Horoscop zilnic 10 martie 2011| Horoscop azi 10.03.2011

"Viata nu este un vis, dar ar putea deveni unul , si are toate sansele de a atinge acest tel."
Novalis

Berbec

Responsabilitatile se ingramadesc peste tine din toate partile : slujba , relatie de cuplu , familie , viata sociala.Acorda-ti putin timp pentru a-ti trage rasuflarea.Sub impactul unor noi idei sau influente , tinzi sa iti transformi convingerile si opiniile.Berbecii implicati in studii au in fata o perioada incarcata ce poate include si o calatorie.Dupa o zi aglomerata , in aceasta seara ai nevoie sa te rasfeti putin in placerile vietii.

Taur

Viata profesionala are parte de reusite in masura in care privesti lucrurile dintr-o mai ampla perspectiva.In acest fel , te poti incarca cu energia necesara realizarii unor lucrari laborioase sau foarte solicitante. Pentru a progresa , ai nevoie sa te angrenezi intr-o munca ce presupune diversitate si un ritm alert .Domeniul financiar pare sa se inscrie pe o panta ascendenta ce iti va aduce beneficii in curand.Viata personala nu mai intampina dificultati in aceasta seara , iar faptul acesta te poate face sa te gandesti cum sa vindeci sentimentele ranite ale unor persoane apropiate.

Gemeni

Astazi ai sansa sa te bucuri de o zi reusita pe toate planurile .Esti mult mai independent , dai dovada de o mai mare initiativa si iti deslusesti clar interesele si obiectivele ce ti se astern in fata pe parcursul intregii luni.Este vremea sa reflectezi cu seriozitate asupra schimbarilor in viata sau cariera pe care ti le doresti.Este esential sa iti asezi mai eficient gandurile in cuvinte si sa obtii mai multe informatii de la cei din preajma. Dupa amiaza poate apare o confruntare cu vechi obiceiuri sau persoane mai tinere. Stresul este pe aproape, dar il poti alunga prin stimularea atmosferei de armonie si intelegere de acasa.

Rac

Gratie informatiilor pe care le detii , poti indruma alte persoane in gasirea unui loc de munca.Chiar daca nu le poti ajuta sa descopere o noua slujba, ai putea sa le sfatuiesti cum sa si-o pastreze pe cea veche. Intr-un fel sau altul , esti intr-o stare de spirit ce te indeamna sa ii sprijini pe cei din jur si nu este deloc exclus ca unele din favorurile pe care le faci sa iti fie cumva recompensate.O preocupare comuna te poate apropia in aceasta seara de persoana fata de care esti atras.

Leu

Imprejurarile si sentimentele de azi iti inlesnesc decizii clare si concrete , care te fac sa intrevezi oportunitatile viitorului.Preocuparea ti se indreapta catre lucrarile in curs sau spre definitivarea unor mai vechi proiecte.Ai grija sa nu iti extinzi prea mult raza de activitate .In acelasi timp , ar trebui sa te supraveghezi mai mult decat de obicei, intrucat actiunile impulsive pot deveni foarte riscante.Este o perioada potrivita gandirii creative , dar si a explorarii , prin discutii , a opiniilor celorlalti.O scurta calatorie sau un telefon te pot surprinde in mod placut in aceasta seara.

Fecioara

Iti este usor sa te concentrezi asupra mai multor aspecte deodata si sa muncesti in plus, dar ar fi bine, totusi, sa iti incetinesti putin ritmul.Daca te focalizezi intr-o mai mare masura asupra telurilor tale, poti sa iti imbunatatesti situatia financiara si relatiile cu partenerii din sfera profesionala.Ar fi o idee buna sa acorzi atentie unor noi sugestii legate de afaceri ori serviciu.Receptiv la tot ce se petrece in jur , esti gata sa profiti de orice oportunitate ti se iveste in cale. Poti fi apreciat pentru sprijinul acordat celorlalti sau pentru atitudinea ta binevoitoare.Diseara se intrevede o discutie relaxata cu un prieten , posibil despre o pasiune comuna.

Balanta

Aceasta joi pare a fi calma si relaxata.Orizonturile vietii se lumineaza , iar cariera sau aspiratiile tale depind de ambitie si motivatie , calitati ce tind a fi foarte puternice acum.Bunul simt te ajuta sa intrezaresti schimbarile din preajma si sa iei deciziile corecte.Schimbul de idei si interactiunea cu persoane influente sau mai in varsta se anunta favorabile .Abilitatile de comunicare te sprijina la serviciu si ai ocazia de a spera la o noua oportunitate financiara.Lucrurile se desfasoara bine atat la munca , cat si acasa.

Scorpion

Esti patruns de un mai mare simt practic , iar cei din jur par a dori sa te ajute in aproape tot ce intreprinzi.Lucrurile necesare ale vietii devin o preocupare constanta. Despartirea graului de neghina si organizarea sunt cai prin care poti ajunge mult mai eficient.Niste decizii financiare de astazi pot fi amanate , intrucat nu ai la dispozitie toate datele necesare.Nevoia de a percepe cat mai clar realitatea nu iti da deloc pace.Viata sociala capata pregnanta in aceasta dupa amiaza.Ai posibilitatea de a descoperi ca , odata cu trecrea timpului , prietenia sau viata personala te indreapta intr-o directie pozitiva.

Sagetator

In aceast zi , amagirea sau autoamagirea cu privire la telurile si ambitiile tale sunt pe cale de a pune stapanire peste tine.Daca stai multa vreme pe ganduri pentru a hotari ce anume iti doresti , poti pierde trenul unor proaspete oportunitati.Studiul sau perfectionarea abilitatilor pot reprezenta astazi prioritati , ca sanse de a avea un mai mare succes in viata profesionala.Comunicarea cu cei din preajma te insenineaza si te stimuleaza.Daca esti inca singur , ai oportunitatea de a te intalni o persoana speciala in aceasta seara.

Capricorn

Chiar dada te stradui din greu , poti avea senzatia ca te zbati in zadar.Ca o compensatie , spre sfarsitul zilei pari a te bucura din plin de placerile vietii amoroase ori sentimentale.Ambitia iti da , totusi, neastampar si ai vrea sa te erijezi intr-o postura de sef. Cu atat mai mult, realizarile tale trecute si viitoare te preocupa intr-o mai mare masura. Daca inveti sa culegi informatiile necesare si dai ascultare unor oameni pe care ii respecti , ai putea lua o decizie benefica pe termen lung. Ai vrea sa vezi ca ti-ai clarificat dubiile fata de viitorul indepartat , astfel incat sa te indrepti fara nici o ezitare catre viitorul apropiat. O anumita situatie din viata ta este pe punctul de a te face mult mai intelegator, binevoitor si iertator cu cei apropiati. In aceasta seara , il ai pe Cupidon de partea ta , asa ca ai putea cuceri inima unei persoane de mult ravnite.

Varsator

Daca vreo persoana, o situatie sau un alt lucru te impinge catre o gandire negativa , este bine sa gasesti un subterfugiu pentru a te feri de aceste influente. Poti sa realizezi multe astazi , cu conditia te a te afla intr-un mediu prietenos si relaxat. In acelasi timp, cercetarea sau grupurile de oameni par a reprezenta un factor important in munca , educatia sau cunoasterea ta. Inspiratia nu iti da un mare ajutor astazi, insa poti invata multe din observarea evenimentelor care te inconjoara. Un subiect fierbinte pare a starni controverse in mijlocul amicilor tai.

Pesti

Talentul tau de a comunica este accentuat astazi.Tocmai de aceea , gratie unor argumentatii si exemple subtile, ai sansa te a-i convinge si a-i aduce pe calea ta pe cei din jur. Incerca totusi , sa nu ajungi la extreme si sa nu faci din tantar armasar , mai ales atunci cand discuti cu partenerul de cuplu. Iti pretuiesti independenta mai mult ca oricand. Este vremea potrivita pentru a indrazni si a face cativa pasi inainte in cariera. Ai la dispozitie mari resurse energetice si o vointa greu de egalat. Exista o conjunctura favorabila unor colaborari sau parteneriate in afaceri.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop zilnic 8 martie 2011| Horoscop azi 08.03.2011

Horoscop zilnic 9 martie 2011| Horoscop azi 09.03.2011

Horoscopul / Zodiacul florilor | Floarea care iti corespunde in zodiacul floral
Horoscop zilnic 10 martie 2011| Horoscop azi 10.03.2011 Horoscop zilnic 10 martie 2011|  Horoscop azi 10.03.2011 Reviewed by Diana Popescu on martie 09, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.