Horoscop dragoste 2011 - Zodia Fecioarei

Dramatismul dragostei nativilor din Fecioara poate deschide portile paradisului sau pe cele ale infernului in decursul anului 2011.Desi flexibili si sensibili in iubire , ei pot cade cu usurinta in capcanele simtului de posesiune sau in plasa indoielii fata de parteneri.

Iubirea ca esenta a vietii sau profunda simtire sufleteasca capata preponderenta in prima parte a lunii ianuarie. Nevoia de reciprocitate in dragoste isi pune amprenta asupra vietii de cuplu , scotand in evidenta echilibrul dintre daruirea si primirea afectiunii. Nativii din Fecioara aflati deja intr-o relatie pot prefera linistea si armonia caminului sau a intimitatii in doi , iubirea calma marcata de fidelitate si sensibilitate emotionala.
Daca la mijlocul primei luni a anului , nativii singuri pot fi stimulati de o poveste de dragoste activata mai ales de un suflu intelectual , catre finalul lui ianuarie toate Fecioarele simt din plin impulsul unei renasteri a fiorului sexualitatii dar si al dorintei de a-si sprijini in orice fel partenerul.Cei nestatornici se pot bucura de un belsug de oportunitati sexuale, iar cei dedicati dragostei pentru o unica fiinta au prilejul unei apropieri extreme de intime si patimase.

Luna februarie incepe prin a te coplesi cu un farmec si o atractivitate de zile mari .Capacitatea de a atrage personale de sex opus vine de la sine , fara a fi nevoit sa faci cel mai mic efort. Orice relatie romantica initiata sub aceste auspicii nu poate fi decat fericita si implinita.
A doua jumatatea a lunii lui Faurar are potentialul de a te supune unei dorinti fierbinti de a-ti gasi perechea potrivita sau de a afla in actualul tau partener o reflectare a propriilor idealuri. Din pacate, spre sfarsitul lui februarie , unele parteneriate de dragoste pot trece prin framantari dureroase datorita unor porniri egoiste sau dorintei de a dicta placerile sau comportamentul fiintei iubite. Unii nativi din Fecioara pot contrabalansa cu succes aceste porniri prin rabdare si abilitatea de a face compromisuri.

Martie pare a aduce dragostea sub semnul interesului , logicii sau vietii profesionale , dar si o stare de nesiguranta asupra viabilitatii legaturii tale de cuplu .Unele Fecioare pot trece printr-o initiere sau o rafinare a sexualitatii. Nu este exclusa o izolare fata de lumea cotidiana, in scopul impartasirii senzuale cu o persoana draga.

Desi luna aprilie anunta o intensificare a dragostei dintr-o stabila legatura de cuplu , unele Fecioare pot fi ranite adanc de catre unele ambiguitati in viata amoroasa ; poate apare impresia ca fiinta iubita nu mai este intru totul sincera sau vrea sa ascunda ceva.Alti nativi au parte de o falsa oportunitate : iluzia descoperirii sufletului pereche poate fi brusc destramata de o revenire la cruda realitate.
Daca ai gresit in dragoste, spre jumatatea lunii lui Prier poate apare o nesperata oportunitate de a profita de o a doua sansa.

O noua perioada exaltata de deliciile erotismului se intrevede in luna mai. O mare parte dintre Fecioare par a fi captivate de aspecte romantice exotice sau de parteneri iesiti din comun. Poti incepe o noua poveste de dragoste impreuna cu cineva intalnit intr-o calatorie sau cu o persoana ale carei farmece nu ti-au atras pana acum privirea.

Daca esti insufletit de o iubire idealista sau platonica , influenta neptuniana din iunie iti deschide ochii si iti imprastie iluziile in cele patru vanturi.
Nativii singuri din Fecioara se pot implica intr-o relatie amoroasa la serviciu sau se pot avanta intr-o legatura distractiva , dar lipsita de profunzime.

In luna iulie te asteapta o cotitura in iubire, posibil determinata de niste testari la care vei fi supus fara sa stii de catre partenerul tau. Daca esti inca singur, ai posibilittea de a te cupla cu cineva nu foarte atragator , dar care te satisface printr-o cordialitate si impartasire mai curand amicala.
Mare parte dintre Fecioare pot fi cuprinse de o frenezie erotica, de vise sau fantezii sexuale care au sansa de a fi implinite de cele mai multe ori in secret sau in penumbra misterului.

Romantismul iubirii , nevoia de a da si a primi placere se pot impleti in decursul lunii august cu preocuparea ta de a-ti schimba look-ul sau a-ti spori atractivitatea.

Tendinta spre stabilitate si armonie in viata amorosa din luna septembrie este amenintata de predispozitii obsesive sau gelozii extreme ca impact al influentelor lui Pluton.

Octombrie este luna impacarii si indepartarii asperitatilor din viata de cuplu. Fericirea de a fi impreuna cu fiinta iubita , indiferent de imprejurare, iti dezvaluie rezerve nebanuite de diplomatie si spirit de sacrificiu.

Sentimentalismul si tandretea te strabat pana in adancurile sufletului in noiembrie , mai ales daca esti de multa vreme in una si aceeasi relatie de cuplu. Vitalitatea fizica debordanta din acest interval nu poate fi decat benefica, in special pentru cei in cautarea unei noi aventuri. In ultimele zile ale lunii noiembrie si intaia parte din decembrie , Venus te inzestreaza cu un farmec aparte si iti deschide calea catre povesti de iubire imposibile altadata.

Desi la inceputul lui decembrie indrazneala si impulsurile pasionale te sprijina in continuare in dezvaluirea unor noi oportunitati in dragoste si/sau sexualitate , influenta uranica din acest interval poate aduce confuzie sau dezorientare intr-o relatie de cuplu.Tocmai din aceasta cauza, unii nativi din zodia Fecioarei pot capata o perspectiva materialista sau interesata in formarea unei legaturi amoroase.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscop Fecioara 2011 – Previziuni generale

Zodia Fecioarei si Dragostea

Zodia Fecioarei.Caracteristici , compatibilitate, numere si zile norocoase

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscop dragoste 2011 - Zodia Fecioarei Horoscop dragoste 2011 - Zodia Fecioarei Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 29, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.