Nascut pe 5 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Oamenii care isi sarbatoresc ziua de nastere pe 5 ianuarie sunt in zodia Capricornului si au drept astre guvernatoare pe Saturn si Mercur.

Desi influenta saturniana ar trebui sa iti confere o personalitate stabila, Mercur are obiceiul de a te purta pe carari imprevizibile chiar si pentru tine. Probabil ca esti foarte agil in miscari si ganduri, iar curiozitatea si inventivitatea nu iti dau deloc pace. Ai putea avea obiceiul de a te intreba "De ce ?" si "Pentru ce?" in aproape orice ocazie din viata .Motivatia are obiceiul de a-si aseza pecetea asupra oricarei actiuni ale tale, iar scopurile imediate ori neasteptate iti calauzesc mereu pasii , uneori in directii contrare. Incearca sa ramai mai mult timp in acelasi loc sau sub motivatiile uneia si aceleasi asipratii.

In numerologie, cifra 5 indica o tendinta catre iritabilitate si distragere , astfel incat daca lucrurile nu evolueaza conform planurilor tale, ai inclinatia de a renunta cu o prea mare usurinta la ele.

Puterea ta de a absorbi informatiile te fac potrivit pentru preocupari intelectuale sau dedicate studiului. Un aspect foarte pozitiv al caracterului tau consta in dragostea fata de familie si copii, precum si in natura copilaroasa care continua sa iti stapaneasca sufletul in ciuda trecerii anilor.

Impletirea efluviilor lui Saturn si Mercur te inzestreaza cu un mare grad de concentrare , dar obiceiul de a fi preocupat de prea multe subiecte in acelasi timp te indeparteaza de la autenticele tale teluri. Incearca sa te focalizezi cu prioritate asupra lucrurilor cu adevarat importante.

Culoarea ta norocoasa este verdele.

Pitrele tale pretioase sunt jadul, acvamarinul si smaraldul.

Zilele tale norocoase ale saptamanii sunt miercuri , vineri si sambata.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari transformari 5, 14, 23, 32, 41, 50, 59, 68, 77.

Personalitati nascute pe 5 ianuarie : Diane Keaton, Emil Gîrleanu , Florian Lungu , Friedrich Dürrenmatt , George Calboreanu , George Reeves, Ioan Petru Culianu, Juan Carlos I (regele Spaniei) , Konrad Adenauer , Marilyn Manson , Robert Duvall, Umberto Eco.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 3 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 4 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic
Nascut pe 5 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 5 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 05, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.