Nascut pe 7 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Oamenii care isi aniverseaza ziua de nastere pe data 7 mai fac parte din zodia Taurului si sunt guvernati de catre Venus si Neptun.

Esti capricios , plin de neastampar si pari a fi pasionat de schimbare si calatorii.Probabil ca iti place apa si tot ce este asociat cu ea.
Ideile tale despre religie ori filozofie pot fi originale sau chiar radicale , dar esti stapanit de o atitudine de mare compasiune fata de cei din jur si poti face aproape orice pentru a ajuta o persoana aflata la necaz.Acest aspect al personalitatii tale trebuie sa fie supravegheat intrucat , in caz contrar , unii oameni pot ajunge sa profite de bunele tale intentii.
Increde-te in instinctele tale , intrucat te pot conduce adeseori catre cele mai judicioase solutii.Uneori , oamenii nu reusesc sa inteleaga mobilul actiunilor tale pentru ca ai tendinta de a nu trai cu picioarele pe pamant.Fii mai clar in idei si comunicare.
Orienteaza-te catre diversitate , relaxare si transformare.
Nu ceda invidiei , comportamentului rautacios si conversatiilor inutile.

Culoarea ta norocoasa este verde inchis.

Pietrele tale norocoase sunt turcoazul , ochiul tigrului si ochiul pisicii.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt luni si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de raspantie sunt : 7 , 16, 25, 34, 43, 52, 61, 70, 79 .

Personalitati nascute pe 7 mai : Anne Baxter, Archibald MacLeish, David Hume, Elly Roman , Eva Peron, Gary Cooper, Iosip Broz Tito , Ivan Sergei , Johannes Brahms, Matty Aslan , Michael E Knight, Nicolai Zabolotski , Piotr Ilici Ceaikovski , Robert Browning, Rudolf Schweitzer-Cumpana , Silvia Popovici , Traci Lords , Wladyslaw Stanislaw Reymont .



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 5 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 6 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Ziua de nastere in aforisme , maxime , citate
Nascut pe 7 mai – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 7 mai – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on mai 07, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.