Horoscop zilnic 25 februarie 2011| Horoscop azi 25.02.2011

"Idealul nu are ce cauta in mijlocul unei infapturi."
Joseph Epstein

Berbec

Optimismul pare a fi justificat astazi.Aproape tot ce tit doresti poate fi implinit.Fii atent la nuantele vorbelor celorlalti , astfel incat sa nu te avanti prea mult in discutii fara rost. Desi unii oameni par a sta pe capul tau , daca ai vointa , poti realiza ceea ce ai de facut in pofida cicalelii lor. Tot ce iti trebuie este sa nu pui la inima lucrurile ce par a te scoate din ritmul tau zilnic.Daca iti investesti cum trebuie banii , ai mari sanse de a ii inmulti.

Taur

Azi poti simti ca totul ti se perinda prea repede in fata ochilor. Nu te lasa admenit de influentele exterioare si paseste in continuare in propriul tau ritm. Neastamparul de a actiona iti aduce satisfactie la gandul ca maine ai in fata niste noi provocari. Afacerile par a evolua si nu este exclus sa apara noi persoane care , direct sau indirect , pot contribui la succesul tau. Exista posibilitatea sa incepi sa te gandesti la o noua si mai inalta pozitie in ierarhia profesioanala.Mintea iti este alerta si ai capacitatea de a rezolva cu usurinta niste enigme aparent indescifrabile.

Gemeni

Un hobby de-al tau da ocazia unei conversatii insufletite.Poti fi surprins de cat de multe persoane iti impartasesc pasiunea sau despre cati bani ai putea face prin intermediul acestei preocupari. Dupa amiaza te poate lua prin surprindere prin avalansa de informatii pe care ti-o aduce , cat si prin comisioanele pe care va fi necesar sa duci pana la capat. Oportunitati la care visezi de mult isi pot afla materializarea. Multi oameni vor gasi de cuviinta ca le poti da cel mai bun raspuns la framantarile lor.

Rac

Poate ca ar trebui sa nu iesi prea mult in evidenta in aceasta zi.Persoane suspuse sunt gata sa isi reverse asupra ta tensiunile, indiferent daca o meriti sau nu. Experienta sau talentele iti vor fi solicitate intr-o mai mare masura , dar rabdarea trebuie sa te insoteasca mereu. Tanjesti sa fii mult mai organizat si mai practic , astfel incat sa dai dovada eficientei tale. Nu numai munca ci si sanatatea pare a te preocupa intr-o foarte mare masura. Nu este exclus sa te gandesti la o noua dieta sau un diferit program de intretinere fizica.

Leu

Nostalgia ti se alatura cu statornicie astazi. Este o vreme prielnica pentru a a-ti interoga eul interior si a-ti revizui idealurile.Invata sa te focalizezi spre zona ta emotionala si vei avea parte de o explorare plina de peripetii. In acest fel , iti poti dezvalui niste noi resurse , nebanuite. Mare atentie la bani , intrucat ai putea simti nevoia de a iti satisface placerile intr-o mai mare masura decat de obicei. Daca esti solicitat sa acorzi un ajutor, adu-ti aminte cat de mult din timpul tau ar putea fi convertit in bani. Dorinta de a fi aproape de cel iubit iti poate da tarcoale spre seara.

Fecioara

Pe masura ce mergi mai departe intr-un proiect sau activitate, poti descoperi ca laurii succesului nu sunt departe. Ai multe lucruri de rezolvat azi , dar energia pozitiva pare a fi de partea ta. O persoana mai in varsta este gata sa te sprijine , dar trebuie sa scapi cumva de tensiunile interioare ce ameninta a da pe dinafara. In a doua parte a zilei , un grup de amici vrea sa te atraga catre o distractie de mult anticipata. Prietenii sau persoana iubita sunt cat pe ce sa iti ofere incredibile momente de satisfactie. Diseara ai ocazia de a-ti face de cap, dar incearca sa nu sari peste etape sau peste conventii reciproc incuviintate.

Balanta

Astazi poti cere sfaturi fara a te ingrijora ca vei fi luat in raspar.Superiorii sunt gata sa treaca peste micile neglijente. Este o zi nemaipomenita pentru a fi in mijlocul unor colegi dezinteresati sau a unor prieteni. Energia iti da o efervescenta aparte , te sprijina sa te concentrezi si sa te evidentiezi printre muritorii de rand. Talentele ies mai usor in evidenta si comunicarea ori ideile tale au darul de a se face remarcate. Este o vreme auspicioasa pentru un nou inceput intr-o afacere sau pentru dezvoltartea uneia mai vechi. Conversatiile cu amicii te relaxeaza, iar catre seara se intrevede o intalnire ispititoare si plina de romantism.

Scorpion

Entuziasmul tau si efervescenta ideilor tale ii pun miscare pe cei din jur. Abia astepti sa te confrunti cu provocarile unei noi dimineti. Increderea in tine insuti poate crea un echilibru benefic in relatiile cu alti oameni. Daca stii cum sa iti focalizezi vitalitatea, poti elimina multe griji din viata ta. Ai capacitatea de a gasi o rezolvare pentru orice problema care iti iese in cale. Stii cum sa te asezi la locul potrivit , la momentul potrivit.Nu te avanta fara a sta pe ganduri in niste speculatii financiare sau jocuri de noroc.

Sagetator

Un cadou sau o intalnire de astazi te va marca pentru mult timp. Nu este vorba neaparat despre dragoste sau prietenie , ci despre ceva neobisnuit , poate o coincidenta prea mare pentru a fi pur si simplu intamplatoare. Un nou fel de a comunica sau a o conversatie intriganta va marca a doua parte a zilei. Un lucru la care visezi de mult poate intra in posesia ta. Gandurile la viitoare impliniri sunt pe cale sa iti redeschida perspectiva optimista asupra destinului tau.

Capricorn

Talente ignorate sau neglijate sunt cat pe ce sa faca impresie astazi , mai ales la serviciu. Oricum , creativitatea iti izvoraste nestavilita din meandrele fiintei si ii ia prin surprindere pe unii oameni din jurul tau. Poate ca mintea iti va fi ocupata cu niste idealuri sau ganduri spirituale care nu au avut cum pana acum sa isi faca drum catre ceilalti. Dupa amiaza , poti fi sufletul unei mici intalniri cu amicii. Rafinamentul si afectiunea celor din jur sunt mijloacele ce iti pot oferi mari satisfactii azi. Ai nevoie de armonie si intelegere , indiferent daca este vorba despre prietenie sau dragoste.

Varsator

Farmecul care te invaluieste astazi este cat pe aci sa iti deschida noi drumuri in viata. Uneori, ai tendinta de a-ti folosi atractivitatea pentru obtinerea unui sprijin la care visai demult. Straduintele incluzand o cercetare sau un studiu iti pot oferi noi prilejuri de a fi satisfacut. Inspiratia are darul de a iti deschide proaspete oportunitati in cariera. Nu te lansa in investitii si mari cheltuieli , cel putin pana maine.Un dialog serios cu fiinta iubita promite ascensiunea spre o noua treapta a relatiei tale de cuplu.

Pesti

Inzestrarile native si energia clocotitoare iti ofera prilejul de a te remarca si a izbandi in niste competitii sui generis. Poate ca te vei ambitiona sa faci eforturi in plus pentru a-ti relua un program de exercitii fizice , mai ales ca anotimpul cald se apropie cu pasi repezi. Daca te concentrezi asupra obiectivelor tale, universul pare a-ti da o mana de ajutor. Daca esti confuz vizavi de ceea ce ai vrea sa faci in viitor , este timpul sa iti cerni idealurile si sansa implinirii lor. Nu te da inapoi in fata unor enigme aparente si vei descoperi multe lucruri revelatoare despre tine.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop zilnic 23 februarie 2011 | Horoscop azi 23.02.2011

Horoscop zilnic 24 februarie 2011 | Horoscop azi 24.02.2011

Horoscopul / Zodiacul florilor | Floarea care iti corespunde in zodiacul floral
Horoscop zilnic 25 februarie 2011| Horoscop azi 25.02.2011 Horoscop zilnic 25 februarie 2011|  Horoscop azi 25.02.2011 Reviewed by Diana Popescu on februarie 24, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Imi place moolt horscopul asta al tau!!!Daca te rog,ai vrea sa intrii pe blogul meu ( http://alexandra-mylifehere.blogspot.com/ ) si sa citesti ce am mai scris eu pe acolo la rubrica ZodiacGurL! si sa-mi lasi un comm?Te rog mult!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.