Horoscop Sagetator aprilie 2011

In luna aprilie, Sagetatorul se plimba pe cararile fericite si intortocheate ale dragostei si inspiratiei , dar risca sa se piarda in hatisuri din care poate fi salvat numai de catre fidelitate si credinta in sine insusi si in partenerul de cuplu.

Intrarea triumfala a lui Marte in sectorul Berbecului iti da sansa, incepand cu 2 aprilie , sa te exprimi cu mai multa indrazneala si impetuozitate .Surplusul de energie care te invigoreaza , dar nu are si darul de a-ti disciplina impulsurile , iti favorizeaza desfasurarea creativitatii , implicarea fertila in pasiuni si hobby-uri , precum si apropierea fata de dragoste sau copii.Placerea si ghidusiile vietii te absorb cu precadere si te provoaca sa te joci cu focul , chiar si cu riscul te a te arde.

Inspiratia continua sa te sprijine din 3 aprilie, ca efect al Lunii noi de pe cerul Berbecului si al celei de-a cincea tale case .Resursele creatoare cunosc o eferverscenta aparte si sunt indreptate catre nevoia de a fi apreciat si recunoscut de cei din jur. Neastamparul si dorinta de a te distra isi pun amprenta peste aproape tot ce faci.Daca ai profitat cum trebuie de sansa de a-ti recladi increderea in fiinta ta in perioada Lunii noi din a patra ta casa, ar trebui sa radiezi acum ca o stea in mijlocul oamenilor apropiati.

O influenta de o mai lunga durata isi arata semnele odata cu 4 aprilie , ca urmare a tranzitului lui Neptun in Pesti.Acest ciclu poate cobori o ceata confuza in jurul tau si are capacitatea de a-ti trezi nesiguranta in ceea ce priveste conexiunea cu ceilalti , mai ales cu cei din familie sau din viata de acasa.Intr-o astfel de conjunctura, este posibila distantarea fata de niste rude , sau necesitatea de a avea mai multa grija de un membru al familiei si a face unele sacrificii pentru el.Totodata , o orientare sporita catre propria-ti fiinta poate provoca celor apropiati sentimentul ca ii neglijezi sau ca nu mai tii la ei.

Din 9 aprilie , Pluton intra in aspect retrograd in Capricorn si iti starneste preocuparea de a scapa de stereotipuri si cai paguboase de abordare, mai ales in privinta finantelor si inzestrarilor tale. Este vremea sa iti analizezi valorile personale si sa redescoperi ce anume conteaza cu adevarat in viata ta .In acest fel, ai sansa de a trece printr-o transformare benefica , apta de a iti stimula resursele interioare.

Individualismul este pe punctul de a se desprinde cat de cat de tine , iar oamenii apropiati capata un rol mai important in viata ta .In acest fel se manifesta Luna plina ivita pe 17 aprilie in Balanta.Ai nevoie sa iti reafirmi atasamentul fata de rude, amici, sot sau sotie , si cauti sa fii apreciat si luat in seama de catre prieteni sau anumite grupuri de persoane.Daca ai trecut pana acum printr-o perioada de relativa solitudine, te-ai putea descoperi dintr-o data inconjurat de o multime de oameni.Dorinta de a fi de ajutor se poate intalni cu nevoia de sprijin a unei persoane dragi.

Soarele patrunde pe 20 aprilie in Taur , iar lumina lui te face sa vezi cu o mai mare claritate felul cum decurge viata ta de zi cu zi. Inarmat cu rabdare, esti dornic sa desparti graul de neghina experientelor acumulate in ultimele luni. Pe aceasta cale, te poti edifica deplin asupra lucrurilor care te sprijina sau nu in viata. Detaliile pe care nu dadeai doi bani pana acum par sa fie foarte semnificative , mai ales ca parti ale unei mai largi viziuni.

Cum altfel te-ai putea simti mai implinit decat prin afirmarea unicitatii fiintei tale si castigarea aprecierii oamenilor din preajma ? Ei bine, aceasta este orientarea adusa de Venus incepand cu 21 aprilie, ziua in care planeta dragostei da startul periplului ei in regatul Berbecului . Inspiratia este in masaura sa te insoteasca la fiecare pas si, in mod instictiv, ai predispozitia de a te aseza in cea mai favorabila lumina pentru oamenii din jurul tau. Dragostea pare a te pandi dupa fiecare colt , iar distractia ori preocuparile mai serioase se indreapta spre forme mai rafinate, apropiate de arta si cultura.

Pe 23 aprilie, Mercur isi paraseste aspectul retrograd in Berbec .Gratie acestui impact , sunt inlaturate barierele indoielii si nesigurantei legate de autencitatea si originalitatea gandirii si ideilor tale. Expresivitatea ajunge din nou la ordinea zilei si nu mai ai nici o dificultate in a comunica si a-i atrage pe ceilalti in panza de paianjen a vorbelor tale. Nevoia de stimulare intelectuala se impleteste in mod fericit cu spontaneitatea si placerea.


Horoscopul dragostei Sagetatorului in aprilie 2011


Tranzitul lui Marte in a cincea ta casa , initiat pe data de 2 aprilie , te invaluie intr-o aura de atractivitate si nu iti mai permite sa eziti in fata ispitelor dragostei.Desi ai oportunitatea de a-ti adauga la activ mai multe cuceriri romantice , nu esti totusi insufletit de o pasiune inflacarata , capabila sa te inalte in al noualea cer. De fapt , nici nu aspiri la etericele fericiri paradisiace , ci tii sa te infrupti cat mai mult din placerile pamantene , iar dracusorii din jurul tau par a nu se mai opri in a-ti face cu ochiul.

Pe 3 aprilie , Luna nou din a cincea ta casa intensifica si completeaza tendintele conferite de Marte.Senzualitatea se adauga indraznelii si nu te mai simti legat de maini si de picioare atunci cand ai ocazia de a-ti reimprospata viata amoroasa. Daca , pana acum, ai visat in secret la o anumita persoana, este vremea cea mai potrivita sa iti iei inima in dinti si sa iti incerci norocul.

Din 4 martie, lunga calatorie inceputa de Neptun in a patra ta casa (casa radacinilor si caminului) iti poate strica unele planuri proaspat infiripate in viata de cuplu sau in iubire.Ai predispozitia de a fi mult mai idealist in relatia cu partenerul tau , iar lucrul acesta este cat pe ce sa dea nastere unor probleme .Visatoarea adancire in aspiratii inalte te poate distanta de fiinta iubita, dandu-i senzatia ca este neglijata sau ca afectiunea ta pentru ea a scazut in intensitate.

Venus, zeita dragostei iti daruieste , incepand cu 21 aprilie, farmec si iti deschide porti ferecat pana acum cu o mie de lacate. Atunci cand Venus este prezenta in a cincea ta casa (casa creativitatii si dragostei) , Cupidon isi arunca de-a valma sagetile in jurul tau si pari a avea la degetul mic diverse oportunitati amoroase.Favorurile acordate dintr-o data iti trezesc pofta de a te juca de-a iubirea sau de a o indruma pe cai mai putin obisnuite, dar magulitoare pentru tine. Orice legatura de dragoste intiata in acest ciclu se vesteste a fi armonioasa, fericita si implinitoare.

Trecerea in aspect direct a lui Mercur in a cincea ta casa iti reda din 27 aprilie siguranta asupra personalitatii si spiritului tau.Nevoia de a-ti etala ideile si a fi provocat din punct de vedere intelectual te poate calauzi catre o atitudine mai putin pasionala in dragoste , atatarea erotica tinzand sa fie intermediara de cea mentala.


Horoscopul carierei si banilor Sagetatorului in aprilie 2011


Odata cu 2 martie , influenta martiana coborata peste a cincea ta casa te poate face prea increzator in tine insuti, sau dornic din cale afara de a-ti incerca norocul si a infrunta riscurile.Atentie la felul cum iti manuiesti banii si , mai ales , nu te lasa prada hazardului jocurilor de noroc !

Turnura retrograda capatata de Pluton in a doua ta casa (casa banilor si resurselor) , incepand cu 9 aprilie , favorizeaza de obicei o focalizare fructuoasa asupra castigarii si folosirii pertinente a banilor.Ai posibilitatea de a nu te mai lasa in voia soartei din punct de vedere financiar si pune la punct noi metode de a-ti mari veniturile .Punerea in valoare a unor calitati profesionale neglijate pana acum are capacitatea de a-ti deschide noi perspective.

Vizita Soarelui in a sasea ta casa (casa sanatatii si muncii) iti aduce in prim plan sfera profesionala .Este timpul potrivit pentru a-ti perfectiona abilitatile si talentele , astfel incat sa dai intreaga masura a fiintei tale si sa iti eficientizezi activitatea.Nu este exclus sa constientizezi ca unele aspecte de rutina din munca nu fac decat sa iti aduca deservicii.Straduinta de a-ti face treaba asa cum trebuie este insotita de aspiratia de a fi remarcat la locul de munca.


Horoscopul sanatatii Sagetatorului in aprilie 2011


Parcursul initiat pe 4 aprilie de catre Neptun in a patra ta casa este capabil sa iti dea mai adesea o stare de sfarseala sau epuizare .Ti se deschide in cale o perioada in care contactul cu lumea inconjuratoare devine ceva mai stresanta si ai nevoie de mai multa odihna.

Tranzitul Soarelui in sasea ta casa iti invigoreaza vointa de a trai intr-un fel sanatos."Mens sana in corpore sano".O minte sanatoasa intr-un corp sanatos.Aceasta este deviza inspirata de efluviile solare si esti gata sa o respecti , acordand o mai mare atentie starii tale fizice si spirituale , precum si relatiei dintre cele doua planuri ale existentei tale.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna aprilie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Aprilie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Sagetator martie 2011


Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscop chinezesc 2011 Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscop Sagetator aprilie 2011 Horoscop Sagetator aprilie 2011 Reviewed by Diana Popescu on martie 16, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Este foarte detaliat. Imi place ca asa poti intelege si tu ceva,nu din 2 cuvinte gata. Da stau si ma gandesc nu spune daca o sa am si un bebe ca imi doresc foarte mult acest lucru. va pooop si o zii buna!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.