Horoscop Sagetator februarie 2011

In luna februarie, Sagetatorul face cateva tentative de evadare din lume cotidianului , dar responsabilitatile si sentimentele il trag inapoi catre casa si familie , spre un castel fortificat , capabil sa reziste vrasmasiilor atat pe plan afectiv cat si material.

Sextilul lui Venus cu Neptun din ziua de 1 februarie iti elibereaza mintea de conformism si iti deschide larg portile catre lumea imaginatiei , a frumusetii si iubirii. Subtilitatile interactiunii oamenilor te incanta si poti descoperi coincidente deloc intamplatoare intre diverse etape ale destinului tau.

Luna noua , poposita pe 3 februarie in Varsator , iti vesteste o vreme propice pentru a invata ceva nou , a te integra cu succes in viata sociala , a avea grija de detaliile vietii cotidiene si a dezvolta un raport mental armonios cu cei din jur. Este o perioada favorabila oricarui inceput , pentru teste si examene si tot ce inseamna comunicare.

Lumea nu iti pare a fi chiar un loc perfect , dar totusi unul placut si confortabil incepand cu 4 februarie , ca efect al tranzitului inceput de Venus in Capricorn. Planeta dragostei iti netezeste calea spre aproape tot ce iti doresti insa , uneori, esti tentat sa intinzi coarda si sa faci gafe ce te pot costa scump.

Familia, casa , proprietatile si radacinile tale spirituale iti acapareaza atentia odata cu 18 februarie ca efect al parcursului Soarelui in Pesti. Preocupat de experientele tale interioare si de protejarea celor apropiati poti fi stapanit , totodata, de nevoia de a-ti descoperi o apartenenta la un sens sau un ideal inalt. Poate ca incerci sa iti consolidezi caminul atat pe plan material cat si spiritual si sa il transformi intr-o fortareata in care sa te poti pune la adapost de viitoare si incerte vitregii ale vremurilor viitoare.

Daca in ultimul timp ai fost stapanit de o abordare precumpanitor rationala a lumii din jur , Luna noua rasarita pe 18 februarie in Leu te poate aduce in pragul unei crize de incredere in tine insuti. Probabil ca iti vor fi puse la incercare credintele pe care le pretuiesti cel mai mult. Satul de merele acre ale cotidianului, ai putea incerca sa evadezi o vreme de la rigorile si valorile pe care ti le-ai impus. Trezita dintr-o data la viata, latura aventuroasa a fiintei tale pare a-si cere drepturile.

Eventualele rataciri provocate de efluviile selenare sunt pe cale sa ia sfarsit din 21 februarie, gratie tranzitului planetei Mercur in sectorul Pestilor. Inzestrat cu o mai mare putere de concentrare si memorizare, ai putea sa te retragi un timp din viata sociala pentru a te dedica studiului sau lecturilor favorite. Atmosfera de familie si caminul revin in centrul preocuparilor tale , asa ca este posibil sa iti gasesti mai mult de treaba in jurul casei .Nu este deloc exclus sa iti iei de lucru acasa sau sa primesti o multime de vizite.

O atitudine defensiva sau protectoare sporeste tendinta ta de a apleca asupra chestiunilor domestice sub influenta parcursului initiat de Marte pe 22 februarie in aceeasi a patra casa. Da fapt , starea de neastampar care te insufleteste in acest interval isi poate gasi cea mai fertila eliberare in activitatile legate de casa sau familie. Inca o data , esti impulsionat de dorinta de a o face pe cocosul in casa , iar lucru asta nu are cum sa nu dea nastere la tensiuni si mici discutii.


Horoscopul dragostei Sagetatorului in februarie 2011


Incepand cu 1 februarie incerci sa explorezi carari virgine si delicate ale iubirii.Sextilul dintre Venus si Neptun te incarca cu tandrete si te face sa iti coplesesti partenerul de cuplu cu atentii si dovezi de afectiune. Efluviile neptuniene iti pot facilita o perspectiva usor idealizata a relatiei tale , asa ca tinzi sa interpretezi orice intamplare din viata drept un semn magic al dragostei.

Legaturile de dragoste par a sta sub semnul armoniei si stabilitatii din 4 februarie, ca urmare a parcursului lui Venus in a doua ta casa (casa resurselor si banilor). Probabil ca pretuiesti intr-o prea mare masura comoditatea si familiaritatea dintr-o mai veche relatie pentru a te mai aventura catre o noua legatura.

Soarele traverseaza cea de-a patra ta casa (casa radacinilor si caminului) din 18 februarie si iti trezeste o atitudine mai mult decat protectoare fata de partenerul tau de viata ori iubire. De fapt, aceasta tendinta a ta si incercarea inconstienta de a te erija in pozitia de lider in relatie poate starni iritare , dand nastere la cateva confruntari destul de infierbantate.

Din 21 februarie, Mercur paseste in a patra ta casa si continua a te focaliza asupra oamenilor apropiati.Probabil ca te vei bucura de momente de tandrete si caldura afectiva de-a lungul unor convorbiri indelungate si sentimentale cu partenerul tau de cuplu.


Horoscopul carierei si banilor Sagetatorului in februarie 2011


Prezenta planetei Venus in a doua ta casa ar trebui , din 4 februarie , sa te determine sa acorzi o mai mare atentie securitatii tale financiare , cu atat mai mult cu cat planeta dragostei te imbie sa iti satisfaci placerile si sa te avanti in cheltuieli nesabuite. In acelasi timp, abilitatea de a socializa si a relationa cu cei din jur te poate ajuta sa ajungi in pragul unor oportunitati banesti.

Desi tranzitul lui Marte in a patra ta casa iti mentine treaz simtul responsabilitatii, din 22 februarie este posibil sa intampini rezistenta in afirmarea profesionala ori sociala.


Horoscopul sanatatii Sagetatorului in februarie 2011


Atitudinea protectoare fata de cei apropiati sau familie care te caracterizeaza in aceasta luna ar trebui sa iti impuna , vrand-nevrand , o preocupare prudenta si grijulie si fata de starea ta de sanatate si conditia ta fizica.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna februarie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Februarie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Zodia Sagetatorului si Dragostea

Zodia Sagetatorului.Caracteristici, compatibilitate, zile si numere norocoase

Horoscop chinezesc 2011 Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscop Sagetator februarie 2011 Horoscop Sagetator februarie 2011 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 22, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.