Horoscop lunar octombrie 2010 - Zodia Leului

In octombrie , Leul isi imparte atentia si eforturile intre lumea exterioara , a comunicarii si interactiunii cu cei din jur si universul intim si protector al familiei ori caminului .Abia catre sfarsitul lunii , incepe sa isi acode un respiro si se avanta increzator catre iubire , placere si rasfat.

Curiozitatea iti capata prospetimea copilariei , iar priceperea de a manui cuvintele te poate transforma intr-un poet al realitatii gratie tranzitului inceput de Mercur pe 3 octombrie in Balanta.Tot ce inseamna comunicare da navala peste tine , asa ca nu sunt excluse o sumedenie de mici calatorii, drumuri prin oras , hartii de pus la punct (teme sau lucrari scrise) , discutii prelungite, telefoane , emailuri , dialoguri cu vecinii , prietenii , rudele sau cunostiintele. Atunci cand vrei sa cuprinzi cu mintea aproape tot ce iti iese in cale , nu ai cum sa ocolesti totusi o stare de distragere care nu te lasa sa te concentrezi asupra detaliilor , asa incat ar fi de recomandat sa te concentrezi pe actiuni sau planuri generale , de perspectiva.

Luna noua in Balanta din 7 octombrie nu face decat sa iti accentueze tendintele anterioare , vestindu-ti o vreme favorabila pentru studiu , activitati sociale si intarire a puntilor de comunicare cu cei din jur. Esti mult mai conectat cu lumea exterioara si sensibil fata de orice schimbare sau mesaj aparent nesemnificativ din sfera sociala ori profesionala. Acesta influenta lunara favorizeaza obtinerea unor bune rezultate la teste sau examene , inceperea unei noi activitati sau a unui proaspat proiect , indeplinirea cu brio a sarcinilor zilnice .

Venus retrograda paseste din 8 octombrie in Scorpion si a patra ta casa (casa radacinilor, caminului si sentimentelor) , anuntand un interval de analiza si alegere a graului de neghina , mai ales in interioritatea ta. Tot ceea ce te face sa te simti sau nu bine , in concordanta sau in dezacord cu aspiratiile tale intime si care te sprijina sau nu cu adevarat in viata devine subiectul unei examinari severe. Intrebarile despre lucrurile care merita sa fie traite si despre valoarea crezurilor tale te pot conduce la o redefinire si o benefica constientizare , apte de a-ti asigura un parcurs mai lin catre implinirea obiectivelor.

Memoria , gata de a absoabe orice precum o sugativa , si puterea marita de concentrare iti sunt aliati de nadejde dupa 20 octombrie, cand Mercur isi face aparitia pe teritoriile Scorpionului. Casa si famila devin preocupari majore , atat pe plan material cat si afectiv.

Soarele rasare , odata cu 23 octombrie , deasupra aceluiasi semn zodiacal al Scorpionului , mentinandu-ti atentia asupra caminului , familiei , mostenirii materiale ori spirtuale . Poate fi un interval de adancire in fiinta ta interioara , in cautarea unui sentiment de apartenenta care sa iti invingoreze felul in care abordezi si te confrnti cu probleme existentei. Nevoia de securitate te indeamna sa preiei fraiele familiei si sa ai o atitudine mult mai autoritara, fapt ce poate da nastere unor discutii sau certuri.

Dupa atata concentrare intelectuala si inversunare logica , Luna plina din ziua de 23 octombrie se opune influentei solare anterioare si te indeamna sa iti iei totusi o mica vacanta si sa evadezi putin din lumea responsabilitatilor zilnice. Ai putea simti nevoia sa iti acorzi cateva placeri adesea refuzate in trecut , sa iti eliberezi din suflet dorul de aventura si imprevizibil.

Incepand cu 28 octombrie , Marte isi incepe marsaluirea in regatul Sagetatorului , declansand o eruptie de energie in vulcanul aparent adormit al fiintei tale. Creativitatea pare a profita cel mai mult din urma acestei energizari , inspirandu-te sa te exprimi in multiple aspecte ale personalitatii tale. Dorinta de a te delecta cu placerile vietii poate fi insotita de un neastampar interior , o pofta de joaca si provocare a destinului.


Horoscopul dragostei Leului in octombrie 2010


Nimic nu iti prieste mai mult , incepand din 20 octombrie , decat dialogurile intime si afectoase cu persoana iubita. Tranzitul mercurian din a patra ta casa iti poate conferi o atitudine protectiva si deschisa catre iubire , o stare de spirit realista , dar profund afectiva.

Parcursul Soarelui in a aceeasi a patra ta casa , initiat in 23 octombrie , iti adanceste si mai mult nevoia de a avea grija de partenerul de viata sau iubire. Impulsul tau de a-l cocolosi sau a-l duce de mana pe toate cararile vietii, indiferent cat de neinsemnate sunt acestea , ii poate trezi acestuia reactii adverse. Nu ar strica sa ai o mai mare incredere in capacitatea iubitului / iubitei de a se descurca si a face fata provocarilor existentei.

Vigoarea fizica si emotionala infuzata de tranzitul lui Marte prin a cincea ta casa ( casa creativitatii si dragostei) iti inconjoara fiinta , din 28 octombrie , cu o aura de atractivitate , lesne de remarcat de catre persoanel de sex opus. Nevoia de joaca si desfatare te poate impinge cu usurinta in bratele unei noi iubiri. Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu mai statornica , partenerul tau poate fi luat adesea prin suprindere de caile originale de a-ti exprima afectiunea si a te bucura de prezenta lui.


Horoscopul carierei si banilor Leului in octombrie 2010


Incepand cu 3 octombrie , influenta mercuriana din a treia ta casa ( casa influentelor de mediu si a comunicarii) te indeamna sa afli tot ce se poate si nu se poate din ceea ce se intampla la serviciu .Ai vrea sa le stii si sa le faci pe toate , iar comunicarea cu colegii / clientii ajunge la cote foarte inalte.Mintea ta devine un adevarat furnicar , sarcinile profesionale multiple si informatiile culese si impartasite cu rapiditate avand tendinta de a nu-ti acorda nici un ragaz.


Cu atat mai mult cu cat , dupa 20 octombrie , ai predispozitia de a-ti concentra atentia catre camin si familie , munca sau castigurile financiare se pot apropia de sau chiar localiza in casa ta. Poate o sa descoperi o noua metoda de a face bani legata de locuinta ta sau iti vei lua ceva de treaba acasa.


Horoscopul sanatatii Leului in octombrie 2010


Activitatea febrila si solicitanta dintre 3 si 20 octombrie, perioada corespunzatoare tranzitului lui Mercur in a treia ta casa , iti poate da o stare intensa de iritare si nervozitate , si o predispozitie catre stres ce pot fi contracarate prin intervaluri de retragere din lumea clocotitoare din afara catre cea interioara.Activitati precum scrisul , studiul , plimbarile, dialogul cu cei dragi iti pot face mult bine.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna octombrie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei pentru luna octombrie 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Leu 2011 – Previziuni generale

Zodia Leului . Maxime , aforisme , citate

Zodia Leului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscopul anului 2010 - Zodia Leului

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar octombrie 2010 - Zodia Leului Horoscop lunar octombrie 2010 - Zodia Leului Reviewed by Diana Popescu on septembrie 18, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.