Horoscop lunar octombrie 2010 - Zodia Capricornului

In luna octombrie, Capricornul isi concentreaza toate energiile catre lumea exterioara , spre viata sociala si profesionala , un dezechilibru care se cere compensat in ultima parte a lunii.

Grija fata de felul in care comunici , dar si fermitatea opiniilor sunt cateva din tendintele majore aduse de tranzitul lui Mercur , inceput pe 3 octombrie in Balanta. Ideile tale pot iesi in evidenta atat in plan profesional cat si social , un lucru cu atat mai important pentru tine cu cat pozitia ocupata in diverse ierarhii pare sa iti fie o constanta preocupare.

Pe 4 octombrie , cuadratul dintre Mercur si Pluton iti trezeste puterea de observatie si te predispune unor analize atat de profunde incat poti avea tendinta de a gasi pete in soare si intentii dusmanoase acolo unde nu exista. Curiozitatea fata de orice te face sa redescoperi viata , iar atractia pentru secrete si tabuuri nu iti da deloc pace . Esti gata oricand sa te angajezi intr-o discutie contradictorie , iar nevoia de a-ti afirma si valida parerile poate ajunge la extrem. Pe de alta parte , daca inveti cum sa iti canalizezi cat mai bine energia clocotitoare, poti sa o fructifici in obiective cu adevarat importante pentru tine.

Luna noua din 7 octombrie , rasarita tot sub semnul Balantei , nu face altceva decat sa iti reinvigoreze orientarile fixate de Mercur in Libra. Nevoia de a evolua in lumea exterioara se impleteste cu obiectivul de a-ti stapani impulsurile negative si a te autodisciplina.

Desi esti cuprins de dorinta de a straluci in ochii celorlalti , nu trebuie sa uiti ca cea mai eficienta cale de a se intampla asa ceva poate veni numai prin remodelarea sinelui.Acesta este sfatul cel mai potrivit pentru perioada pe care o vei traversa datorita tranzitului retrograd al lui Venus in Scorpion , inceput pe data de 8 octombrie. Dupa o vreme de incertitudini si zbateri emotionale a venit timpul sa iei niste decizii ferme care sa se reflecte si in exterior.

Parcursul lui Mercur in Scorpion , initiat pe 20 octombrie , iti confera o rara agilitate si inventivitate a mintii , dar si nevoia de impartasire si discutare a ideilor tale cu oameni dornici sa te asculte si cunoscatori ale domeniilor care te preocupa.

Prietenia si atasamentul fata de un grup sau o colectivitate sunt principalele orientari ce iti sunt imprimate de intrarea Soarelui , pe 23 octombrie, in Scorpion. Esti tentat sa iti evaluezi personalitatea si pozitia in lume in functie de felul in care esti angrenat in viata celor din jur. Energia ti se indreapta spre inchegarea de noi contacte , astfel incat vei avea o agenda zilnica mai mult decat aglomerata . Atractia fata de tot ce este iesit de comun este acompaniata de ingeniozitate si inspiratie a gandirii.

Luna plina din Berbec , ivita in data de 23 octombrie , are totusi capacitatea de a te indeparta de viata sociala, atragandu-ti atentia asupra unor chestiuni personale si domestice care nu mai sufera amanare.

O revenire asupra analizei telurilor esentiale din viata pare a-si face loc in mintea ta odata cu 28 octombrie, sub influenta tranzitului lui Marte in Sagetator. Energia ti se indreapta cu precadere spre viata personala , catre chestiuni pe care iti doresti sa le feresti de ochii celorlalti. Imaginatia te poate face sa visezi cu ochii deschisi, jucandu-ti feste sau ajutandu-te in contactul cu lumea in functie de felul in care ti-o canalizezi.


Horoscopul dragostei Capricornului in octombrie 2010


La inceputul lunii , Mercur aflat in cuadrat cu Pluton iti incarca mintea cu dorinta de a despica firul in patru inclusiv in domeniul delicat al iubirii. Tendinta de a interpreta in nenumarate oglinzi felul in care se poarta cu tine partenerul are potentialul de a iti trezi o suspiciune mai mult decat intunecata si o o gelozie extrema. Incearca sa iti aliezi afectiunea cu o necesara obiectivitate.

Incepand cu 20 octombrie, tranzitul lui Mercur in a unsprezecea ta casa (casa prieteniei si sperantei) are darul de a te face sa privesti cu incredere si optimism catre viitorul alaturi de o fiinta iubita.

Caldura razelor Soarelui , prezent in a unsprezecea ta casa din ziua de 23 octombrie , iti starneste mai curand pofta de amicitie decat cea a unei iubiri pasionale. Desi insufletita de umor si spirit, relatia ta de cuplu poate deveni usor impersonala .Este un interval in care partenerii unei iubiri pot descoperi perspectivele si avantajele unei prietenii spirituale.


Horoscopul carierei si banilor Capricornului in octombrie 2010


Cariera , afacerile sau banii iti ocupa tot mai mult gandurile si iti pun la incercare capacitatile de comunicare incepand cu 3 octombrie , ziua debutului tranzitului lui Mercur in a zecea ta casa (casa dezvoltarii exterioare si carierei). Inspiratia iti poate scoate la iveala niste idei pretioase si proiecte inedite , iar abilitatea de a manui cuvintele poate influenta niste persoane importante. Probabil ca vei fi implicat , in acelasi timp, in mai multe lucrari sau sarcini .Atentie la cei din jur ! Pot apare cateva barfe sau comentarii rauvoitoare legate de reputatia ta sau felul in care te achiti de responsabilitati.

Dezvoltarea unor noi planuri de afaceri si dedicarea spre noi obiective te caracterizeaza dupa 7 octombrie, gratie Lunii noi aparute in a zecea ta casa . Un entuziasm renascut si o reinvigorare energetica te pot face remarcat la serviciu , iar activitatea profesionala si sociala iti vor lasa foarte putin timp pentru viata personala.

Reexaminarea obiectivelor profesionale se alatura tendintei de a lucra singur si izolarii fata de colectivitatea de la serviciu incepand cu 28 octombrie, datorita tranzitului lui Marte in a douasprzecea ta casa (casa experientei si relevarii subconstientului).


Horoscopul sanatatii Capricornului in octombrie 2010


O stare fizica si psihica echilibrata , traversata de cateva mici perioade de stres , este caracteristica nativilor din Capricorn in aceasta perioada. Catre sfarsitul lunii , parcursul lui Marte in a XII-a ta casa poate da nastere unei revolte a subconstientului, manifestata sub forma unor insomnii sau stari de oboseala.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna octombrie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei pentru luna octombrie 2010 - Toate zodiile



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Capricorn 2011 – Previziuni generale

Zodia Capricornului si dragostea

Horoscopul anului 2010 - Zodia Capricornului

Horoscop european 2010 - Toate zodiile

Zodia Capricornului - Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar octombrie 2010 - Zodia Capricornului Horoscop lunar octombrie 2010 - Zodia Capricornului Reviewed by Diana Popescu on septembrie 26, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.