Horoscop zilnic 14 februarie 2011 | Horoscop azi 14.02.2011

Multa dragoste primita , daruita si impartasita de ziua Sfantului Valentin ! Desi sau poate tocmai ca este ziua indragostitilor, aveti grija la portofel !

Berbec

Mintea iti este extrem de alerta si esti in stare sa prinzi din zbor orice noua idee sau sugestie. Un motiv de in plus de a nu mai avea rabdare cu cei obtuzi in gandire sau limitati de conformism. Probabil ca vei fi animat intreaga zi de o stare de neastampar , de un comportament impulsiv , grabit si spontan .Mercur isi face mendrele in a unsprezecea ta casa asa ca poti primi un mesaj promitator sau sugestiv de la o persoana de sex opus .Sa fie oare un semn al unei noi sau mai vechi pasiuni ? Oricum , prezenta lui Venus in Capricorn poate lega dragostea de sectorul tau profesional sau de locul unde iti desfasori activitatea zilnica ...

Taur

Comunicarea este cheia succesului. Oamenii din jurul tau pot deveni constienti ca numai prin impartasirea catre tine a gandurilor lor pot avea de castigat. Dupa amiaza asta va fi un prilej nemaipomenit de a-ti dezvalui gandurile si a glumi in serios cu cineva apropiat tie . Stabilitatea si fidelitatea iti pot aduce mari satisfactii. Nu trebuie sa faci mari eforturi, ci numai sa iti permiti sa iesi din starea de inchistare. Daca ceva nu ti se pare in regula, deschide-te fara echivoc spre dialog.

Gemeni

Cineva s-ar putea sa nu te inteleaga in aceasta dimineata. Gandeste-te mai mult inainte de a lua o decizie. Dorinta ta de duce pana la capat un obiectiv s-ar putea sa se loveasca de unele piedici. Focalizeaza-te asupra ceea ce faci si poti darama orice obstacole, persoanale sau exterioare. Este posibil ca o anumita conjunctura sa iti solicite schimbarea unor planuri.Nu te agata de niste repere doar pentru a-ti afirma personalitatea. Daca , spre pranz , iti acorzi cateva momente de relaxare , ai putea sa treci cu succes peste problemele care pareau sa nu isi gaseasca solutia. O conversatie cu o persoana mai in varsta are darul sa iti indrepte mintea catre noi perspective.

Rac

Spontaneitatea si intuitia sunt solutiile cele mai potrivite pentru a face fata la problemele de astazi. Banii s-ar putea sa te puna in fata unor decizii mai mari decat de obicei .Sa-i cheltuiesti sau sa ii pui sub saltea ? Aceasta este marea intrebare ... Gandeste-te la ce ai de facut pe termen lung , chiar daca iti da tarcoale ispita de a-ti cumpara ceva care te-ar putea satisface momentan .O intalnire cu prietenii ar putea sa iti abata gandurile de la interogatiile pecuniare din aceasta dupa amiaza.

Leu

Dorinta de a risca este cat pe ce sa iti dea tarcoale mai mult decat de obicei. Mai bine , planifica-ti o intalnire cu cel iubit sau prietenii. Ocazia de a discuta cu inima deschisa , fara a te feri de efectul cuvintelor tale are darul sa iti ofere o mare relaxare. Daca vrei sa achizitionezi ceva de o mare valoare nu sta mult pe ganduri , atata timp cat reprezinta o investitie pe termen lung. Catre seara va trebui , poate, sa te recompensezi fata de un prieten sau o cunostiinta.

Fecioara

Nu este cea mai potrivita zi pentru a investi sau a cheltui. Judecata ta poate fi cu usurinta deviata de catre subiectivism. In a doua parte a zilei, tu sau sotul / partenerul tau de cuplu poate primi o factura foarte usturatoare la buzunar. Incearca sa consideri orice bani dati fara nici o planificare drept un spert daruit destinului. Catre seara ar trebui sa te bucuri de o atmosfera intima sau cordiala.

Balanta

Problemele financiare sau profesionale te solicita mai mult decat de obicei. Iti doresti sa ai mai mult simt practic si sa vezi ca ai terminat cu niste lucruri care treneaza de mult timp. Poti demonstra o mai mare intelegere fata de problemele celor din jur. In a doua parte a zilei , prietenii sau rudele iti vor ocupa timpul , fie ca vrei sau nu vrei. Cu toate acestea , poate sa apara o stare de impacare sau acceptare a conjuncturii tale actuale. In aceasta zi , stii cum sa te porti fara a-ti releva adevaratele simtaminte.

Scorpion

Aproape tot ce faci sau simti in aceasta zi pare sa se indrepte catre atuurile tale interioare , pe care ceilalti nu au cum sa ti le remarce. Ai parte de un prilej nemaipomenit de a finaliza o treaba pe care ai amanat-o de multa vreme sau de a capata un raspuns la o intrebare pe care ti-o pui de mult timp. Poate ca vei gasi niste solutii neasteptate la niste lucruri care te framanta de ceva vreme. Totodata , ai parte de o zi in care multe chestiuni pot fi duse pana la capat doar printr-o implicare colectiva. Ai mare grija la tot cee ce tine de bani.Poti gasi niste rezolvari inspirate pentru a iti asigura un mai mare confort financiar. Disputele amoroase , daca isi fac aparitia, se pot aplana foarte repede.

Sagetator

Aceasta este o zi plina de impulsuri si dorinte. Ai posibilitatea de a-ti rezolva rapid chestiunile care iti sunt inscrise pe ordinea de zi. Indiferent cate sarcini ti se pun in carca , le vei duce pana la capat fara a te stresa peste masura sau a-ti face griji. Dupa amiaza poti fi preocupat de noi mijloace de a economisi bani , mai ales prin mijlocirea unei terte persoane. Organizarea timpului in viitor , in special in ceea ce priveste oamenii din jurul tau , poate fi prioritara. Daca nu esti deja implicat intr-o relatie de dragoste, nu mai este mult pana cand vei descoperi pe cineva parand a fi sufletul tau pereche.

Capricorn

Ai parte de una din cele mai bune zile ale lunii. Inspiratia te sprijina in descoperirea unor cai virgine in drumul tau catre succes. Poti face pasi importanti in implinirea visurilor tale. Un sentiment de stabilitate si armonie interioara iti este mai mult decat de ajutor. O forma de relaxare sau de distractie se prefigureaza in a doua parte a zilei. Oricum , persoana iubita sau familia iti vot implini mai mult decat in alte dati cele mai secrete aspiratii ale inimii.

Varsator

Ai capacitatea de a te apleca catre neajunsurile celor din jur si a te implica mai mult in rezolvarea problemelor lor. Cei care sunt in postura unui invatator, profesor sau conducator au sansa de a aduce multe beneficii celor din preajma lor. In drumul catre cunoastere ai ocazia de a deveni o calauza , iar orice descoperire , cat de mica , iti va fi atribuita tie , pentru vecie. In cele din urma, vei fi sursa voita sau nevoita a unor fericite evenimente.

Pesti

Pot apare mai multe dificultati in cazurile in care o decizie trebuie sa fie luata de mai multe persoane. Inainte de a te arunca catre o hotarare , asculta ce iti sopteste vocea interioara. Cumparaturile te pot ispiti mai mult decat de obicei, mai ales cele dedicate inimii sau placerii . Anumite lucruri , demult amanate se pot ascunde iarasi de tine insuti, se pot deghiza , dar nu ai cum sa le neglijezi la nesfarsit. . Catre seara , te poti bucura de ocazia de a te relaxa si a-ti risipi grijile de peste zi.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Ziua Sfantului Valentin in superstitii | Ritualuri de ziua indragostitilor

Luna februarie in aforisme,citate,maxime
Horoscop zilnic 14 februarie 2011 | Horoscop azi 14.02.2011 Horoscop zilnic 14 februarie 2011 | Horoscop azi 14.02.2011 Reviewed by Diana Popescu on februarie 13, 2011 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Cand eram mic citeam mereu horoscopul, apoi m-am lasat de activitatea asta; Dar de la o vreme am inceput s fiu iar interesat de ce spun astrele. Poate din cauza ca imi prevesteste un viitor bun.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.