Suavele sacrificii si erori ale dragostei

Un fericit cuplu, binecuvantat de o dragoste statornica si neconditionata in pofida incercarilor inevitabile ale vietii, urma sa sarbatoreasca nunta de aur.

In dimineata multasteptatei aniversari, cei doi tomnatici insuratei au inceput prin a respecta intocmai ritualul sacrosanct al micului dejun, consacrat de atata amar de vreme. Odata asezati la masa, sotia s-a hotarat totusi sa sa faca o mica schimbare: "Timp de 50 de ani am dat intaietate sotului meu si i-am oferit jumatatea crocanta a chiflei, dupa care stiu ca este innebunit. Ei bine, astazi am de gand sa-mi ofer o tratatie cu aceasta delicatesa!" A intins untul peste partea crocanta a chiflei si i-a inmanat sotului cealalta jumatate.

In ciuda asteptarilor, barbatul a parut sa fie foarte satisfacut de aceasta abatere de la regula. El a sarutat mana nevestei si i-a marturisit: "Dragostea mea, mi-ai daruit cel mai frumos cadou al aniversarii noastre. Vreme de 50 de ani nu am gustat partea de jos a chiflei, jumatatea pufoasa care imi place atat de mult. Cand te vedeam cum o savurai, nu ma puteam indura sa ti-o cer."



Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Soarele , Mohamed si capriciile dragostei | O poveste cu talc

Dragoste oarba | O poveste cu talc

Molia indragostita de o stea | O poveste cu talc
Suavele sacrificii si erori ale dragostei Suavele sacrificii si erori ale dragostei Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 26, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.