Nascut pe 15 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Oamenii care isi aniverseaza ziua de nastere pe data 15 februarie fac parte din zodia Varsatorului si sunt guvernati de catre Uranus si Venus.

15 este un numar magic aflat sub directa influenta a lui Venus.Abilitatile creative reprezinta un punct forte al personalitatii tale care te poate indrepta catre o cariera de succes in muzica sau un alt domeniu al artelor. Esti inconjurat cu respect si pretuire de catre superiori sau colegi si ai parte aproape intotdeuna de sprijin in materializarea obiectivelor tale.
Esti inzestrat cu darul nepretuit de a manui cu mestesug cuvintele , un talent pe care ar trebui sa il folosesti cu intelepciune. Ori de cate ori vorbesti, oamenii se simt atrasi de tine si se bucura de faptul de a fi in preajma ta. In spatele vorbelor tale se ascunde, de fapt, un mare simt al dramaticului .Se spune ca numarul 15 este invaluit de o aura misterioasa si ca este capabil sa daruiasca unele puteri oculte ! Niste puteri care se pot intoarce impotriva celui care le poseda atunci cand acesta le utilizeaza in scopuri pur egoiste.

Culorile tale norocoase sunt crem si alb.

Pietrele tale norocoase sunt diamantul , cuartul si safirul alb.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt miercuri , vineri si sambata.

Numerele tale norocoase si anii tai de mare impact sunt : 6, 15, 24, 33, 42, 51, 60, 69, 78.

Personalitati nascute pe 15 februarie : Alexandru Bocanet , Dinu C. Giurescu , Galileo Galilei , Ioan Andreescu , Iosif Sava , Jane Seymour, John Barrymore, Mihail Sutu , Renee O'Connor, Spiru Haret , Titu Maiorescu , Vasile Alexandrescu-Urechia.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 13 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 14 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare
Nascut pe 15 februarie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 15 februarie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on februarie 15, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.