Nascut pe 13 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ti-ai facut intrarea in lume pe data de 13 februarie , faci parte din zodia Varsatorului si esti sub ocrotirea lui Uranus si a lui Jupiter.

Energiile conferite de ziua ta de nastere te indreptatesc sa aspiri catre o pozitie inalta in sfera sociala ori profesionala si iti imprima dorinta de a aduna multe valori materiale. Succesul poate fi de partea ta in masura in care esti capabil sa actionezi in viata cu onestitate si sa te supui unor standarde etice foarte stricte. Nu sunt excluse unele piedici sau dificultati pe calea destinului , in acest caz fiind indicat sa apelezi la sfatul si indrumarile unor persoane in varsta sau experimentate .
Numarul 13 a fost considerat dintotdeuna un insemn al misterului , al inaltarii si transformarii si, se spune ca daca reusesti sa ii intelegi efluviile ascunse poti capata o mare putere si influenta asupra altor oameni.

Culorile tale norocoase sunt albul si albastrul electric.

Pietrele tale norocoase sunt agata si granatul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt duminica si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari schimbari sunt : 4, 13, 22, 31, 40, 49, 58, 67, 76.

Personalitati nascute pe 13 februarie : Alexandru Dabija , Feodor Ivanovici Saliapin , Dimitrie Gusti , Faiz Ahmas Faiz , Horia Caciulescu , Henri Constantin Costa-Gavras , Jerry Springer , Kim Novak, Mihai Leu , Peter Gabriel .


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 11 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 12 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare
Nascut pe 13 februarie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 13 februarie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on februarie 13, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

  1. daca numerele respective se refera la varsta, pot spune ca e mai mult decat adevarat: la 13 ani am devenit domnisoara cu "acte" in regula; la 22 de ani a fost o alta schimbare in viata mea, am devenit mamica unui copil superb; la 31 de ani, din pacate, m-am imbolnavit f grav; la 40 de ani am gasit leacul de a ma vindeca; la 49 de ani m-am indragostit cu adevarat... cam atat...inca nu am ajuns la urmatoarea varsta, mai am pana atunci...

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.