Horoscop lunar noiembrie 2010 – Zodia Capricornului

In luna noiembrie, Capricornul isi doreste sa se inconjoare cu cat mai multi oameni , sa interactioneze din plin si , eventual, chiar sa se lase in voia opiniilor celorlalti.Influentele lui Jupiter si ale Soarelui il distrag de la aceasta tendinta , paguboasa atunci cand este adusa la extrem , si ii indreapta gandurile catre dezvoltarea si perfectionarea personala.

Luna noua , ivita pe 6 noiembrie in Scorpion si a unsprezecea ta casa (casa prieteniei si sperantei) , te imbie catre legarea de noi prietenii si apropierea de oameni atat din punct de vedere profesional cat si social. In aceasta perioada ai pornirea de a-ti aprecia individualitatea in functie de felul cum interactionezi cu cei din jur.

Neptun pare sa iti imprime o tendinta decisiva pentru mai multa vreme , tranzitul sau in Varsator avand capacitatea de a-ti modifica sistemul de valori materiale si sociale.Nu intotdeuna amicii noi sau proaspetele conjuncturi pot sa iti aduca schimbari benefice in viata !

Parcursul retrograd al lui Venus in Balanta continua tendintele insuflate de Luna noua , astfel incat nu te poti retine , de cele mai multe ori, sa nu te gandesti la felul in care esti perceput si apreciat de catre cei din jur.Oricum , pentru a reusi in viata, trebuie sa iti fixezi niste obiective care nu depind deloc de ceilalti.Poti descoperi, in acest fel , ca lucrurile de care te temeai nu au deloc de a face cu ceea ce iti doresti cu adevarat.

O fericita orientare catre sine, spre viata personala si valorile trecutului pare a-ti sugera tranzitul lui Mercur in Sagetator si a douasprezecea ta casa , initiat in ziua de 8 noiembrie. In acest interval esti mai putin tentat sa dai glas framantarilor tale , asa ca incerci sa afli ce se ascunde in spatele aparentelor, explorand lumea plina de invataminte a trecutului.Par a fi favorizate actiunile creative , mai ales cele care tin de sensibilitate si necesita o reflectare estetica.Poti fi ispitit de retragerea partiala fata de lume , un lucru de bun augur mai ales pentru ca , in acest interval de natura a duce la dezvaluirea unor secrete, discretia este mai mult decat necesara.

O vreme favorabila invatarii si comunicarii este vestita din 18 noiembrie, gratie calatoriei fericite a lui Jupiter in Pesti si a treia ta casa (casa influentelor de mediu si a comunicarii).In aceasta perioada esti predispus sa iti largesti cunoasterea si sa-ti perfectionezi abilitatile , esti capabil sa intelegi subiecte complexe si sa le explici pe intelesul tuturor. Pot apare ocazii pentru calatorii de studiu , iar oportunitati si daruri pot sa iti fie oferite prin intermediul unor vizite, scurte voiaje , mesaje sau prin contactul cu rude sau oameni apropiati.Este destul de probabil sa primesti o veste buna tocmai atunci cand te astepti mai putin.

Din 21 noiembrie , Luna plina din Taur te indeamna sa te destinzi , dar , in acelasi timp , iti readuce in minte eforturile necesare indeplinirii telurilor propuse.Este extrem de dificil sa te imparti intre cele doua tendinte contrare , insa e musai sa tragi clapa muncii si sa-ti permiti niste distractie.

O perioada de retragere din lumea invalmasita si , astfel, de regenerare a fortelor este anuntata de intrarea Soarelui, pe 22 noiembrie, in Sagetator si a douasprezecea ta casa.Este timpul sa iti dai seama ce sau cine te trage inapoi din drumul spre evolutie .Meditatia si analiza sunt exact ceea ce iti trebuie in acest interval in care spiritul de concurenta si ambitia par a se inmuia nitel , o conjunctura ce nu favorizeaza angajarea in noi proiecte.

Integrarea fericita intr-un grup sau o colectivitate , sau adancirea relatiilor cu cineva care iti impartaseste interesele si ideile sunt probabile gratie tranzitului inceput de Venus pe 29 noiembrie in regatul Scorpionului.O tendinta ce va fi resimtita mai ales in cursul lunii decembrie.

Odata cu 30 noiembrie, tranzitul lui Mercur in Capricorn (si prima ta casa) tinde sa iti dezlege limba , permitandu-ti sa iti iei o povara de pe suflet.Chestiuni care te preocupau de multa vreme isi cauta acum solutiile prin intermediul celor apropiati.Cu un spirit de observatie mai ascutit si o gandire mai alerta , te avanti in comunicarea cu cei din jur , degustand placerea de a articula cuvintele si a le urmari efectul asupra celorlalti.Cunostiintele , prietenii, rudele devin mult mai apropiate in aceasta perioada , gata sa-ti dea o mana de ajutor ori de cate ori ai nevoie.



Horoscopul dragostei Capricornului in noiembrie 2010


Prezenta planetei Venus in aspect direct in a zecea ta casa iti inlesneste , odata cu 18 noiembrie , o poveste de iubire la serviciu sau cu o persoana avand legatura cu sfera ta profesionala.

Luna plina poposita in a cincea ta casa ( casa dragostei !) iti strecoara in suflet , din 21 noiembrie , dorinta navalnica de a te confesa persoanei iubite , de a-i “plange” pe umar si a te lasa imbarbatat de cateva cuvinte tandre.Nativii solitari din Capricorn au sansa de a fi atrasi intr-o relatie de dragoste cumva spirituala sau chiar platonica.

Din 29 decembrie si de-a lungul lunii decembrie , tranzitul planetei Venus in a unsprezecea ta casa iti poate netezi calea catre o noua relatie de cuplu , o relatie mai curand amicala decat animata de flacara pasiunii.


Horoscopul carierei si banilor Capricornului in noiembrie 2010


Incepand cu 7 noiembrie , parcursul lui Neptun in a doua ta casa (casa resurselor si banilor) este de natura de a te aduce in pragul unei insecuritati financiare. Trebuie sa acorzi o atentie marita felului in care cheltuiesti sau iti investesti banii.

Tranzitul planetei Jupiter in a treia ta casa anunta , odata cu 18 noiembrie , oportunitati pentru cei implicati in activitati creative , in special pentru cei care se ocupa cu scrisul.Studentii si elevii au parte de succese , inclusiv la examene sau teste.Nativii din Capricorn implicati in afaceri pot avea mari castiguri prin vanzari.

Venus in aspect direct in a zecea ta casa (casa dezvoltarii exterioare si a carierei) iti creeaza , din aceeasi zi de 18 noiembrie , un climat auspicios la serviciu .Autoritatea si simtul tau de responsabilitate impun in fata colaboratorilor si atrag atentia superiorilor.Farmecul planetei Venus face ca prezenta ei in sectorul profesiei sa te invaluie in ademenitoare promisiuni legate de cariera.Ambitia nu iti da deloc pace, iar succesul poate fi atras mai ales prin intermediul abilitatilor tale manageriale sau gratie unor talente artistice.


Horoscopul sanatatii Capricornului in noiembrie 2010


Starea de sanatate pare sa-ti fie aproape ireprosabila , dar asta nu inseamna ca trebuie sa te culci pe o ureche si sa iti permiti excese alimentare sau un sedentarism pagubos.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna noiembrie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei pentru luna noiembrie 2010 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010


Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop Capricorn 2011 – Previziuni generale

Zodia Capricornului si dragostea

Horoscopul anului 2010 - Zodia Capricornului

Horoscop european 2010 - Toate zodiile

Zodia Capricornului - Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar noiembrie 2010 – Zodia Capricornului Horoscop lunar noiembrie 2010 – Zodia Capricornului Reviewed by Diana Popescu on octombrie 30, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.