Nascut pe 24 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ti-ai facut intrarea in lume in ziua de 24 mai , inseamna ca esti sub semnul zodiei Gemenilor si ai drept planete guvernatoare pe Mercur si Venus.

Ai capacitatea de a simti si a pretui frumusetea in toate formele ei estetice si genuine.Probabil ca esti o persoana foarte sociabila si liberala in relationarea cu cei din jur.
Iti impartasesti ziua de nastere cu multi scriitori inovatori si mari dascali .Chiar daca nu te orientezi catre o astfel de profesiune , este de asteptat sa te bucuri si sa apreciezi cel putin in timpul liber activitati asociate cumva cu arta si estetica.
Nicaieri nu te simti mai bine decat in mijlocul familiei si pari a fi predestinat sa te implinesti alaturi de un suflet pereche sau ca un parinte de exceptie.
Orienteaza-te catre plenituditatea sufleteasca , spre parteneriate in afaceri si/sau amicitie.

Nu te lasa prada tentatiilor emotionale si sentimentale lipsite de autenticitate .

Culorile tale norocoase sunt albul si rozul.

Pietrele tale norocoase sunt diamantul , cuartul si safirul alb.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt miercuri , vineri si sambata.

Numerele tale norocoase si anii tai de rascruce sunt : 6, 15, 24, 33, 42, 51, 60, 69, 78.

Personalitati nascutepe 24 mai : Archie Shepp , Benone Sinulescu , Bob Dylan, Derek Quinn , Elissa Bridges , Eric Cantona , Florin Iaru , Gabriel Daniel Fahrennheit , Guy Fletcher , Henri Michaux, , Ion Caraion , Iosif Brodski , Jan Christian Smuts, Jean Paul Marat , Kristen Scott Thomas , Marcel Iancu , Mihail Cosma, Mihail Solohov , Patti LaBelle , Priscilla Presley , Regina Victoria, Rosanne Cash , Ruslana , Steve Upton , Sybil Danning , Victor Felea , William Whewell .


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 22 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 23 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare
Nascut pe 24 mai – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 24  mai – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on mai 23, 2011 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Nu toti pot pretui frumusetea unei femei, attat estetica cat si genuina...

    RăspundețiȘtergere
  2. Cea mai frumoasa zi este aceasta zi! ziua in care eu m-am nascut. Cel mai mult ma bucura faptul ca sunt nascuta in luna mai. Le multumesc parintilor mei pentru asta.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.