Nascut pe 21 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Cei care isi sarbatoresc ziua de nastere pe data de 21 ianuarie fac parte din zodia Varsatorului si au drept planete guvernatoare pe Uranus si Jupiter.

Conjunctura astrala a zilei tale de nastere iti daruieste un potential deosebit in viata. Numarul 21 , conectat cu planeta Jupiter , este in masura sa te aduca pe drumul unei evolutii spectaculoase in cariera , cu conditia de a nu te lasa demobilizat de piedicile initiale.Pentru a reusi sa iti pastrezi mereu o stare de spirit optimista si pozitiva, ar trebui sa ramai in contact cu natura ta instinctiva , cu resursele tale native artistice si intuitive. Apelurile la aceste inzestrari ale tale te pot ajuta sa iti temperezi pornirea excesiva catre munca si perseverenta , infuzata de data ta de nastere.

Probabil ca vei intalni puternici inamici pe calea destinului tau, dar , gratie predispozitiei tale astrale poti infrange aproape orice opozitie prin dragoste si afectiune.

Culorile tale norocoase sunt galben si nuantele de gri.

Pietrele tale norocoase sunt topazul auriu , citrinul si safirul galben.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt joi , marti si duminica.

Numerele tale norocoase si anii tai de referinta sunt : 3, 12, 21, 30, 39, 48, 57 , 66, 75.

Personalitati nascute pe 21 ianuarie : Benny Hill , Billy Ocean , Christian Dior , G.I.Brătianu , Geena Davis , George Orwell, Petru Cretia , Placido Domingo, Silvian Iosifescu , Telly Savalas , Victor Papacostea.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 19 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 20 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic
Nascut pe 21 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 21 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 21, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

  1. ziua si zodia...este o zodie foarte ciudata...foarte sensibila care gandeste prea mult...si din cauza asta isi face rau...prea ...prea mult

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.