Horoscop zilnic 7 martie 2011| Horoscop azi 07.03.2011

"A trai inseamna a te vindeca si a te innoi in fiecare zi , a te regasi si recuceri."
Henri-Frederic Amiel

Berbec

Astazi te deschizi intru totul catre lumea exterioara , iar ambitia nu iti da deloc pace.Vrei sa descoperi lumea din noi perspective , iar conformismul celor din jur poate da nastere unor dispute.Trecutul iti repugna si cauti noutatea mai ales in prietenii sau idei.Te lasi purtat in viata mai curand de instincte decat de logica.O schimbare a look-ului tau poate fi luata in calcul.Dragostea , arta si alte placeri mai putin vulgare ale vietii sunt obiectele preocuparilor tale in aceasta seara.

Taur

O usoara lene pune stapanire pe tine , poate din cauza acumularii oboselii , ori poate pentru ca iti indrepti privirea spre fiinta ta interioara sau , pur si simplu, pentru ca este o zi de luni.Iti doresti sa fii mai putin atras de evenimentele cotidiene, ai nevoie de o stare de liniste care sa iti permita o meditatie despre felul cum ai putea aduce mai mult echilibru in viata ta.Se pare ca viata tine cu tine si nu ai prea multe de facut , asa ca du-ti pana la capat sarcinile astfel incat , dupa amiaza, sa te poti bucura de clipele de relaxare multasteptate.

Gemeni

Intr-un fel sau altul, astazi trebuie sa te afirmi ! Ai puterea de concentrare necesara si vointa de a te focaliza pe aspectele practice ale lumii si dezvoltarea ta. Lucrurile par a merge bine la serviciu.Unele indoieli legate de chestiuni financiare pot fi lamurite printr-un sfat din partea unei rude sau prin consultarea unor oameni de specialitate.Dupa amiaza este dedicata intereselor sau pasiunilor personale. Prietenia si integrarea intr-un grup de oameni de care te leaga amintiri sau obiective comune poate fi o preocupare pe parcursul intregii zile.

Rac

Recunoasterea meritelor sau eforturilor tale iti da mai mult de gandit decat de obicei.Graba care pune stapanire peste tine astazi este cat pe ce sa dea nastere unor erori ce vor trebui indreptate mai tarziu.Pari sa fii mult mai intelegator fata de punctele de vedere ale celor din jur.Intalnirile cu oamenii iti aduc oportunitati atat pe plan profesional cat si personal.Tot ce iti stimuleaza creativitatea este in masura sa iti aduca mari satisfactii.

Leu

Nevoia de independenta , mai ales pe plan spiritual sau mental , te stapaneste intreaga zi.Cateva planuri ambitioase de a aduce succesul si pe ulita ta capata prioritate.Dorinta de a reusi cu orice pret poate sa conduca la unele conflicte in cazul in care nu o poti tine in frau.Dragostea iti surade in aceasta seara si , daca esti inca singur, ai sansa de a intalni o persoana de sex opus foarte speciala.Daca vrei sa aduci armonie in relatia cu familia, astazi este vremea potrivita.

Fecioara

Vrei sa vezi ca viata ta capata cumva o semnificatie.Obiectivele tale si siguranta propriei persoane intra astazi in vizor.Poate ca vei actiona in special in chestiunile financiare , intrucat esti favorizat sa elimini niste excese si sa obtii niste castigur neasteptate.Inventivitatea te sprijina sa faci progrese, indiferent de zic cei din preajma ta. Este vremea sa te focalizezi pe comunicarea in relatiile cu oamenii apropiati. Dupa o zi plina , ai putea sa iti oferi niste clipe de de relaxare diseara.

Balanta

Relatiile cu cei din jur devin o prioritate.Daca cineva iti cere vreun sfat sau vreo sugestie , esti gata sa dai o mana de ajutor , dar ai tendinta exagerata de a da lectii celor din jur.Este o zi nimerita pentru a incepe lucruri noi sau a le desavarsi pe cele ce isi asteapta finalizarea.Te poti bucura de felul in care iti creezi de unul singur niste oportunitati.Cineva mai in varsta te poate motiva sa iti schimba unele din traseele vietii.

Scorpion

Esti hotarat sa incepi saptamana in forta , iar energia interioara este de partea ta.Incearca sa duci pana la capat sarcinile restante si apoi focalizeaza-te asupra unor noi proiecte.Este timpol potrivit sa treci peste echivocuri si sa rezolvi niste probleme care te framanta de ceva vreme. Dedicarea si seriozitatea te sprijina in adaptarea la noi responsabilitati.Schimbul de idei cu oamenii din jur poate fi foarte benefic.Diseara se intrevede o intalnire cu prietenii, persoana iubita sau niste colegi.Desi este luni, poate fi vorba despre o mica reuniune sau petrecere.

Sagetator

Mult mai orientat catre actiune, esti gata sa te ocupi de rezolvarea unor lucruri pe care le amani mereu.Cu atat mai mult, dupa amiaza ai ocazia de a te lansa in noi proiecte sau activitati. Poti fi stapanit de senzatia ca daca schimbi putin felul in care abordezi lumea, ai putea avea parte de mai multe oportunitati. Logica si gandirea critica te sprijina intr-o mai mare masura , in special in felul cum comunici. Diseara , o atentie romantica pentru fiinta iubita ar fi mai mult decat inspirata.

Capricorn

Neastamparul care te insufleteste nu te mai retine in a-ti exprima punctele de vedere.O atitudine potrivita , mai ales ca intuitia te ajuta sa descoperi intentiile nemarturisite ale celor din preajma. Nu este exclus sa iei niste decizii care ar putea afecta unii dintre oamenii apropiati.Chiar daca faci asta , simtul diplomatic te sprijina in a le explica de ce a fost nevoie sa procedezi in acest fel.O persoana de la serviciu , care obisnuieste sa barfeasca sau sa te vorbeasca pe la a spate , ar putea primi o lectie bine meritata.Optimismul ar trebui sa ti se alature intr-o mai mare masura.


Varsator

Viata profesionala tinde sa te acapareze tot mai mult.Cu toate acestea, ai chef de treaba si nu te deranjeaza daca primesti niste sarcini suplimentare care ti-ar pute aduce niste recuperari sau un adaos la leafa. Interactiunea si comunicarea cu colegii sau colaboratorii ajunge la un nivel de mare eficienta. Daca iti focalizezi cum trebuie ambitiile, ai sansa de a te afirma. Nevoia de a mentine legatura cu famila sau oamenii apropiati este o preocupare constanta.

Pesti

Resursele interioare si abilitatile tale sunt pe punctul de a ajunge sub lumina reflectoarelor. Ideile tale sunt remarcate si eforturile tind sa iti fie cumva rasplatite. De fapt, esti avantajat de tot ce tine de latura practica a vietii .Rabdarea nu este cea mai mare ta calitate astazi , si probabil ca nu vei fi foarte entuziasmat de niste sarcini sau responsabilitati tinand de familie. Ai vrea ca aripile dragostei sa te poarte deasupra sordidelor probleme cotidiene.Diseara ai oportunitatea de a trece peste o dificultate din viata de cuplu.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop zilnic 5 martie 2011| Horoscop azi 05.03.2011

Horoscop zilnic 6 martie 2011| Horoscop azi 06.03.2011

Horoscopul / Zodiacul florilor | Floarea care iti corespunde in zodiacul floral
Horoscop zilnic 7 martie 2011| Horoscop azi 07.03.2011 Horoscop zilnic 7 martie 2011|  Horoscop azi 07.03.2011 Reviewed by Diana Popescu on martie 06, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.