Horoscopul dragostei 2011 – Zodia Berbecului

In primele trei luni ale anului , Neptun te poarta catre taramurile visarii si iluziilor , existand posibilitatea sa te atasezi de cineva atragator sau chiar sublim la prima vedere , dar gaunos in interior.O tendinta sprijinita si de Saturn , care abia asteapta sa iti creeze frustrari si sa iti dea sentimentul zadarniciei. Mai mult decat atat , ai putea fi tentat sa “salvezi” o persoana fermecatoare , ale carei pacate le vei considera a fi doar rezultatul conjuncturii si prietenilor rauvoitori. Desi este dificil , trebuie sa iti mentii mintea lucida si sa despici fara mila coaja subtire a aparentelor. Exista , totusi, sansa ca cineva de sex opus, frumos mai ales la suflet , sa iti rapesca inima fara a-ti darui in schimb gustul amar al deziluziilor.

Daca la inceputul lunii ianuarie pasiunea iti arde orice bariere dintre tine si persoana iubita , ajungand pana la o exaltare erotica , dupa aceea , nevoia de a-ti domina partenerul poate da nastere unor conflicte in dragoste , salvate totusi de dorinta ta continua de a-l sprijini in tot ce intreprinde. In a doua parte a lunii ianuarie si inceputul lui februarie, Venus te inconjoara cu o aura de atractivitate , iar , daca esti singur, poti avea sansa de a incepe o poveste de iubire cu o persoana dintr-un alt mediu social sau cultural , sau cu una cunoscuta de mai multa vreme si care nu ti-a atras atentia pana acum.

Saturn poate sa te readuca cu picioarele pe pamant , prin sugestia de a examina cu atentie toti oamenii noi sositi in viata ta. De fapt , aceasta planeta a simtului practic si responsabilitatii va fi prezenta de-a lungul intregului an in cea de-a saptea ta casa (casa relatiilor interumane si a parteneriatului) , dar aspectul ei retrograd din primele 6 luni iti va sugera o atitudine conservatoare , prudenta , si o viziune intrucatva pesimista asupra lumii.

In martie se poate declansa o poveste romantica bazata mai curand pe camaraderie decat pe o atractie foarte fierbinte , iar aprilie iti ofera posibilitatea unei legaturi secrete dar foarte pasionale. De altfel, dorinta de a-ti satisface placeri mult visate are sansa de a se indrepta mai ales spre taramul erotic , al sexualitatii , pana spre jumatatea lunii mai , urmand apoi un interval mai mult decat favorabil stabilitatii si armoniei dintr-o legatura de cuplu.

In a doua jumatate a anului, odata cu trecerea in aspect direct , Saturn iti arata , pas cu pas , cum sa iti reevaluezi o legatura de iubire deja existenta , iti releva adevarata dimensiune a dragostei ori atasamentului , invatandu-te sa respecti individualitatea partenerului de cuplu , sa dai dovada de flexibilitate si intelegere si sa nu ocolesti calea compromisului.

Luna iulie este specifica loialitatii si atitudinii pline de sensibilitate fata de persoana iubita .Cu toate aceste , influenta Soarelui din a cincea casa iti creaza o stare de neastampar si iti da pornirea sa flirtezi mai mult decat de obicei sau decat trebuie . Daca esti un Berbec singur , poti sa te delectezi din plin cu aceste jocuri ale dragostei, mai ales ca esti mult mai indraznet in abordarea celor din jur.

Neptun se reintoarce in a unsprezecea ta casa (casa dragostei primite) in luna august , dar aspectul sau retrograd te poate incuraja sa evadezi intr-o lume a iluziilor sau a negarii realitatii. Pana in noiembrie , este posibil sa iti construiesti castele de nisip visand la o dragoste imposibila sau sa te multumesti cu o relatie de cuplu care merge cat se poate de prost , spunandu-ti ca nu poti gasi ceva mai bun sau nu poti schimba nimic in felul cum interactionezi cu iubitul tau / iubita ta.

Daca reusesti sa treci peste aceste influente , Venus, Mercur , si Soarele sunt gata sa te sprijine in descoperirea a noi deschideri catre iubire.Astfel , planeta dragostei poate sa iti imprumute pentru o vreme , in luna august , arcul lui Cupidon , puterea ta de atractivitate avand capacitatea de a-ti emana prin totii porii. Daca ai posibilitatea acum de a face multe cuceriri , unele chiar neasteptate , in septembrie tinzi sa abordezi iubirea dintr-o perspectiva mult mai interesata sau materialista .In schimb , Berbecii angajati intr-o relatie de cursa lunga , pot primi si oferi , in a doua parte a lui septembrie, mai multa afectiune decat de obicei, fiind gata de a face aproape orice sacrificiu pentru a nu destabiliza armonia din relatia de cuplu. Nativii solitari din Aries pot fi coplesiti intr-o mare masura de nevoia de a avea pe cineva iubit alaturi de ei , pentru a-si impartasi entuziasmele si apasarile interioare, dar si pentru a se redefini din punctul de vedere al cuiva apropiat . In octombrie , senzualitatea te poate acapara intru totul , intimitatea sexuala avand darul de a deschide toate portile catre o comuniune profunda cu o persoana indragita. Atat in aceasta luna , cat si in cea urmatoare , unii dintre Berbecii angajati de multa vrme intr-o relatie statornica au sansa de a se casatori.In noiembrie , ai sansa de a aborda dragostea dintr-o perspectiva exotica sau neobisnuita , iar luna decembrie te poate gasi ceva mai putin atasat de afectivitate si sentimentalism , dar dispus sa pastrezi o atitudine de prietenie si reciprocitate cu partenerul tau.
In ultimele doua luni ale anului, Neptun in aspect direct te poate atrage din nou catre o poveste de dragoste cu un final nu tocmai fericit.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscop Berbec 2011 - Previziuni generale

Zodia Berbecului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Zodia Berbecului si Dragostea

Zodia Berbecului. Citate , aforisme ,maxime
Horoscopul dragostei 2011 – Zodia Berbecului Horoscopul dragostei 2011 – Zodia Berbecului Reviewed by Diana Popescu on octombrie 17, 2010 Rating: 5

8 comentarii:

  1. da dar celelalte zodii nu sunt decat berbec si gemeni? as vrea si eu pt leu si sagetator..multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. asi vrea sa inteleg putin mai bine toate chestiile astea...va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  3. dc nu se da si despre gemeni???
    va multumesc foarte mlt pt raspuns......:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Exista si Horoscopul dragostei 2011 pentru zodia Gemenilor .Il poti gasi la adresa http://godessdiana88sex1.blogspot.com/2010/11/horoscopul-dragostei-2011-zodia_14.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-a placut mult acest horoscop si se potriveste de minune eu sunt zodia berbec si sunt foarte multumita de cum este desfasurat acest horoscop multumesc

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi-a placut mult acest horoscop si se potriveste de minune eu sunt zodia berbec si sunt foarte multumita de cum este desfasurat acest horoscop multumesc

    RăspundețiȘtergere
  7. Cand publicati horoscopul pentru dragoste in 2012? Nu am gasit pe net cam nimic mai serios,aici doar http://lecturiastrologice.blogspot.com/2011/07/horoscop-2012-berbec.html dar nu este si dragostea

    RăspundețiȘtergere
  8. Am inceput sa pregatesc atat horoscopul general cat si cel al dragostei pentru anul 2012.Cred ca in circa o luna ...

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.