Nascut pe 3 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Ziua de nastere din 3 ianuarie , incadrata in zodia Capricornului , te aseza sub protectia planetelor Jupiter si Saturn.

Influenta benefica a lui Jupiter se reflecta mai ales in moralitatea si spiritualitatea fiintei tale. Probabil ca ti-ai asumat standarde foarte inalte in viata si ca aspiri sa te conduci dupa principiile integritatii si onestatitatii in tot ceea ce intreprinzi. Empatia ta fata de cei din jur , spiritul caritabil si grija fata de oameni se impletesc cu calitati manegeriale de exceptie. Judecata ta echilibrata si sanatoasa este sprijinita de o mare incredere in capacitatile sau talentele tale. Unii Capricorni nascuti pe 3 ianuarie pot fi cunoscuti si apreciati pentru exuberanta si jovialitatea lor.

Prietenia este unul din lucrurile pe care le apreciezi cel mai mult in existenta , si ai face aproape orice pentru a-ti demonstra loialitatea ori atasamentul fata de amici. Esti exterm de direct si sincer ori de cate ori te exprimi sau iti impartasesti opiniile, iar uneori lucrul asta nu iti serveste interesele.

Culorile tale norocoase sunt galbenul si tonalitatile nisipii.

Pietrele tale norocoase sunt citrinul , safirul galben si topazul auriu.

Zile tale norocoase din saptamana sunt joi, duminica si marti.

Numerele tale norocoase si anii tai de mare impact sunt : 3, 12, 21, 30, 39, 48, 57 , 66, 75.

Personalitati nascute pe 3 ianuarie : Cicero , Emil Condurachi , Emilian Cornitescu , Gabriel Dorobantu , J.R.R. Tolkien , Mel Gibson , Michael Schumacher , Robert Loggia , Sergio Leone , Victoria Principal.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 1 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 2 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic
Nascut pe 3 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 3 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 03, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.