Nascut pe 2 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ai vazut lumina zilei pe data de 2 mai , faci parte din zodia Taurului si esti sub ocrotirea planetei Venus si a Lunii.

Bogatia ta afectiva si sentimentalismul tau te provoaca sa iti exprimi neingradit simtamintele fata de cei din jur.Desi ai o fire capricioasa, nu iti poti interzice sa iti reversi emotiile.Iti doresti sa fii apreciat de catre toti oamenii cu care ai de a face , dar asta nu inseamna ca trebuie sa recurgi la majore compromisuri pentru a te face placut.
Conjunctura astrala a zilei tale de nastere se identifica cu cea a multor muzicieni si artisti.Fantezia care te strabate, precum si viziunea ta idealista te ispitesc sa traiesti intr-o lume a visului.
Uneori mintea ta poate fi cuprinsa de un neastampar ce te indeamna sa treci rapid , fara nici un discernamant , de la un subiect la un altul.Invata sa te focalizezi asupra lucrurilor cu adevarat importante.

Orienteaza-te catre parteneriate , aprecierea genuina a frumusetii si o viata amonioasa.

Evita sa te predai docilitatii , inselaciunii si incompatibilitatii in dragoste.

Culorile tale norocoase sunt albul si verdele.

Pietrele tale norocoase sunt perla si piatra lunii.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt luni, joi si duminica.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari transformari sunt : 2, 11, 20, 29, 38, 47, 56, 65, 74.

Personalitati nascute pe 2 mai : Alessandro Scarlatti , Benjamin Spock, David Beckham. , David Dixon, Donatella Versace , Engelbert Humperdinck, Heinrich Magnus , Ion_Lotreanu , Jamie Dantzscher, Jerome K. Jerome , Mitzi Kapture, Novalis (Friedrich Leopold von Hardenberg), Octavian Andronic , Sarah Hughes , Theodore Bikel .



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 30 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 1 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare
Nascut pe 2 mai – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 2 mai – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on mai 02, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.