Horoscop Fecioara aprilie 2011

In luna aprilie , Fecioara se poate trezi ca personaj principal al unei drame amoroase, de-a lungul careia erotismul si dragostea se alterneaza pe neasteptate cu certurile si despartirile.Da, iubirea poate fi o nebunie temporara.Ea te zguduie asemeni unui cutremur si apoi te lasa prada unei nelamuriri.Trebuie sa afli daca radacinile vietii tale au devenite impletite in mod inseparabil cu cele ale existentei partenerului tau , sau daca totul nu a fost decat un foc de paie...


Incepand din 2 aprilie, sub influenta tranzitului lui Marte in Berbec , in aer pluteste o posibila criza sau finalizarea unui ciclu din viata ta. Totodata , ai tendinta de a actiona cu o mai mare prudenta , gata sa pui la punct niste strategii , datorita faptului ca devii foarte constient de subtilitatile interactiunii oamenilor.Cu toate acestea , un lucru auzit de la o terta persoana este pe cale sa te deranjeze sau sa te afecteze profund. Este vremea potrivita pentru a iti dai seama de ce ai nevoie , dar si pe ce si cine te poti baza .

O accentuare a intelegerii motivatiilor interioare ale celorlalti se manifesta din 3 aprilie, ca urmare a Lunii noi aparute in Berbec. Cateva efecte benefice se intrevad in sectoarele dragostei si banilor.

Ambiguitati si conflicte in parteneriate , fie ele de afaceri , profesionale sau intime , sunt de asteptat odata cu 4 aprilie, sub impactul prezentei lui Neptun in Pesti. Lipsa comunicarii sau sinceritatii sunt de natura a agrava tensiunile din legaturile de asociere.

Trecerea lui Pluton in aspect retrograd in Capricorn si a cincea ta casa (casa dragostei si creativitatii) te focalizeaza din 9 aprilie asupra felului cum te descurci in viata amoroasa si in proiectele necesitand un avant creator. Unele Fecioare pot sa treaca in revista si sa analizeze modul in care se comporta cu copiii , in vreme ce altele sunt pe punctul de a se intreba serios daca este bine sau nu sa aiba copii. Transformari interioare importante au loc gratie straduintelor creative , de exprimare autentica a sinelui.

O perioada propice redescoperirii lucrurilor care te fac intr-adevar sa te simti bine se intrevede din 17 aprilie, sub influenta Lunii pline ivite in Balanta. Acest aspect astral tinde sa te elibereze de tensiunile legate de viata personala si domeniul puterii si controlului care te-au acaparat in ultimul timp.Este vremea sa te bucuri de placerile vietii fara a eclipsa, insa, nevoile si dorintele celorlalti.

Framantarile interioare par a se linisti facand loc unei deschideri depline , dar si pretentioase , catre lumea exterioara.In acest fel se manifesta tranzitul inceput de Soare , pe 20 aprilie , in Taur. Totodata , plictisit de cenusiul traiului cotidian , te simti atras de orice iti poate largi cunoasterea si experienta.Intr-o astfel de conjuctura , tinzi sa explorezi un sens mai inalt al destinului tau sau sa te arunci cu capul inainte intr-o aventura capabila sa iti infioare sufletul.Ti se recomanda o scurta vacanta ori o alta modalitate de a-ti satisface nevoia de diversitate , traire intensa si cunoastere.Trebuie sa actionezi cu prudenta, pentru a nu pierde contactul cu responsabilitatile cotidiene.

Iesirea planetei Mercur din turnura retrograda in Berbec te scapa din 23 aprilie de unele nedumeriri si confuzii legate de comunicarea cu cei din jur.Intuitia te sprijina din plin in descifrarea comportamentului si gandurilor ascunse ale semenilor .Este timpul potrivit pentru a initia dialoguri asociate cu aspecte foarte delicate , referitoare la intimitate, finante ori echilibrul puterii intr-o relatie de parteneriat.


Horoscopul dragostei Fecioarei in aprilie 2011


Sub efectul parcursului lui Marte in a opta ta casa , odata cu 2 aprilie iti sunt stimulate sexualitatea si dorinta de intimitate.O expresie negativa a acestui tranzit se poate manifesta sub forma unor conflicte cu partenerul de cuplu din cauza unor chestiuni materiale.

Luna noua poposita pe 3 aprilie in a opta ta casa continua sa te focalizeze asupra senzualitatii si a impartasirii ei impreuna cu fiinta draga. Intimitatea si daruirea reciproca au sansa de a ajunge pe inalte culmi.

Fericirea ori implinirea in dragoste par a fi stirbite sub influenta tranzitului inceput de Neptun pe 4 aprilie in cea de-a saptea ta casa (casa relatiilor interumane si a parteneriatului) .Nesiguranta vizavi de atasamentul partenerului , senzatia ca acesta evita sa comunice cu tine sau impresia ca acesta se comporta nebuneste ori iresponsabil sunt numai cateva din tendintele carora le poti cadea prada. Unele Fecioare sunt pe punctul de a crede ca si-au intalnit sufletul pereche sau ca au descoperit o persoana de sex opus ce trebuie salvata cu orice pret de niste asa-zise ghinioane in viata. In ambele cazuri , lucrurile au o mare probabilitate de a ajunge la un final nefericit, la dezamagire si sentimente ranite.

Din 9 aprilie , turnura retrograda a planetei Pluton in a cincea ta casa te poate determina sa te gandesti serios la viabilitatea unei relatii de cuplu si chiar la o eventuala despartire. Uneori, este bine sa sa pui capat unei legaturi amoroase chiar dintr-o faza initiala sau intermediara , in acest fel putand evita complicatii inutile si multa durere.

Pe 17 aprilie, Luna plina din a doua ta casa iti acorda sansa de a te relansa intr-o relatie de autentica dragoste , guvernata de o impartasire sincera si generoasa a sentimentelor si explorarii senzuale.

Aparitia planetei Venus in Berbec si a opta ta casa (casa transformarii si sexualitatii) te aduce odata cu 21 aprilie in pragul unei noi iubiri sau intr-o noua etapa a unei mai vechi , avand astfel sansa de a te bucura de o profunda si delicioasa conexiune erotica.Esti mult mai dispus decat de obicei sa treci peste orice piedica din relatia de cuplu, indiferent daca este vorba despre intimitate, impartirea puterii sau chestiuni financiare.


Horoscopul carierei si banilor Fecioarei in aprilie 2011


De pe 2 aprilie, Marte da nastere unor efecte negative in a opta ta casa (casa sexualitatii si transformarii). Pot apare conflicte asociate mai ales cu banii sau posesiunile.

Luna noua ivita pe 3 aprilie in a opta ta casa tinde sa alunge o parte dintre probleme , oferindu-ti ocazia de a incepe, sub bune auspicii, un nou plan financiar, de economisire .Este posibil un imprumut in conditii avantajoase sau o refinantare usuratoare a unui mai vechi imprumut.

Sub impactul parcursului lui Venus in a opta ta casa, din 21 aprilie ai ocazia de a intalni o mare oportunitate financiara sau de a castiga niste bani prin intermediul partenerului de viata sau cuplu.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna aprilie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Aprilie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Fecioara martie 2011

Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscopul anului 2011 - Zodia Fecioarei

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscop Fecioara aprilie 2011 Horoscop Fecioara aprilie 2011 Reviewed by Diana Popescu on martie 30, 2011 Rating: 5

7 comentarii:

  1. Opaa, pare o lună frumoasă pentru cei din fecioară :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Prietena mea este în zodia fecioară:))
    Sper să nu ne certăm că așa zice horoscopul:D

    RăspundețiȘtergere
  3. nu vreau sa ma cert cu iubitul meu :))

    RăspundețiȘtergere
  4. sper sa se rezolve conflictul,cearta dintre mine si prietenul meu...deja de mult tine:(

    RăspundețiȘtergere
  5. cat de exact am fost caracterizata, in special partea cu dragostea de pan la 17 aprilie. sper sa continue pe o unda pozitiva..

    RăspundețiȘtergere
  6. sunt fecioara :(.stau prost cu dragostea

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma numesc Diana sunt nascuta pe 17 mai

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.