Florile preferate îți destăinuie personalitatea


Fiecare dintre noi are o personalitate unică, diferită de a celorlalți oameni, asemeni unei flori a cărei frumusețe este irepetabilă. Tendința sau starea de spirit care ne stăpânește la un moment dat ne îndrumă nu numai către persoane și lucruri diferite, ci și spre anumite flori. Dacă ești persistent față de o credință interioară, poți fi atras mereu spre una și aceeași floare, care devine astfel favorita ta.În cazul în care aspiri spre o înălțare spirituală sau afectivă, te-ai putea descoperi pasionat de una din multele tipuri de flori ce au capacitatea de a-ți oferi această trăire.
Dacă îți dorești o mai bună stare de sănătate, vei sfârși prin a fi îndrăgostit de o floare ce îți sprijină echilibrul fizic sau mental. În cazul când ești străbătut de o nouă și decisivă hotărâre în viață, sunt mari șanse să te surprinzi atras de niște flori anume, având darul de a te ajuta să te menții pe proaspăta cale aleasă.
Atunci când ești satisfăcut de tine însuți și de conjunctura vieții tale, ar trebui să îți atragă atenția una și aceeași floare, înzestrată cu calități ce vibrează în aceeași tonalitate ca și sufletul tău. Dacă ești abătut sau deprimat, probabil că nu vei lua în seama florile și ceea ce au ele să îți transmită.
De cele mai multe ori, dincolo de capricii și stări afective, preferință ni se îndreaptă mereu către o aceeași floare, iar lucrul asta pare a ne mărturisi personalitatea, experiența sau așteptările noastre de la oamenii din jur.

Te-ai întrebat vreodată ce poate dezvălui floare favorită despre tine însuți, despre persoana iubita sau prietenul tău ? În rândurile de mai jos  poți descoperi indicii prețioase despre mesajul ascuns al câtorva flori.



Iubești crinii ?
Ești o persoană foarte decisă și stăpânitoare, dar și foarte atentă cu cei din jur.Ai o atitudine "mămoasă" și tinzi să ai grijă de ceilalți, în special de cei apropiați. Te mândreșți cu viața ta, cu realizările personale și relațiile cu oamenii, inclusiv cu relația ta de iubire, și ești foarte respectat de cei din preajmă.

Florile Feng Shui - Simboluri și aplicații
Horoscopul / Zodiacul florilor | Floarea care îți corespunde in zodiacul floral
Legendele și miturile florilor


Îți plac garoafele ?
Se poate spune că ești o persoană cu picioarele pe pământ, care își cunoaște întotdeauna cu mare precizie interesele.Te temi de marile schimbări și tinzi să fii mulțumit cu felul tău de viață actual. Ești foarte practic și realist, astfel încât prietenii te caută mereu pentru a-ți cere sfaturi și îndrumare.



Floarea ta favorită este irisul ?
Ești o persoană foarte creativă și plină de imaginație. Îți place schimbarea și întâmpini fără nici o prejudecată noile experiențe.Oamenii consideră că ești ușor abordabilă și le vine ușor să își deschisă inima în față ta.Îți prețuieșți opiniile, îți ții întotdeauna promisiunile și crezi în potențialul celorlalți. Ești un om visător,  însuflețit mereu de speranța și spirit.




Ai o pasiune pentru margarete ?
Ești o persoană optimistă, însuflețită de o puternică atitudine pozitivă. Întotdeauna nu vezi decât jumătatea plină a paharului. Prietenia este foarte importantă pentru tine și îți doreșți să ți se răspundă cu aceeași loialitate cu care îți tratezi oamenii apropiați. Nu te temi să îți dezvălui gândurile, adeseori ești sufletul petrecerilor și îți place să îi faci să râdă sau măcar să zâmbească pe cei din preajma ta.Ai un hobby legat de activitățile în aer liber și ești mereu gata să încerci noi experiențe.



Îți plac orhideele ?
Ești o persoană foarte exotică, care se simte bine în orice loc al lumii. Posezi un aer de mister care îi atrage pe oameni. Ești ușor rezervată, dar nu te ferești să îți afirmi opiniile atunci când este cazul. Deși ai un cerc relativ restrâns de prieteni, relațiile tale cu ei sunt foarte strânse și puternice. Ești un om secretos dar cinstit, iar înfățișarea exterioară este extrem de importantă pentru tine.



Floarea ta preferată este trandafirul ?
În acest caz, ar trebui să fii o persoană romantică și pasională. Vezi tot ceea ce este mai bun în oameni și încerci să aduci la suprafață aceste comori. Prețuiești valori tradiționale precum prânzul sau petrecerile împreună cu familia și îți place să te implici direct în activități distractive. Cauți perfecțiunea în viață, iar relațiile tale mai ales cele de iubire sunt profunde și încărcate de semnificații.


Florile preferate îți destăinuie personalitatea Florile preferate îți destăinuie personalitatea Reviewed by Diana Popescu on martie 15, 2011 Rating: 5

6 comentarii:

  1. Păcat că nu zice nimic de frezii...

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu iubesc foarte mult trandafirii. Ii ador! Stiu ca sunt o fiinta romantica si imi iubesc familia tare mult deci mi se potriveste

    RăspundețiȘtergere
  3. Freziile, gladiolele si macii sunt flori potrivite personalitatii oamenilor care iubesc natura.Astfel de persoane sunt foarte calme , senine ,au mari rezerve de afectivitate si tind sa le placa lucrurile alese sau luxul.

    RăspundețiȘtergere
  4. iubesc foarte mult trandafirii,stiu ca iubesc familia si sunt foarte romantica

    RăspundețiȘtergere
  5. Si mie imi plac trandafirii in mod special cei albi. Si da sunt romantica si pasionala, doar ca nu prea ai cu cine. Barbatii din ziua de azi... :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Iubesc magnolia, singura floare care ma face sa tresar si sa plang.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.