Semnificatia liniei destinului | Ghicitul in palma (3)

Importanta liniei destinului in chiromantie nu trebuie sa fie subestimata , indiferent daca aceasta apare sau nu pe o palma. Atunci cand este absenta , se presupune ca viata persoanei in cauza nu are o directie clara sau convergenta . In cazul in care este prezenta , posesorul mainii are , mai mult sau mai putin , o viata orientata catre un obiectiv sau care se inscrie pe un parcurs clar definit . Cu cat este mai pronuntata linia destinului , cu atat mai mult se dovedeste ca o persoana detine controlul asupra vietii ei.

Nici una dintre liniile palmei, indiferent ca este vorba despre cea a vietii , a capului sau a inimii , nu are poate o semnificatia mai mare decat linia destinului, intrucat aceasta marturiseste despre cat de mult ne este implicata fiinta in valurile clocotitoare ale existentei.

Inceputul liniei destinului

O adevarata linie a sortii debuteaza printre rascetele sau liniile transversale ale incheieturii mainii sau dincolo de linia vietii, din interiorul muntelui lui Venus.
In cel de-al doilea caz , portiunea din linia destinului dinaintea liniei vietii se presupune a fi perioada de timp in care cel caruia i se ghiceste este dependent de familie. Daca acest segment este evident , inseamna ca in tinerete sunt respectate opiniile familiei si ca exista o implicare timpurie si dedicata intr-o cariera . Daca , insa, aceasta portiune inceapa sa slabeasca sau sa isi piarda claritatea la un moment dat , se interpreteaza ca niste eforturi intiale de angajament in viata au fost abandonate. Uneori, la finalul unei astfel de scurte linii , incepe o noua , pronuntata linie care indica increderea in sine si credinta urmarii unui nou traseu in viata.

Daca linia destinului porneste direct din linia vietii , se presupune ca au existat piedici in dezvoltarea unui om la inceputul vietii sale. In acest caz , persoana respectiva trebuie sa dea dovada de perseverenta si straduinte pentru a-si realiza un major obiectiv propus. Cu cat linia sortii incepe mai sus in palma , cu atat mai tarziu o persoana va incepe sa isi urmeze o directie horatatoare in viata.

De asemeni, linia destinului poate porni din orice punct al muntelui Lunii. O linie pregnanta la baza degetului mijlociu semnaleaza independenta si o natura foarte determinata. In acest caz , se spune ca realizarea profesionala depinde de priza la public , precum in carierele de cantaret , dansator , actor sau politician.

Inceputul in furca a liniei destinului sugereaza ca cel caruia i se ghiceste a avut sau mai are doua mari ambitii sau tendinte in viata. Daca una din ramurile din muntele lui Venus se intalneste cu una pornind din muntele Lunii inseamna ca persoana careia i se ghiceste este foarte dedicata sau afectoasa fata de familie.

Linia marginala

O linie scurta poate apare intre linia linia vietii si cea a destinului , oprindu-se inainte de a o atinge pe cea a capului.Aceasta este linia marginala , un semn al palmei semnificand , de obicei, necazuri. O astfel de linie poate impiedica o persoana sa isi atinga un obiectiv din cauza unor probleme de sanatate, a lipsei de bani sau a unor oameni care se pun , aparent fara vreun motiv , in calea ei.Locul in care se incheie linia marginala indica momentul in care dificultatile iau sfarsit.

Linia destinului pe palma dreapta si cea stanga

Daca linia sortii este regasita doar pe mana dreapta , aceasta arata ca cel caruia i se ghiceste are capacitatea de a razbate mai usor in viata , gratie spiritului sau de initiativa.

Atunci cand linia destinului apare numai in palma stanga , se spune ca ea indica visurile si aspiratiile , dar si o redusa putere si perseverenta de a le urmari.


Linia dubla a destinului

Intr-un astfel de caz , exista doua linii distincte ale sortii , una pornind din interiorul liniei vietii, iar cealalalta din interiorul muntelui Lunii. De obicei, aceste linii incep dintr-o perioada corespunzatoare copilariei si se apropie una de alta pana ajung sa se confunde. Linia originara din muntele Lunii arata o hotarare de a reusi care se inalta si coboara in functie de cum lumea accepta sau apreciaza calitatile ori comportamentul celui caruia i se ghiceste.

Sfarsitul liniei destinului

Atunci cand linia sortii se termina in dreptul liniei capului , se spune ca esecurile din viata sunt rezultatul unor erori ale judecatii. Daca se opreste in zona liniei inimii / dragostei , acesta semnifica ca drumul ascendent al unei cariere este intrerupt din cauza unor probleme sentimentale. Daca linia destinului se uneste si se confunda cu linia inimii , este un semn ca obiectivele dorite vor fi atinse constant o vreme indelungata.

Interpretarea linei destinului

Cu cat mai clara este linia sortii , cu atat exista sansa unor mai mari succese , desi acest lucru nu inseamna neaparat faima si noroc. O linie a destinului pronuntata arata o satisfactie reala , interioara , de care se va bucura o persoana prin intermediul straduintelor ori efortului.

Atunci cand linia destinului incepe destul de slab si apoi se intareste , posesorul mainii va avea adesea un debut palid in intreprinderile lui majore. Daca linia incepe usor stearsa din muntele Lunii si se indreapta , devenind mereu mai pregnanta , catre degetul lui Jupiter , persoana respectiva este caracterizata de o puternica motivatie interioara.

Atunci cand linia sortii se raspandeste in mai multe ramuri catre sfarsit , subiectul isi va imprastia energia in foarte multe , diverse domenii , fara a realiza ceva notabil.

Uneori, atunci cand linia sortii ia forma unei furci , una din ramuri mergand catre muntele lui Jupiter , iar cealalalta catre muntele lui Saturn.In acest caz , este important locul de unde incepe ramificatia : daca porneste din preajma liniei capului , se indica o chestiune de afaceri sau din cariera care aduce o schimbare radicala a destinului ; daca incepe din zona linei inimii , este reprezentata astfel o majora schimbare sentimentala sau emotionala.

In mod traditional , un trident la finalul liniei sortii este un sem foarte norocos , dar numai daca liniile ramurilor trec peste linia inimii.

O linie a destinului care intinde de la incheietura si pana la degetul mijlociu sugereaza ca posesorul mainii este fatalist , se pune mereu in slujba datoriilor si obligatiilor lui si isi petrece viata intr-un fagas adanc din care incearca uneori sa evadeze.

Atunci cand pregnanta liniei destinului este variabila, portiunile accentuate alternand cu unele slabe , este exprimata o viata alcatuita din perioade de putere si slabiciune.

Cand linia sortii incepe intre cea a capului si cea a inimii , se sugereaza o ambitie mult visata pe care subiectul incepe la un moment dat sa o urmeze cu vigoare. Daca linia destinului porneste din linia vietii , persoana respectiva este sau a fost atrasa de un hobby care , odata cu vremea, se transforma intr-o cariera de succes.

O linie a sortii cuprinsa intre linia inimii si baza degetelor prevesteste un anumit lucru in functie de amplasarea ei finala : pe muntele lui Jupiter , o transformare in cariera care va avea loc la un moment dat ; pe muntele lui Saturn , implinirea unei mult visate aspiratii legate de o pozitie sociala sau profesionala ; pe muntele lui Mercur , o sansa mare in domeniul comunicarii.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Ghicitul in cafea - Teorie, practica si simboluri

Forma mainii si personalitatea | Ghicitul in palma (1)

Semnificatia liniei vietii | Ghicitul in palma (2)

Arta ghicitului in carti de joc (I)

Semnificatia liniei vietii | Ghicitul in palma (2)
Semnificatia liniei destinului | Ghicitul in palma (3) Semnificatia liniei destinului | Ghicitul in palma (3) Reviewed by Diana Popescu on septembrie 06, 2010 Rating: 5

6 comentarii:

Un produs Blogger.