Horoscop zilnic 17 februarie 2011 | Horoscop azi 17.02.2011

"Cel care este stapan pe propriul destin , nu se poate plange ca este nedreptatit."
Johann Friedrich von Schiller

Berbec

Azi esti insufletit de optimism , credinta in tine insuti si dorinta de a risca sa faci un nou pas intr-o relatie de dragoste. Efervescenta ideilor proprii iti daruieste energie si iti stimuleaza nevoia de a te exprima intr-un mod cat mai original sau potrivit fiintei tale interioare. Aceasta izbucnire vulcanica a mintii tale te poate indemna sa iti pui la incercare talentele de prozator sau poet. Viata profesionala se desfasoara monoton, fara mari tensiuni sau cutremure.

Taur

Astazi ai darul de a emana in jur o atmosfera calma si si inspirata.Gratie comportamentului tau cordial , cei din jur pot ajunge sa isi revizuiasca propriile sentimente. Puzderia de ganduri diverse care iti invadeaza mintea este cat pe ce sa te faca sa comiti niste gafe la seviciu.Relaxeaza-te si concentreaza-te asupra a ceea ce faci in fiecare clipa.Uneori ai capacitatea de a-ti imparti atentia catre mai multe lucruri deodata, dar nu este cazul si astazi.Dupa amiaza ai putea fi tentat sa iti verifici bugetul personal, iar rezultatul acestei intreprinderi este cat se poate de imbucurator.Relatiile intime capata o mai mare profunzime si importanta decat de obicei.

Gemeni

Prietenia isi spune cuvantul in aceasta zi , intrucat o persoana apropiata iti poate favoriza angajarea intr-o noua slujba sau avansarea intr-una mai veche. Esti strabatut de optimism si incredere fata de evolutia unei relatii de cuplu abia incepute.Energia clocotitoare si ambitia nemasurata te pot sprijini cu succes in initierea unei noi actiuni financiare sau in managementul unei afaceri.Noi oameni isi fac intrarea in viata ta.Adeseori te vei descoperi intr-o situatie necesitand mai curand adoptarea unei strategii decat afirmarea simpla a sinceritatii.Principalele tale obiective ale acestei zile sunt respectul , realizarea profesionala si statutul social.

Rac

Cineva care nu stie cum sa se confrunte cu o situatie iti pune rabdarea la incercare, dar reusesti sa te stapanesti si sa-i explici pe indelete ce are de facut. Atmosfera placuta , cordiala de la serviciu te face nu numai sa te simti bine, dar iti reda cumva si increderea in tine. Ai senzatia ca totul este posibil daca reusesti sa te mobilizezi indeajuns. Un soi de neastampar emotional iti da tarcoale , cu atat mai mult cu cat esti in preajma unei noi experiente sentimentale.

Leu

Simtamantul ca totul este de partea ta astazi pare a nu-ti da deloc pace. Efervescenta emotionala te indeamna sa vezi lucrurile in roz , mai ales din puct de vedere sentimental.Ai rabdare si lasa noile evenimente sa iti confirme sau nu sperantele.In acest fel vei capata experienta si vei sti intr-o mai mare masura cum sa privesti cu realism catre viitor. Unele persoane din jurul tau au impresia ca esti prea conservator in opinii sau comportament. Nu trebuie sa te ingrijorezi ; ceea ce conteaza cu adevarat este sa fii credincios propriei tale fiinte. De altfel, starea de comuniune cu eul tau interior te indreptateste sa te deschizi unor noi si fertile inceputuri.

Fecioara

Comunicarea , in special cu superiorii sau oamenii situati in pozitii inalte , te poate baga in bucluc. Poti descoperi ca gandurile tale nu se suprapun cu cele ale celorlalti sau chiar va gasiti pe pozitii contrare. O stare de nostalagie te determina sa acorzi o mai mare atentie familei si persoanelor apropiate.Fa-i o favoare unui coleg in aceasta zi si vei reusi , in acest fel, sa te concentrezi mai mult asupra muncii .Esti in mijlocul unui ciclu avand drept scop largirea domeniului tau de cunostiinte. Investigarea , explorarea si observarea atenta tot ce se intampla iti poate aduce un plus de interes in viata.O neintelegere initiala se dovedeste a se incheia intr-un mod fericit.

Balanta

Activitatea profesionala iti sta sub semnul eficientei , cu toate ca poate fi extrem de plicticoasa.Parcursul original al gandirii tale este apt sa iti daruiasca noi avantaje. Oricum , pentru a evolua cu adevarat , trebuie sa iti fixezi obiective mai putin apropiate sau accesibile. Totul pare sa iti merga ca la carte in aceste zile, dar daca nu te lasi pe tanjeala si faci un efort in plus , ai sansa de a te face remarcat. Viata amoroasa este pe cale de a fi improspatata gratie inscrierii tale intr-un nou ciclu al vietii. Nu te sfii sa te lasi admirat sau apreciat.

Scorpion

Simtul umorului ti se alatura de la primele ore ale zilei , ajutandu-te sa treci mai usor peste dificultati sau rutina. Este o zi foarte favorabila sferei profesionale , asa ca poti primi o oferta pentru un nou loc de munca sau poti fi ispitit cu o marire de salariu. Orice investitie legata de un viitor proiect sau o noua cercetare se poate dovedi in timp foarte benefica.Incearca sa eviti o stare de distragere fata de lucrurile ce nu suporta amanare. Un mic eveniment poate insufleti atmosfera din familie catre seara.

Sagetator

Siguranta si increderea in tine iti daruiesc o atitudine pozitiva .Te simti independent si plin de idei fertile despre lumea din jur sau cea profesionala. Oamenii inzestrati cu o gandire originala si novatoare sau grupurile de persoane unite in jurul unui ideal pot juca un rol decisiv in viata ta.Apar semne promitatoare legate de noi avantaje sau beneficii in plan personal sau financiar. Probabil ca iti vei oferi un ragaz de izolare in cursul dupa amiezii pentru a reflecta asupra unor proaspete planuri sau viitoare evenimente. Aceasta seara te poate aduce in mijlocul unei intruniri sociale , un prilej de a te distra in ciuda unor lucruri misterioase sau stranii ce apar in preajma ta.

Capricorn

Colaboratorii sau colegii sunt concentrati cu totul asupra muncii , asa ca dimineata nu are cum sa iti aduca ceva nou din perspectiva socializarii. Probabil ca vei avea destul timp pentru a finaliza niste proiecte a caror indeplinire parea foarte indepartata. Intuitia este de partea ta mai ales dupa amiaza , iar lucrul asta te va ajuta sa scapi de niste mai vechi suspiciuni sau inchistari .Nevoia de siguranta afectiva si materiala iti indreapta gandurile catre familie si chestiuni financiare precum o mostenire. Catre seara apar oportunitati de a petrece timpul in mod placut alaturi de fiinta iubita.

Varsator

Esti inclinat sa iti revizuiesti neimplinirile financiare din anul trecut.In acest fel poti aduce cateva mici ajustari in planurile ambitioase pe care ti le-ai trasat pentru acest an.Stresul sau oboseala iti dau tarcoale asa ca ar fi indicat sa te menajezi atat fizic cat si mental , cu atat mai mult cu cat in aceasta saptamana si in cea urmatoare ai de facut fata unei multitudini de sarcini la serviciu. Incearca sa iti aduci un zambet pe fata ceva mai des ... In acest fel iti poti mentine atitudinea pozitiva. Daca te simti singur , nu ezita sa inviti pe cineva apropiat in oras.

Pesti

Initiativa pare sa te sprijine toata ziua , atat acasa cat si la serviciu , iar abilitatile tale de comunicare te sustin in ducerea mai departe a planurilor tale ambitioase. Poti beneficia mai mult decat de obicei de ajutorul celor din jur , asa ca totul pare mai usor de facut astazi.Evenimentele sociale nu iti sunt , totusi , la fel de auspicioase ca si cele din domeniul profesional.Te-ai mobilizat asupra muncii si nu iti vine usor sa iti indrepti gandurile si catre altceva. Poti castiga niste bani prin intermediul unei manevre secrete .Un nou proiect are capacitatea de a-ti pune in valoare abilitatile artistice. Comunicarea cu fiinta iubita capata o turnura mult mai profunda si mai intima.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Semnificatia semnelor zodiacale .Ciclurile zodiilor.

Zodiacul chinezesc.Origine si semnificatii

Horoscop zilnic 16 februarie 2011 | Horoscop azi 16.02.2011
Horoscop zilnic 17 februarie 2011 | Horoscop azi 17.02.2011 Horoscop zilnic 17 februarie 2011 | Horoscop azi 17.02.2011 Reviewed by Diana Popescu on februarie 16, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.