Internet Explorer 9 (IE 9) Beta !

Astazi a vazut lumina internetului mult asteptata varianta beta pentru Internet Explorer 9 , o incercare a companiei Microsoft de a face fata concurentei acerbe de piata virtuala ! In momentul in care utilizatorii internetului din lumea intreaga devin tot mai pretentiosi si prefera alternativa unor motoare de cautare mai sigure , mai rapide si mai relevante decat Internet Explorer 8 , precum Mozilla Firefox, Google Chrome sau Apple Safari , Microsoft lanseaza o proaspata varianta Internet Explorer , cu un nou design si purificata de complicatii uneori inutile.

De curand , managerul sef al lui Google Chrome a declarat : " Salutam cu adevarat inovatia si suntem nerabdatori sa vedem noi standarde de valoare".Se intampla foarte rar ca un rival sa complimenteze Internet Explorer , asa ca aceasta noutate ar putea fi cu adevarat un pas hotarat al lui Mocrosoft in directia cea buna.

Te-ai gandit deja sa descarci Internet Explorer 9 ? Care ar fi motivele pentru care ai " download"-a noul produs Microsoft ?


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Pe internet dragostea este mereu acasa

Google , da-mi 6 numere norocoase ! | Rugaciune la zeul Google
Internet Explorer 9 (IE 9) Beta ! Internet Explorer 9 (IE 9) Beta ! Reviewed by Diana Popescu on septembrie 15, 2010 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Da, m-am gandit sa descarc IE 9. Am si facut-o. L-am instalat si ma dau pe el, sa vad ce poate. La prima impresie e frumusel. Da' ma pronunt mai complex zilele urmatoare...

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca ai timp , spune-mi si mie parerea ta despre IE 0.Meci.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.