Nascut pe 9 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti sarbatoresti ziua de nastere pe 9 mai , soarta iti este guvernata de zodia Taurului si esti sub stapanirea planetelor Venus si Marte.

Hotararea si vointa sunt doua elemente cheie ale personalitatii tale.Plin de energie si pasiune pentru viata , esti caracterizat de o natura foarte impulsiva.Iti place sa te angrenezi in munci dificile si detesti lenea.
Esti foarte direct, uneori pe punctul de a fi chiar lipsit de bune maniere.Pentru a avea relatii fericite cu cei din jur , ar trebui sa inveti sa asculti si punctele de vedere ale acestora.Esti un luptator innascut si nu te dai niciodata batut , dar aceasta trasatura a ta poate aduce conflicte si necazuri in contactele cu ceilalti.Dedicarea fata de un anumit sport ar putea elibera aceasta agresiune din tine.
Fii mai generos cu banii.Posezi o latura sensibila , afectiva , care adesea nu este perceputa de cei din jur din cauza duritatiii pe care o afisezi.
Orienteaza-te catre politete si simtul umorului.
Nu te lasa ispitit de gandurile despre moarte , de plictiseala si afectare.

Culorile tale norocoase sunt rosu , maro si violet.

Pietrele tale norocoase sunt granatul si coralul rosu.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt luni , marti si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de rascruce sunt : 9, 18, 27, 36. 45, 54, 63, 72.

Personalitati nascute pe 9 mai : Albert Finney, Billy Joel , Bulat Okudjava , Candice Bergen, Giovanni Paisiello , Glenda Jackson , Hudson Leick , Ion Tiriac , James Barrie, James Matthew Barrie , Joseph Louis Gay , Lucian Blaga , Marius Teicu , Mike Wallace, Jose Ortega y Gasset , Sterian Vicol.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 7 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 8 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Ziua de nastere in aforisme , maxime , citate
Nascut pe 9 mai – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 9 mai – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on mai 09, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.