Nascut pe 21 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Oamenii care isi aniverseaza ziua de nastere pe data 21 martie fac parte din zodia Berbecului si sunt guvernati de catre Marte si Jupiter.

Esti, prin excelenta , un om care daruieste.Iti place sa calatoresti si aspiri sa fii intr-o pozitie de putere si sa dai semnificatie vietii tale. Cu toate acestea , se intampla un lucru contradictoriu ! Desi te zbati si te straduiesti sa iti gasesti o implinire in lume , ceea ce cauti se afla adeseori chiar sub nasul tau, in casa ta sau in imediata ta apropiere. Poate cunosti povestea rabinului care a plecat intr-o calatorie pentru a gasi o comoara ce i se arata in vis si a descoperit o comoara in propria lui casa lui (daca nu o stii , o poti gasi aici : Comoara | O poveste cu talc ).

Daca reusesti sa iti stapanesti pornirile temperamentale si sa iti redirectionezi energia spre aspiratiile tale autentice , vei reusi , in mod sigur, sa ajungi la mari impliniri si sa iti pui in valoare destinul.

Culorile tale norocoase sunt galbenul si nuantele nisipii.

Pietrele tale norocoase sunt : citrinul , safirul galben si topazul auriu.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt marti , joi si duminica.

Numerele tale norocoase si anii tai de cotitura sunt : 3, 12, 21, 30, 39, 48, 57 , 66, 75.

Personalitati nascute pe 21 martie : Ayrton Senna , Gary Oldman , George Topirceanu , Jean Baptiste Joseph Fourier , Johann Sebastian Bach , Matthew Broderick , Modest Petrovici Musorsgki , Peter Brook , Ronaldinho , Shri Mataji Nirmala Devi , Stefan Ciubotarasu , Valentin Gheorghiu.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 19 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 20 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare
Nascut pe 21 martie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 21 martie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on martie 21, 2011 Rating: 5

2 comentarii:

  1. sunt nascuta pe 24 mai tocmai, deci mai astept sa vad ce-mi spune aceasta zi. Am rabdare... cred :)

    RăspundețiȘtergere
  2. deci ..in primu rand vreau sa incep prin a-tzi multzumi pt acest sit minunat si...ff interesant(poate creea chiar si o lejera dependenza):P dupa cum zicea ..cei nascutzi pe 21 martie asteptam de ceva timp sa aflu....cea ce se zice de acesti berbecutzi...si daca se poate....vreun articol ceva pt..partea masculina .....pupici si...multumesc din nou

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.