Nascut pe 17 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti sarbatoresti ziua de nastere pe 17 mai , soarta iti este guvernata de zodia Taurului si esti sub stapanirea planetelor Venus si Saturn.

Conjunctura astrala a zilei tale de nastere indica o intensa forta spirituala , in masura de a te sprijini in desavarsirea destinului tau.Cu toate acestea , sunt de asteptat intarzieri si piedici datorate focalizarii tale spre aspectele materiale ale vietii.Poti ajunge la faima, putere si bani, dar toate acestea au tendinta de a te indeparta de autentica ta fiinta.
Ai pornirea de a alege cele mai scurte si mai usoare cai catre succes , insa adevarata ta implinire se poate realiza numai prin intermediul unui progres lent si stabil , prin straduinte statornice si perseverenta.
Orienteaza-te catre mentinerea fortei tale spirituale, spre o morala ferma si visarea cu ochii deschisi.
Nu te lasa amagit de superficialitate , prosperitate vana si sentimente nejustificate de vina.

Culorile tale norocoase sunt negrul si albastrul inchis.

Pietrele tale norocoase sunt lapis lazului , ametistul si safirul albastru.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt vineri si sambata.

Numerele tale norocoase si anii tai de referinta sunt : 8, 17, 26, 35, 44, 53, 62, 71.

Personalitati nascute pe 17 mai : Andrea Corr , Bill Paxton, Debra Winger, Dennis Hopper, Eric Satie, Gelu Colceag , Geo Dumitrescu , Jean Gabin , Jordan Knight , Paul Di'Anno , Pompiliu Constantinescu , Sugar Ray Leonard.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 15 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 16 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Ziua de nastere in aforisme , maxime , citate
Nascut pe 17 mai – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 17 mai – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on mai 17, 2011 Rating: 5

3 comentarii:

  1. crede cineva in horoscop ?... am un prieten la radio zi mi`a zis cum fac ei horoscopul :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu prea stiu.....am cautat pe alt horoscop si datele sunt total diferite fata de acestea.Dar sincer eu nu prea stiu ce sa cred.Si totusi cum se face horoscopul?Caci acum sunt chiar curioasa!Mie totusi imi place sa descopar lucruri despre mine dar unii oameni ma descurajaza.Asta este daca este adevarat bine,daca nu iarasi bine.Stiti cum se spune "Daca este sau nu adevarat eu nu am nimic de pierdut"

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.