Horoscop lunar decembrie 2010 - Zodia Racului

In luna decembrie, Racul nu se poate da inapoi intru totul de la sarcinile si obligatiile cotidiene si , daca reuseste sa faca fata tensiunilor si ambitiilor personale , are posibilitatea de a se inarma cu noi mijloace in afirmarea personalitatii sale.

Daca in aceasta luna vei avea sansa de a porni intr-o calatorie , o oportunitate ce se poate ivi pe neasteptate , vei avea parte de cateva experiente inedite .Incepand cu 5 decembrie, Uranus revenit in aspectul direct in Pesti si a noua ta casa (casa filozofiei si explorarii) iti favorizeaza un astfel de voiaj , dar si intalnirea unor oameni neobisnuiti , capabili sa iti schimbe perspectivele asupra vietii. Oricum , ai predispozitia de a nu mai gandi conventional , si poti soca cu noile tale pareri despre religie sau politica. Unii Raci isi pot intrerupe sau reincepe brusc studiile.

Atitudinea analitica si critica cu care te investeste din aceeasi zi de 5 decembrie Luna noua , pozitionata in Sagetator , iti poate reconfigura telurile si mijloacele de a le atinge. De fapt, pasiunea de a despica firul in patru te poate insoti acum in aproape orice aspect al existentei.

Energia conferita de intrarea planetei Marte in Capricorn te poate supune , din 7 decembrie, unor situatii conflictuale, mai ales cu partenerii sau asociatii. Incearca sa convertesti acest aflux energetic catre rezolvarea prin cooperare a unor probleme sau dificultati , cu atat mai mult cu cat pari a avea cu adevarat nevoie de un sprijin in acest interval.

Incepand cu ziua de 10 decembrie, Mercur devine retrograd in Capricorn , avand capacitatea de a iti calma pornirile navalnice si a te apleca catre intelegere si ratiune. Ai prilejul de a-ti da seama inca o data ca aparentele inseala si ca nu trebuie sa te lasi mereu in voia unei relaxante dar paguboase credulitati. Profita de aptitudinea prezenta pentru a innabusi problemele in fasa si a inlatura tensiunile create in mod artificial.

Rutina zilnica este gata de a fi zguduita de cateva cutremure si , desi descumpanit, ai oportunitatea de a arunca peste bord niste lucruri pe care abia acum le observi a-ti fi nefolositoare. Intrarea lui Mercur retrograd in Sagetator si a sasea ta casa iti poate sugera , odata cu 18 decembrie, noi cai de a evolua si a te face remarcat.

Pe 21 decembrie, eclipsa de Luna din Gemeni te face sa te indrepti catre echilibru si reinnoire spirituala. Coplesit de activitatea trepidanta din ultimul timp , incarcerat in obligatiile cotidiene , simti nevoia de a aduce in prim plan personalitatea ta si asteptarile tale de la viata. Apropiatul Craciun pare a fi tocmai potrivit pentru a te regasi pe tine insuti si a fi reconfirmat de catre cei dragi.

Ziua de 30 decembrie inaugureaza un interval de revenire catre cotidian, in incercarea de a pune la punct amanuntele neplacute dar necesare ale existentei de zi cu zi. La urma urmei , noul an trebuie incheiat pe cat se poate fara datorii sau griji mai vechi .Dorinta de a a-ti perfectiona unele abilitati se potriveste , de asemeni, foarte bine, cu hotararile si promisiunile specifice dinaintea unui nou inceput.


Horoscopul dragostei Racului in decembrie 2010


Din 7 decembrie, sub influenta tranzitului lui Marte in a saptea ta casa (casa relatiilor interumane si a parteneriatului) , relatia ta de cuplu poate deveni scena unor momente dramatice si extrem de dinamice. Este posibil sa treci , impreuna cu fiinta iubita , prin nenumarate certuri si impacari , mai ales ca nu ai rabdarea de a te folosi de diplomatie si ai ambitia de a spune lucrurile verde in fata.

Planeta Mercur intra la timp in aspect retrograd a saptea ta casa , incepand cu 10 decembrie, aducand cu ea un echilibru temperamental si o cumpanire a cugetarii mai mult decat oportune. Ai sansa de a reinvigora legatura ta de dragoste si a constientiza afectiunea cu care te inconjoara partenerul tau.


Horoscopul carierei si banilor Racului in decembrie 2010


O perioada de aplecare asupra detaliilor, de marire a eficientei prin reorganizare sau / si printr-o abordare entuziasta a sarcinilor de la serviciu pare a apare gratie Lunii noi rasarite pe 5 decembrie in a sasea ta casa (casa sanatatii si muncii).

Din 10 decembrie, spiritul de observatie si chibzuinta te pot ajuta sa ii intelegi cu adevarat pe cei cu care colaborezi si pe superiori. Mercur retrograd in a saptea ta casa iti deschide ochii catre importanta mentinerii unei atmosfere armonioase la serviciu , dar te atentioneaza si asupra necesitatii de a-ti afirma personalitatea. In caz contrar , ratele abia asteapta sa-ti manance din traista !

Importanta de a-ti pune la punct o strategie, mai ales ca ai devenit constient de situatia din jur , poate fi aspectul benefic adus de Mercur retrograd in a sasea ta casa . Asadar , pornind cu 18 decembrie , iti poti infrana putin setea de actiune , pregatindu-ti terenul pentru cativa mari pasi inainte in domeniul profesional. Intr-o astfel de conjunctura astrala nu este deloc rau sa iti asculti glasul instinctului.

Incepand cu 30 decembrie, Mercur , revenit in aspect direct in Sagetator , iti vesteste o perioasa incarcata de responsabilitati dar senina la serviciu. Daca nu te focalizezi prea mult asupra imaginii de ansamblu, atitudinea ta fata de sfera profesionala poate fi pozitiva si logica. Vanzoleala de inceput si sfarsit de an nu iti acorda prea mult timp pentru a te bucura de zilele din preajma revelionului.


Horoscopul sanatatii Racului in decembrie 2010


Luna noua prezenta in a sasea ta casa te inspira spre initierea a noi diete sau metode de promovare a sanatatii odata cu data de 5 decembrie.

Poate ca te-ai avantat cu prea mare cutezanta intr-un nou mod de viata, asa ca Mercur , retrograd in sectorul sanatatii tale , iti aduce din 18 decembrie o atitudine mai atenta si mai echilibrata fata de regimul alimentar si felul in care iti intretii organismul.

Din 30 decembrie si in decursul lunii ianuarie 2011 , poate si datorita unor excese specifice sarbatorilor, pari a fi foarte preocupat de starea ta fizica .Nu este exclus sa te programezi la doctor pentru cateva analize de rutina.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna decembrie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Decembrie 2010 - Toate zodiile



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Rac 2011 - Previziuni generale

Zodia Racului si Dragostea

Horoscopul anului 2010 - Zodia Racului

Zodia racului .Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase
Horoscop lunar decembrie 2010 - Zodia Racului Horoscop lunar decembrie 2010 - Zodia Racului Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 15, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.