocul sau in ultima parte a anului.

In curand , in blogul Dianei : Horoscopul dragostei , horoscopul carierei & banilor si horoscopul sanatatii Varsatorului in anul 2011.


Copyright © diane.ro


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Zodia Varsatorului si dragostea

Horoscopul anului 2010 - Zodia Varsatorului

Zodia varsatorului - Caracteristici , compatibilitate , zile si numere norocoase

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop Varsator 2011 – Previziuni generale Horoscop Varsator 2011 – Previziuni generale Reviewed by Diana Popescu on iulie 11, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.