Horoscop zilnic 5 martie 2011| Horoscop azi 05.03.2011

"Promisiunea este un nor ; indeplinirea este ploaie."
Proverb arab

Berbec

Cuvantul de ordine al zilei de astazi este credinta .La un nivel superior , poti trece printr-o faza de de iluminare sau revelatie spirituala.La nivel cotidian , ar trebui sa fii mai atent la tendinta de a crede prea lesne pe unii oameni , sau de a deveni dependent de persoane ce par a avea pregatite toate raspunsurile la intrebarile si problemele existentei .Casa , familia , prietenii si rudele joaca un rol foarte important in viata ta.

Taur

Azi esti in stare sa duci pana la capat activitati ce necesita un mare grad de concentrare si organizare. Treburile din familie pot deveni apasatoare sau plictisitoare. O persoana apropiata sau un amic iti propune sa iesiti diseara in oras. Acest weekend este dedicat membrilor familiei sau persoanei iubite. Nu este exclus sa incepi o dieta sau sa te convingi sa duci mai departe una inceputa de ceva vreme.

Gemeni

Nu te grabi sa te arunci intr-o chestiune financiara despre care nu ai toate datele.Mai curand , apeleaza la un prieten capabil de a-ti spune pe fata ceea ce gandeste . Aspiratia catre frumusete si armonie iti stimuleaza imaginatia , dar te predispune catre autoiluzionare. Esti cat pe aci sa asezi iubirea pe un piedestal maret , sau sa te indragostesti de o fiinta pe care o idealizezi.Este cazul sa te eliberezi de o gandire fantezista paguboasa.

Rac

Umorul este gata de a te insoti intreaga zi , la fel ca si amicii ori persoana iubita.Poate ca neglijat in ultimul timp prietenia sau dragostea , asa ca este vremea sa recuperezi. Mintea iti este agera si are capacitatea de a citi printre randurile existentei , astfel incat poti ajunge cu usurinta la un adevar care te indruma cum sa ajuti niste oameni apropiati. Comunicarea este foarte importanta diseara .

Leu

Schimbul de informatii capata o tenta emotionala sau sentimentala. Daca doresti sa subliniezi ceva , aceasta este cel mai bun timp de a o face , intrucat oamenii din preajma ta par a fi mult mai receptivi.Adancirea relatiilor cu persoane apropiate sau rude te satisface la nivel afectiv si este de natura a iti da o ocupatie de durata astazi.Un respiro dedicat meditatiei te elibereaza de tensiuni, asa ca diseara poti sa dai tot ce poti intr-o intalnire cu amicii sau o persoana indragita.

Fecioara

Familia sau amicii iti ofera un inceput promitator al acestei sambete.Intr-un fel sau altul , prietenii te pun la treaba , dar , in decursul zilei , poti fi afectat de unele evenimente sau circumstante care te obliga sa te reorganizezi sau sa ii privesti pe cei din jur cu mai multa retinere. Nostalgia sau radacinile trecutului pun stapanire peste mintea ta in compania unor persoane , eventual mai tinere , foarte dornice sa te asculte.

Balanta

Pentru a realiza cu adevarat ceea ce ti-ai propus ar trebui sa iti stabilesti obiective ce pot fi atinse pe termen scurt.Dupa amiaza ti s-ar putea propune o afacere sau ai putea fi ispitit sa faci o noua achizitie.Incearca sa ramai cat mai departe de tentatia cumparaturilor si cheltuielilor insolite in aceasta zi ! Pe de alta parte , este o vreme prielnica pentru a te deschide unor noi experiente. Siguranta afectiva si sentimentul apartenentei se strecoara pe nesimtite in sufletul tau si , poate, si in cel al fiintei iubite.

Scorpion

Azi iti doresti sa iti petreci timpul intr-un mediu familiar, acasa sau alaturi de cei care te cunosc si te apreciaza. Esti pe cale de a fi satisfacut de tot ce ai realizat pana acum , iar transmiterea atitudinii tale pozitive catre cei din preajma poate apare de la sine. A-i vedea fericiti sau optimisti pe ceilalti pare a deveni o prioritate. Pe de alta parte, creativitatea te stimuleaza si furnizeaza solutii neasteptate atat tie cat si persoanelor apropiate. Nevoia de dragoste sau a unei eliberari afective te impinge de la spate in aceasta seara.

Sagetator

Niste decizii importante privind planuri viitoare sunt pe punctul de a te acapara. Tocmai de aceea , ai nevoie sa vorbesti , sa te sfatuiesti sau sa obtii acordul unor persoane. Te simti sustinut in tot ceea ce faci de catre prieteni, relatii sociale sau chiar idealuri. Diseara poate apare o problema intre tine si un amic apropiat. Nu incerca sa rezolvi lucrurile la repezeala, fara a te gandi la circumstante si a cere si opinia altcuiva. Cu toate acestea, este vremea potrivita pentru a-ti consolida legaturile cu oamenii .

Capricorn

Esti plin de intelegere fata de cei din jur , iar amicii si cunoscutii nu ezita in a-ti cere sfatul.Dupa amiaza esti pe cale de a rezolva una dintre propriile tale probleme. Relatiile cu oamenii apropiati capata o mai mare importanta , mai ales pe plan afectiv. Mintea iti este efervescenta si apta de a dezvolta idei mai ales spirituale , pe care esti nerabdator de a le impartasi celorlalti. Aproape tot ce se intampla are darul de a te evidentia si a-ti pune in lumina calitatile.Pari a intui ce se intampla in sufletul persoanei iubite, iar lucrul asta poate sa iti aduca niste recompense.

Varsator

Este o zi nemaipomenita pentru a-i convinge pe cei din preajma sa adopte ideile tale. Nu incerca sa intelegi in mod logic tot ce se intampla in jurul tau, in special felul in care se comporta fiinta iubita. In acelasi timp, esti cuprins de o pofta de a te transmuta in noi locuri , o dorinta pe care , daca nu poti sa ti-o satisfaci in mod real, o ai putinta de a o substitui printr-o calatorie mentala , oferita de o carte sau un film. Nu este exclus sa fii preocupat de o renovare sau modificare a locuintei.

Pesti

Mentinerea legaturilor cu amicii si rudele este foarte importanta in aceasta zi , la fel ca si nevoia de a-ti impartasi sentimentele cu o persoana iubita. Intuitia este prezenta mai mult decat de obicei, si te ajuta sa intrezaresti ce si cum anume poti darui in dragoste. Totodata, esti pe cale sa iti revii dupa o dezamagire ce parea coplesitoare. Dimineata esti animat de dorinta de actiona si a-ti pune la lucru energia, asa ca nu ar fi exclusa sa te dedici unor chestiuni practice , precum curatenia de primavara.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop zilnic 3 martie 2011| Horoscop azi 03.03.2011

Horoscop zilnic 4 martie 2011| Horoscop azi 04.03.2011

Numerele magice din Kabbala
Horoscop zilnic 5 martie 2011| Horoscop azi 05.03.2011 Horoscop zilnic 5 martie 2011|  Horoscop azi 05.03.2011 Reviewed by Diana Popescu on martie 04, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.