Nascut pe 16 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

In cazul in care iti aniversezi ziua de nastere pe data de 16 februarie , destinul iti este oranduit sub zodia Varsatorului si ai drept planete guvernatoare pe Uranus si Neptun.

Ziua ta de nastere preveste o imaginatie iesita din comun. Numarul 16 este stapanit de Neptun , dar beneficiaza si de influentele indirecte ale Soarelui si planetei Venus. Numerosi muzicieni , dansator si artisti s-au afirmat sub reverberatia acestui numar. Calatoriile , ca forma de placere sau profesiune par a fi mai mult decat potrivite conjucturii tale native. Totodata, ar trebui sa fii extrem de precaut fata de orice este asociat cu masinile rapide , armele de foc si obiectele ascutite.
Energia ta spirituala risca in multe randuri sa se disipeze sub efectul unor inclinatii frivole. Uneori te poti descoperi miscandu-te intr-un cerc inchis, fara a reusi sa te deschizi catre evolutie. Defineste-ti cu claritate obiectivele si straduieste-te sa le materializezi profitand de talentele tale innascute.

Culorile tale norocoase sunt nuantele de verde inchis.

Pietrele tale norocoase sunt crisoberilul , ochiul pisicii si turcoazul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt sambata si luni.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari transformari sunt : 7 , 16, 25, 34, 43, 52, 61, 70, 79.

Personalitati nascute pe 16 februarie : Bogdan Petriceicu Hasdeu , Emil Dorian , Henry Adams , John McEnroe , Otis Blackwell , Sonny (Salvatore) Bono , Tiberiu Popoviciu.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 14 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 15 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Ziua de nastere in aforisme , maxime , citate
Nascut pe 16 februarie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 16 februarie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on februarie 16, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.