Semnificatia liniei inimii | Ghicitul in palma (4)

Linia inimii guverneaza reactiile noastre emotionale si sentimentale , dar si felul in care se modeleaza caracterul si personalitatea noastra.Cu cat linia inimii este mai curbata , cu atat mai mult indica o natura emotiva ; cu cat este mai dreapta aceasta linie, cu atat mai este probabil sa avem de a face cu un caracter foarte putin flexibil.O linie a inimii fina sau putin subliniata denota , de obicei, o persoana foarte sensibila, usor timida.Adeseori, atunci cand linia inimii este intunecata si foarte pregnanta , se sugereaza ca un om are tendinta de a se lasa condus de instinctele sale emotionale , ignorand ratiunea si bunul simt.

Cat de emotiv esti ?

Linia vietii sugereaza profunzimea intelegerii emotionale si a laturii noastre afective. Natura fizica a dragostei si emotiilor noastre este aratata de adancimea conturarii liniei inimii in palma. O astfel de linie tinzand sa fie cat mai dreapta si mai inalta exprima o predispozitie scazuta de a ne exterioriza fizic trairile interioare.
Oamenii cu linii ale inimii slab evidentiate dau dovada intotdeuna de o profunzime a simtamintelor in relatia lor cu cei din jur.Lucrul acesta se evidentiaza mai ales la cei tineri , aflati intr-o mai mare masura in contact cu emotiile lor fata de generatiile mai varstnice.

Interpretarea liniei inimii

In chiromantie , exista doua tipuri de interpretare ale acestei caracteristici a palmei.Oricum , este general recunoscut ca linia vietii incepe din zona radiala a palmei, la fel ca si alte linii .Linia inimii poate porni din sau de sub muntele lui Jupiter , intre primul si cel de-al doilea deget , sau imediat deasupra liniei capului.Adeseori, aceasta linie prezinta o dubla ramificatie , cu una din ramuri pornind din muntele lui Saturn , iar cealalta ramura din marginea radiala a palmei , una dintre ele fiind mai accentuata decat cealalta.
Daca ramura mai pregnanta este cea inceputa in marginea palmei , caracterul unei persoane este dominat de onestitate si mandrie.Daca cealalta ramura este mai evidenta , ea demonstreaza o personalitate deschisa si o viziune practica despre viata.

Densitatea si lungimea liniei inmii

O astfel de linie accentuata profund sugereaza o presiune emotionala ce poate inlesni aparitia unor probleme de sanatate, precum stresul si tensiunea nervoasa.
O linie a inimii scurta , dreapta , amplasata in partea superioara a palmei implica o raceala emotionala ori afectiva.Acest lucru este amplificat in cazul unei palme inguste.
Atunci cand linia inimii este situata spre partea inferioara a palmei , aceasta este o indicatia a unui caracter pasional.Daca si linia capului este amplasata catre zona inferioara a palmei , se sugereaza existenta unui exces de posesivitate.

Linia ideala a inimii

O linie a inimii tinzand spre perfectiune incepe sub primul deget si evolueaza sub forma unei curbe delicate.Ea presupune o natura emotionala sanatoasa si foarte echilibrata. Cu cat linia coboara mai jos in palma , cu atat mai mult este sugerata o reverberare fizica a emotiilor si sentimentelor.Cu cat linia inimii evolueaza mai mult catre zona superioara, in aceeasi masura se intrevede o natura mai curand mentala ori spirituala.

Insulele in linia inimii

O insula a liniei inimii situata chiar sub degetul mijlociu sugereaza probleme cu auzul , in timp ce una amplasata sub al treilea deget poate implica probleme legate de vedere.Daca aceste caracteristici se regasesc pe ambele palme, aceste afectiuni se pot dovedi si mai grave.

O linie a inimii profunda si curbata

Cu cat linia inimii este mai curbata , cu atat mai mult sunt probabile sentimente de o mare anvergura.Cu cat este mai dreapta si mai inalta , in aceeasi masura se previzioneaza o raceala emotionala. Oamenii cu o linie a inmii foarte curbata sunt foarte romatici in iubire sau , din contra foarte violenti, fiind gata sa faca orice pentru a-si demonstra afectiunea.

O linie a inimii dreapta

O astfel de linie dreapta de la o margine la cealalta a palmei este un semn sigur de posesivitate. Daca linia inmii este , in acelasi timp, joasa , simtul de posesivitate se exprima mai ales fizic , in lumea exterioara ; daca este inalta , acest sentiment tinde sa se manifeste intr-o forma idealista.
Totodata , oamenii cu o linie dreapta a inimii sunt mult mai pasivi in dragostea romantica , si se multumesc adesea sa primeasca iubirea , fara a se implica prea mult din punct de vedere afectiv.

O linie foarte inclinata a inimii

Oamenii caracterizati de o astfel de linie , al carei capat este situat intre degetul mijlociu si cel aratator , sunt stapaniti adesea de o mare dorinta sexuala.

Linia inimii sub degetul aratator

Cand linia inimii are o extrema sub degetul aratator , persoana respectiva este foarte pretentioasa sau capricioasa fata de ceea ce isi doreste in dragoste.

Linia inimii sub degetul mijlociu

O trasatura rara in chiromantie , specifica oamenilor care sunt coplesiti de nevoia de dragoste.

Echilibrul emotional

Atunci cand linia inimii incepe intre primul si cel de-al doilea deget , o persoana este capabila sa mentina un echilibru sanatos intre idealism si latura practica a vietii.

Citirea linie inimii

Cand linia inimii se termina in afara limitelor muntelui lui Mercur , si mai apropiat de muntele lui Marte , o persoana poate fi caracterizata de egoism, raceala emotionala si dispozitia de a nu ierta nimic unui partener.
Daca principalele trei linii ale palmei sunt conectate la debutul lor , acesta poate fi un semn al unui soc aparut la un moment dat dat in viata , un incident ce nu are cum sa fie iertat si care il marcheaza pentru totdeuna pe cel in cauza.
O linie a inimii slab conturata sugereaza o atutudine pasionala , specifica oamenilor care se implica in multe relatii amoroase , fara a a avea vreo satisfactie emotionala ori sentimentala semnificativa. Astfel de persoane sunt extrem de directe , cu picioarele bine infipte in pamant , si nu isi urmaresc decat propriul interes. In ciuda acestei orientari, ele sunt relativ deschise si prietenoase pana in momentul in care apare o problema in viata lor.
O linie a inimii cu un inceput slab conturat , localizat intre degetul mare si cel aratator , denota o natura posesiva , care vrea sa acapareze cat mai mult.Astfel de oameni nu pot suporta criticile ori observatiile celor in care se incred si este foarte greu sa fie convinse de contrariul a ceea ce simt.
Oamenii cu o ferma linie a inimii nu sunt foarte cordiali ori caldurosi , sunt inhibati si sunt foarte greu de abatut de la calea pe care si-au trasat-o in minte. O linie curba semnifica o natura mult mai exteriorizata , calda , deschisa si prietenoasa.

Mana stanga si mana dreapta

Adeseori apar diferente semnificative intre liniile inimii corespunzatoare mainii drepte si celei stangi. O astfel de linie conturata mai adanc in palma stanga arata o natura mult mai practica , iar in palma stanga denota tendinta ca un om sa fie ranit in dragoste intr-o relatie timpurie. O linie mai slab subliniata in palma stanga indica faptul ca un partener foarte asemanator ca interioritate il poate extrage pe cel in cauza din carapacea lui .

Compatibilitatea in dragoste

O mare parte dintre specialistii in chiromantie sunt de parere ca o casatorie sau o legatura de cuplu de succes este favorizata de asemanarea dintre liniile inimii a celor doi parteneri.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Forma mainii si personalitatea | Ghicitul in palma (1)

Semnificatia liniei vietii | Ghicitul in palma (2)

Semnificatia liniei destinului | Ghicitul in palma (3)
Semnificatia liniei inimii | Ghicitul in palma (4) Semnificatia liniei inimii | Ghicitul in palma (4) Reviewed by Diana Popescu on aprilie 02, 2011 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Este bine de stiut ce ai scris tu mai sus dar eu una nu prea cred in asa ceva. Acum fiecare are parerea lui de a spune ce vrea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Stii........ ok.Si la ce iti ajuta ca stii? Marele razboi se da in fiecare din noi,am vrea sa fim altfel dar pana la urma nu avem alta solutie decat sa fim noi insine.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.