Horoscop lunar decembrie 2010 - Zodia Pestilor

In luna decembrie, Pestii cauta sa se elibereze de balastul superficialitatii si al conventionalismului, dornici sa isi regaseasca si afirme autentica lor fiinta. Despartirea de trecut poate fi totusi dureroasa , cerand uneori cateva sacrificii.

Nevoia de a gasi o portita de scapare din lumea conformista si plictisitoare pare a te insufleti din data de 3 decembrie, sub influenta cuadratului dintre Marte si Uranus. Dorinta de a-ti afirma unicitatea si independenta poate rabufni insa intr-un comportament rebel , impulsiv si certaret.Unii oameni vor considera ca esti prea greu de impacat si nu vor fi atrasi de tendinta ta de a-ti asuma riscuri de dragul riscului.

Incepand cu 5 decembrie , Uranus in aspect direct in Pesti si intaia ta casa (casa vietii personale si a aspectului exterior) pare a continua orientarea anterioara , libertatea de expresie reprezentand o aspiratie care te marcheaza in profunzime. Te poti rupe , in sfarsit, de elemente ale trecutului care te limitau si te impiedicau sa te exprimi autentic. Dupa ce ti-ai luat de pe inima o astfel de piatra de moara , ai inclinatia sa te lansezi in viata insufletit de un mare entuziasm si o jucausa spontaneitate. Nevoia ta frematatoare de a te elibera te poate face , insa, sa renunti la lucruri sau la pesoane valoroase, sau poate determina ca unii oameni sa renunte la tine.

Luna noua rasarita in aceeasi zi de 5 decembrie in Sagetator iti atrage atentia asupra pozitiei tale sociale si a obiectivelor pe care le ai de indeplinit pentru a inregistra a reala evolutie in lume. Poti fi preocupat de noi metode de a-ti mari autocontrolul si a-ti disciplina sinele adesea revoltat.

Activitatile de grup si cooperarea ajung in prim plan gratie tranzitului inceput de Marte pe 7 decembrie in Capricorn. Numai daca te lasi in voia acestei tendinte ai sansa de a-ti atinge obiectivele dorite in aceasta perioada. Desi ai predispozitia de a-ti asuma o pozitie de lider, ar trebui sa apelezi la diplomatie ceva mai des si sa nu ii calci pe bataturi pe cei din jurul tau. Este probabil sa iei mai mult in seama rolul pe care il joci in viata altor oameni.

O oarecare confuzie sau dezorientare in relatia cu prietenii sau cei apropiati pare a se instala ca efect al trecerii lui Mercur in aspect retrograd in Capricorn odata cu data de 10 decembrie. Poate ca esti cumva orbit de propriile tale teluri si interese, intr-o astfel de masura incat ii neglijezi pe oamenii cu adevarat importanti pentru tine …

Din 18 decembrie , Mercur retrograd paseste in Sagetator si a zecea ta casa si pune punctul pe “i” in privinta felului cum esti perceput de ceilalti. De fapt, aceasta conjunctura astrala nu face decat sa iti semnaleze necesitatea unei reformulari sau remodelari a destinului tau.Probabil ca trebuie sa iti revizuiesti imaginea de ansamblu astfel incat sa descoperi ce lucruri de detaliu merita sa iti acapareze atentia. Daca reusesti sa dai deoparte cateva dificile bariere , ai ocazia de a inainta rapid spre implinirea aspiratiilor tale.

Strafulgerarile intuitiei par a ti se impleti cu lipsa de concentrare in zilele de 20 – 21 decembrie ca urmare a cuadratului lui Mercur cu Uranus si Jupiter. Tendinta de a te supraevalua in public intra in contradictie cu lipsa ta de spirit practic , iar acest lucru nu este de natura a-ti usura transpunerea ideilor in fapte. Multe proiecte pot stagna sau pot fi intrerupte in acest interval. Nereusitele te pot ancora intr-o atitudine indarjita , sarcastica sau negativa fata de viata.

Eclipsa de Luna din 21 decembrie din Gemeni si a patra ta casa (casa radacinilor si caminului) vesteste posibile probleme legate de locuinta sau de atmosfera din sanul familiei. Viata personala te solicita din ce in ce mai mult , asa ca trebuie sa iti gasesti un echilibru stabil intre sfera sociala / profesionala si viata domestica sau personala.


Horoscopul dragostei Pestilor in decembrie 2010


Influenta lui Uranus de la inceputul lunii te poate determina sa faci un pas decisiv. Unii Pesti, satui de lipsa de perspectiva si barierele de comnicare din relatia lor de cuplu , isi iau inima in dinti si se hotarasc sa faca primii pasi catre o despartire.

Din 10 decembrie, Mercur retrograd in a zecea ta casa iti poate trezi egocentrismul sau o preocupare exagerata fata de tine insuti. Tocmai de aceea , ar fi bine sa nu lasi sa treneze comunicarea cu fiinta iubita si sa nu ii dai impresia ca o neglijezi.

Eclipsa de Luna din 21 decembrie amplifica neintelegerile in dragoste mai ales din cauza zgarceniei cu care iti daruiesti timpul sau afectiunea in relatia de cuplu.


Horoscopul carierei si banilor Pestilor in decembrie 2010


Pe data de 5 decembrie, Luna noua ivita in a zecea ta casa ( casa carierei si dezvoltarii personale) iti anunta o vreme favorabila pentru dezvoltarea unor noi planuri de afaceri si focalizarea spre aspiratiile majore din sfera profesionala. Cariera si / sau responsabilitatile sociale nu iti vor lasa mult timp la dispozitie.

Revenirea lui Mercur in aspect direct in Sagetator si a zecea ta casa iti prilejuieste din 30 decembrie o mai mare preocupare fata de cariera si/sau afaceri sau iti anunta nevoia de a da o mai mare atentie comunicarii in sfera profesionala. Mestesugul cuvintelor care te caracterizeaza in aceasta perioada te ajuta sa ii impresionezi pe superiori si iti faciliteaza iesirea in public. Probabil ca esti implicat pana peste cap in activitatea de la serviciu, fiind nevoit sa te ocupi de mai multe lucruri deodata.


Horoscopul sanatatii Pestilor in decembrie 2010


Nici o influenta majora nu se intrevede a influenta sectorul sanatatii Pestilor. Incepand cu 30 decembrie si la inceputul lunii ianuarie 2011 , marea agitatie de la serviciu precum si scurtul dar intensul interval de timp dedicat anului nou te solicita nervos , putandu-te aduce in pragul stresului sau a unei oboseli cronice.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna decembrie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Decembrie 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:



Horoscop Pesti 2011 – Previziuni generale

Zodia Pestilor si dragostea

Zodia Pestilor - Caracteristici , compatibilitate , zile si numere norocoase

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscop lunar decembrie 2010 - Zodia Pestilor Horoscop lunar decembrie 2010 - Zodia Pestilor Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 27, 2010 Rating: 5

3 comentarii:

Un produs Blogger.