Horoscop lunar noiembrie 2010 – Zodia Pestilor

In luna noiembrie , Pestii nu pot scapa de o obsesiva lehamite fata de plictisul cotidianului , dar inventivitatea si ascutimea mintii , precum si alte conjuncturi favorabile le ofera mari realizari , mai ales in plan profesional si social.

Intre 4 noiembrie si 6 noiembrie , trigonul lui Mercur cu Uranus si Jupiter iti imprima o efervescenta intelectuala de zile mari , starnindu-ti inventivitatea si inspiratia, dar si pofta de a invata lucruri noi.Este o perioada mai mult decat propice pentru studenti, elevi si cei aplecati asupra studiului , in care testele si examenele se anunta a se finaliza cu succes.

Odata cu 6 noiembrie, Luna noua ivita in Scorpion si a noua ta casa (casa prieteniei si sperantei) iti transmite neastampar si lipsa de apetit pentru cotidian , dar si nevoia de a-ti deschide perspectivele despre viata catre un tel spiritual sau filozofic .Este timpul sa faci un efort de initiere a noi proiecte sau activitati , prin care sa iti maresti orizontul de asteptari , sa iti alimentezi spiritul de aventura si sa dai cale libera imaginatiei.

Neptun isi face aparitia din 7 noiembrie in Varsator si a douasprezecea ta casa , o amplasare favorabila pentru aceasta planeta misterioasa si greu de definit.Intr-o astfel de ocazie , singuratatea isi poate demonstra atractivitatea si farmecul , visarea din somn sau in stare de veghe deschizand portile catre un univers luxuriant si plin de fagaduinte. Este posibil sa devii pasionat de alfabete secrete , simboluri , semne si oracole cu profunde semnificatii.

O senzatie indefinita de pierdere sau uitare a unui lucru important pentru tine te poate marca din 7 noiembrie sub presiunea aspectului retrograd al planetei Venus in Balanta si a opta ta casa (casa transformarii si sexualitatii).Poate ca sosit vremea sa iti intorci privirea catre trecut si sa extragi de acolo comori ingropate de noi si mai superficiale evenimente …

Incepand cu 18 noiembrie, Jupiter incepe sa traverseze teritoriile Balantei , pogorand asupra ta darurile optimismului si increderii in tine.Atitudinea ta devine mult mai expansiva , entuziasta sau chiar exuberanta , iar generozitatea nu te ocoleste deloc.Insufletit de credinta ca universul este de partea ta , iti indrepti privirea numai catre viitor .Este un interval foarte potrivit pentru autoperfectionare , iar dorinta de a-i impresiona pe cei din jur nu intarzie sa dea roade.Aproape toate straduintele par a se transforma in impliniri , iar lucrul asta poate sa iti dea un aer de superioritate sau o aura de grandomanie.

Dupa atata zburdat prin reusite si succese , Luna plina rasarita in Taur si a treia ta casa (casa comunicarii si influentelor de mediu) te aduce , din 21 noiembrie , mai aproape de cotidian decat ti-ai dori.Atat la munca cat si acasa nu iti gasesti nici o clipa de ragaz , sarcinile marunte, obligatiile si responsabilitatile hartuindu-te fara incetare.Este posibil sa devii foarte nerabdator in asteptarea sosirii unui document sau act important sau sa pleci intr-o mica calatorie .

Mai mult decat in orice alta perioada a anului , cea a tranzitului Soarelui in Sagetator, inceputa pe 22 noiembrie , iti focalizeaza atentia asupra pozitiei tale in societate si a reputatiei te care te bucuri.Activitatea profesionala pare a-ti acapara incet dar sigur din ce in ce mai mult timp.

Cuadratul dintre Mercur si Jupiter , din 25 noiembrie , te insufleteste cu dorinta de a-ti impartasi ideile si proiectele cu cat mai multi oameni , dar gandirea si concentrarea par sa sa confrunte cu cateva sincope.Ai tendinta de a oscila in prea mare masura intre logica si fantezie, iar lucrul asta poate sa ii aiureasca pe cei din jur.

Un alt cuadrat, cel dintre Mercur si Uranus, aparut in ziua de 27 noiembrie , iti continua cumva tendinta anterioara. Strafulgerarile intuitive par a alterna cu mari intervaluri caracterizate prin lipsa de concentrare .Mintea iti este confuza , iar iritabilitatea te poate impinge catre replici sarcastice si egocentrism.Sarcinile cotidiene raman adesea suspendate, nefinalizate .Nu este momentul sa iei decizii importante in nici un domeniu al vietii tale.

Incepand cu 29 noiembrie si pe parcursul lunii decembrie , parcursul planetei Venus in Scorpion te tine deoparte fata de rutina cotidianului .Singura sursa de placere pare a fi orientarea catre lucuri neobisnuite, apte de a-ti zgudui impietrirea in monotonie.

Impulsivitatea, indrazneala si dorintele nepotolite sunt tendintele principale imprimate pe 29 noiembrie, in urma cuadratului dintre Marte si Jupiter.Te stradui din greu sa dovedesti , atat celorlalti cat si tie , ca esti bun in tot ce faci.In acelasi timp, pari a tanji dupa o libertate si niste experiente inedite inrudite cu imposibilul.Atentie la predispozitia de a te lauda , a te impauna sau de a-ti asuma merite false !

Din 30 noiembrie si in luna decembrie , Mercur porneste intr-o calatorie prin Capricorn si a unsprezecea ta casa si iti revarsa in minte o sumedenie de idei originale si inventive .Creierul iti lucreaza la capacitatea maxima , iar dorinta de a-ti impartasi gandurile cu cei din jur poate deveni irezistibila.Este probabil sa acorzi mult timp unor proiecte de cursa lunga , apte de a-ti asigura prosperitatea si fericirea.


Horoscopul dragostei Pestilor in noiembrie 2010


O conexiune profunda si intima cu partenerul tau de cuplu poate sa te revitalizeze sau chiar sa iti vindece rani ascunse gratie turnurii directe in care intra din 18 noiembrie planeta Venus in parcursul ei prin Balanta si a opta casa (casa sexualitatii si transformarii).Mai mult ca niciodata esti gata sa treci peste orice diferente de opinii si sa faci orice sacrificii pentru ca iubirea ta sa ramana intreaga si promitatoare.

Din 29 noiembrie , Venus isi aduce aminte din nou de existenta ta si , in decursul calatoriei ei prin a noua ta casa (casa filozofiei si explorarii) , iti trezeste brusc interesul sentimental sau erotic fata de o persoana de mult cunoascuta, pe care , nu se stie de ce , nu ai luat-o in seama pana acum.De asemeni, nu este exclus sa incepi o poveste de dragoste cu cineva din alt context cultural , dintr-un alt loc , intalnita eventual in timpul unei calatorii.


Horoscopul carierei si banilor Pestilor in noiembrie 2010


Din 8 noiembrie, Mercur isi incepe tranzitul prin Sagetator si a zecea ta casa (casa dezvoltarii exterioare si carierei) , prilej cu care mintea ti se focalizeaza asupra sferei profesionale si a afacerilor, iar serviciul iti necesita un mai mare schimb de comunicatii.In acest interval ai pornirea de a vorbi cu mai multa autoritate si de a iti masura mai prudent vorbele.Ideile tale pot ajunge intr-o dezbatere publica, dar , pana una alta , sunt luate in considerare de catre superiori.Este o vreme excelenta pentru dezvoltarea carierei si trasarea unor planuri de perspectiva.Un aspect negativ al acestei configuratii astrale poate apare prin mici barfe sau discutii despre reputatia sau responsabilitatile tale.

Intre 18 si 28 noiembrie, tranzitul direct al lui Venus prin a opta ta casa iti netezeste calea catre o reusita financiara .Totodata, un castig banesc se poate ivi si prin intermediul partenerului tau.

Parcursul Soarelui in a zecea ta casa te face , din 22 noiembrie, sa te concentrezi asupra competentei si realizarilor tale profesionale.Oricum, se pare ca aceasta preocupare crescanda trebuia sa apara intr-un fel sau altul , intrucat poate fi vorba despre un proiect sau o lucrare de o foarte mare importanta.Viziunea ta este de un pragmatism aproape feroce , iar sefii nu te scapa nici o clipa din ochi. Cu atat mai mult cu cat ti-o doresti din suflet, recunoasterea meritelor tale nu va intarzia sa apara.

Din 29 noiembrie, prezenta planetei Venus in a noua ta casa iti aduce bune auspicii pentru o promovare sau in munca de relatii publice.


Horoscopul sanatatii Pestilor in noiembrie 2010


Starea de sanatatea nu pare a-ti afectata de nici un aspect astral din aceasta perioada. Atentie, totusi, la predispozxitia de a te supraalimenta si a te lasa prada sedentarismului !

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna noiembrie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei pentru luna noiembrie 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Pesti 2011 – Previziuni generale

Zodia Pestilor si dragostea

Zodia Pestilor - Caracteristici , compatibilitate , zile si numere norocoase

Horoscopul anului 2010 - Zodia Pestilor

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar noiembrie 2010 – Zodia Pestilor Horoscop lunar noiembrie 2010 – Zodia Pestilor Reviewed by Diana Popescu on octombrie 31, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.