Cum iti alegi un sot ? | O vizita la magazinul de barbati

Intr-o buna zi, o femeie a luat decizia vietii ei : trebuia sa se casatoreasca cu orice pret! Cum insa, in jurul ei, barbatii nu prea se ingramadeau sa o curteze, iar cei cativa disponibili nu ii erau deloc pe plac, s-a hotarat sa mearga la magazinul de soti.

Odata ajunsa in interiorul impunatorului supermarket, s-a urcat in liftul care se oprea automat la fiecare nivel .In acest fel, pe masura ce ajungea la fiecare etaj, intra in posesia unor informatii extrem de folositoare :

- Etajul 1 : Barbati care au o slujba.

- Etajul 2 : Barbati cu o slujba carora le plac copiii.

- Etajul 3 : Barbati cu o slujba carora le plac copiii si sunt foarte aratosi.
In dreptul acestui anunt,  femeia a avut un moment de ezitare , dar s-a hotarat sa mearga mai departe...

- Etajul 4 : Barbati cu o slujba carora le plac copiii , sunt foarte aratosi si le place sa ajute la treburile casnice.
Abia rezistand tentatiei , femeia a dat sa intre pe acest palier, dar si-a pastrat sangele rece, si a lasat liftul sa se puna din nou in miscare ...

- Etajul 5 : Barbati cu o slujba carora le plac copiii , sunt foarte aratosi , le place sa ajute la treburile casnice si sunt foarte romantici.
Din nou femeia a fost cat pe aci sa se opreasca, gata sa achizitioneze un sot aproape ideal, dar un soi de neastampar a facut-o sa urce inca un etaj ...

- Etajul 6 : Esti ultima din cele 176.397 de vizitatoare care au ajuns la acest etaj. Aici nu exista barbati.Acest etaj a fost creat cu scopul de a demonstra ca femeile sunt imposibil de satisfacut. Iti multumim ca ai facut cumparaturi la magazinul de soti .
Barbatilor care au intrat din greseala in acest loc le facem cunoscut ca magazinul de neveste este peste drum. La primul etaj , puteti alege sotii carora le place sexul.La cel de-al doilea etaj , sunt disponibile sotii care sunt innebunite dupa sex si bani. Etajele 3 , 4 , 5 si 6 ale acestui magazin n-au fost vizitate pana acum de nici un  barbat.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


De ce se poarta verigheta pe al patrulea deget ? | O legenda chinezeasca

Semne ca te inseala sotia / Banuieli si certitudini
Cum iti alegi un sot ? | O vizita la magazinul de barbati Cum iti alegi un sot ? | O vizita la magazinul de barbati Reviewed by Diana Popescu on martie 05, 2011 Rating: 5

8 comentarii:

  1. Bine fato,dar ce imi recomanzi mie,vreau si eu inca o data in viata sa stiu daca mai am o sansa la o femeie care poate sa-mi acorde o viata linistita si fericita.Merci frumos.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa-ti dau adresa magazinului de neveste ?

    RăspundețiȘtergere
  3. As fi urcat la etajul 3, doar asa de curiozitate, sa vad ce pretentii mai au femeile.

    RăspundețiȘtergere
  4. Caut ceva interesant pentru un colaj cu citate despre 8 Martie , femei şi primavara . Am dat peste aceste citate si sunt incantat chiar m-am amuzat . FELICITĂRI !

    RăspundețiȘtergere
  5. Adica nu se gasesc femei care sa se multumeasca cu ce le oferim noi barbatii? nu crezi ca atunci am fi singuri si voi ratacite pe la etaje superioare pe cale de picaj liber?

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am urcat pana la etajul 5 dupa acel barbat !

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu la fel...dar am ajuns din pacate,la raionul,,Barbati lenesi,trantori,care se multumesc cu bani f.putini,sa l intretina,partenera...cu restul,,si am facut cale intoarsa.Poate ati dat si voi de asemenea,,specimene,,cautan d etajul potrivit,la raionul,,defect,,.mergem inainte,poate data viitoare,chiar il vom gasi...pe,,acel,,potrivit,,!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.