Femeile iubesc barbatii tip "mesterul casei" ?

Poate ca femeile ofteza in secret atunci cand viseaza la o noapte de amor cu Brad Pitt sau George Clooney , dar atunci cand este vorba despre o relatie de cuplu prefera barbatii care stiu sa repare tot ce poate da chix intr-o casa.

Conform unui nou studiu , bazat pe cercetarea a 3.000 de femei , aproape 3 sferturi dintre ele au spus ca sunt atrase in special de barbatii care stiu cum functioneaza un mecanism sau un dispozitiv casnic , decat de cei care petrec ore in sir in salile de gimnastica pentru a arata "bine".

Aproape jumatate dintre femei aspira dupa un barbat care sa le fie prin preajma atunci cand li se strica televizorul , combina stereo sau calculatorul.

Mai mult decat atat , una din 10 femei a declarat ca prefera ca partenerul sa se le repare dispozitivele casnice stricate decat sa isi faca de cap cu el in dormitor.

Adeseori, barbatii cu doua maini stangi pot avea nesansa sa fie respinsi intr-o relatie de dragoste promitatoare. Una din 20 de femei a admis ca i-a dat papucii unui barbat pentru ca nu stia cum sa ii puna la punct aparatele din casa aflate in impas.

Mai mult de 50 % dintre femei nu ii dau nici macar o sansa unui barbat care nu il intruchipeaza pe "mesterul casei" , iar aproape 9 femei din 10 sunt oripilate de partenerii care isi petrec timpul in sali de fitness. De altfel numai una din 3 urmase ale Evei pare a fi dispusa sa cedeze unui barbat mandru de el , cu muschii afisati la aprozarul iubirii .


Copyright © diane.ro
Femeile iubesc barbatii tip "mesterul casei" ? Femeile iubesc barbatii tip "mesterul casei" ? Reviewed by Diana Popescu on august 25, 2010 Rating: 5

3 comentarii:

  1. aiurea! stiu o gramada de papitoi care nu stiu sa bata un cui si au parte de femei alese

    RăspundețiȘtergere
  2. Bancurile cu instalatorii nu-s deloc bancuri.Deci ia un mops si treci la... treaba!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. femei alese...dupa ce standarde ? :) probabil ca papitoii au suficienti bani incat sa-si permita sa achite nota unui mester sau "suficienta" functie incat sa-si anduca angajatii sa o faca...

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.