Nascut pe 2 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Oamenii care isi sarbatoresc ziua de nastere pe 2 ianuarie sunt in zodia Capricornului si au drept astre guvernatoare Saturn si Luna.

Influentele saturniene si lunare iti daruiesc o abordare serioasa si perseverenta in viata , dar strabatuta adesea de schimbari imprevizibile .Desi firea ta capricioasa are tendinta de a-i deruta pe cei din jur , iti place sa iti exprimi pe fata sentimentele si nu te poti retine sa le demonstrezi oamenilor afectiunea fata de ei. Cu toate ca ti-ai dori sa fii apreciat de toata lumea , nu iti place sa te prefaci pentru a fi mereu pe placul celorlalti.

Multi oameni de arta , scriitori si muzicieni au vazut lumina zilei pe 2 ianuarie, asa ca nu este deloc exclus sa fii inzestrat cu telente sau inclinatii artistice. Te lasi adesori purtat pe aripile imaginatiei si idealismului , iar placerea de a fantaza iti da o stare de nemultumire fata de evenimentele cotidiene. Planeta Saturn are darul de a-ti transforma visele in realitate , dar ar trebui intotdeuna sa cumpanesti cu grija ce anume iti doresti de fapt de la viata.

Culorile tale norocoase sunt verde, alb si crem.

Pietrele tale norocoase sunt perla si piatra lunii.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt luni , joi si duminica.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari transformari sunt : 2, 11, 20, 29, 38, 47, 56, 65, 74.

Personalitati nascute pe 2 ianuarie : Aron Cotrus , Cuba Gooding Jr. , David Lynch , Philip Freneau , Francisc Pacurariu , Ioan Juvara , Ion Băieşu , Ion Popescu Negreni , Ion Teodorescu-Sion , Isaac Asimov, Renato Guttuso , Roger Miller , Rudolf Clausius , Sanda Ladosi , Tia Carrere, Tiberiu Olah.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 31 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 1 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic
Nascut pe 2 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 2 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 02, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

  1. nu cred in lucrurile astea dar,zilele mele norocoase chiar sunt luni ,joi ,duminica*.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.