Nascut pe 30 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti sarbatoresti ziua de nastere pe 30 mai , esti circumscris zodiei Gemenilor si drept planete stapanitoare pe Mercur si Jupiter.

Esti inzestrat cu o viziune originala asupra lumii ,cu o minte logica si rationala si cu sete de cunoastere.Incearca sa iti alegi o cariera in care sa iti valorifici la maximum aceste calitati.Oamenii au tendinta sa se increada intru totul in tine ,desi uneori pari a fi atins de aripa indoielii.Inainteaza ferm si fara graba pe calea catre obiectivele tale ,fara sa iti asumi mai mult decat poti indeplini.
Ai o natura pura si generoasa , intampini problemele cu o atitudine foarte pozitiva si te straduiesti sa inveti cate ceva din fiecare experienta amara.Probabil ca iubesti animalele si copiii , si posezi talente de real vindecator.
Orienteaza-te catre stil si o inalta educatie, catre bogatia sufletului si atentia fata de detalii.
Nu te lasa cuprins indiferenta ,amorteala spirituala si alternative mediocre in viata.

Culoarea ta norocoasa este galbenul.

Pietrele tale norocoase sunt citrinul,safirul galben si topazul auriu.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt marti, joi si duminica.

Numerele tale norocoase si anii tai de referinta sunt : 3, 12, 21, 30, 39, 48, 57, 66, 75.

Personalitati nascute pe 30 mai : Benny Goodman, Constantin Gogu ,Cornelia Otis Skinner, Doina Cornea , Lenny Davidson , Magnus Norman , Marie Frederickson , Michael J. Pollard , Mihail Bakunin, Nicky "Topper" Headon , Pete Way , Petru cel Mare , Robert Tepper.Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 28 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 29 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare
Nascut pe 30 mai – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 30 mai – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on mai 30, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.