Nascut pe 11 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti sarbatoresti ziua de nastere pe 11 februarie , destinul iti este ancorat sub semnul zodiei Varsatorului si ai drept astre stapanitoare pe Uranus si Luna.

Esti in stapanirea unei navalnice energii nervoase iar extrema emotivitate care te strabate ar trebui sa fie controlata cu grija mai ales in privinta felului cum reactionezi fata de evenimentele cotidiene si atunci cand te aventurezi intr-o noua relatie de dragoste. Uneori, esti prea capricios si schimbator in deciziile tale importante din viata. Incearca sa iti acorzi , cu fiecare ocazie , o minima perioada de reflectie asupra unei situatii, conjuncturi sau transformari in care te implici. Una din trasaturile tale pozitive este examinarea propriei fiinte si rectificarea tendintelor tale interioare. In calea destinului tau se pot ivi pericole si incercari ascunse , inselaciuni si falsitati din partea celor din jur , asa ca ar trebui sa nu te azvarli cu capul inainte in orice tip de relatie umana , fie ea personala sau de afaceri.

Culorile tale norocoase sunt cremul si albul.

Pietrele tale norocoase sunt perla si piatra lunii.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt luni , joi si duminica.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari transformari sunt : 2, 11, 20, 29, 38, 47, 56, 65, 74.

Personalitati nascute pe 11 februrie : Burt Reynolds, Hans-Georg Gadaner , Jennifer Aniston , Leslie Nielsen, Nicolae Ionescu-Sisesti , Sheryl Crow, Thomas A. Edison, Traian Filip.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 9 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 10 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Ziua de nastere in aforisme , maxime , citate
Nascut pe 11 februarie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 11 februarie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on februarie 11, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Chiar nu stiam ca m-am nascut in aceeasi zi cu Jennifer Aniston si Thomas Edison. Despre edison am aflat cand am intrat pe google, am vazut ca au facut un logo special pentru el, sau poate pentru mine? :) La culori e singura nepotrivire, albul e ok imi si place, dar bejul nu.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.