Nascut pe 20 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti sarbatoresti ziua de nastere pe 20 decembrie , destinul iti este ancorat sub semnul lui Jupiter si al Soarelui.

Ai tendinta de a fi adaptabil si esti mereu gata de a-ti apropia oamenii din jur intr-un mod foarte afectuos , deschis si prietenesc.Generozitatea ta si lipsa ta de prefacatorie sunt binecunoscute si apreciate in cercul tau de amici , iar oamenii te cauta adeseori cand au nevoia de un ajutor, un sfat sau a o alinare. Probabil ca ai obiceiul de a trece cu vederea defectele celorlalti , uneori spiritul tau caritabil ajungand sa depaseasca limitele bunului simt.

Te implici sentimental sau emotional in munca si sanatate , mai ales in cel de-al doilea aspect , in special in cazul cand viata personala nu pare a te satisface. Motoul tau ar putea fi : “mai mult, mai bine , mai sus” , dar nu intotodeuna munca si perseverenta de care dai dovada din plin sunt rezolvarile universale ale oricarei probleme din viata. Jupiter are tendinta de a iti extinde eul , de obicei cu cele mai bune intentii , dar multe lucruri bine intentionate la inceput sfarsesc uneori intr-un mod neplacut. Urmeaza-ti telurile cu pasiune si dedicare , mentine-ti modul plin de modestie de a trece prin viata si daruieste -ti satisfactia ce te insufleteste atunci cand incerci sa explorezi fatetele neobisnuite sau inedite ale realitatii.

Culorile tale norocoase sunt albul, verdele si cremul.

Pietrele tale norocoase sunt perla si piatra lunii.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt luni , joi si duminica.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari transformari sunt : 2, 11, 20, 29, 38, 47, 56, 65, 74.

Personalitati nascute pe 20 decembrie : Andrei Saguna , Antoine Vitez , Gigliola Cinquetti , Ion Mincu , Marian Ralea , Ruxandra Sireteanu.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare

Nascut pe 18 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 19 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic
Nascut pe 20 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 20 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on decembrie 20, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.