Cea mai potrivita varsta pentru a te casatori ?

Nimic nu te poate afecta mai mult atunci cand esti necasatorit decat insinuarile oamenilor cum ca esti prea in varsta pentru a mai ramane singur . A fi singur este normal, chiar de recomandat pana dupa 20 de ani ... Trebuie sa iti gasesti o slujba , sa cunoasti lumea , sa calatoresti dar , odata ce ai atins un anumit numar de ani , este timpul sa iti infranezi egoismul si sa iti dedici viata unei alte persoane.

Intrebarea fundamentala ramane , totusi, care ar fi cea mai potrivita varsta pentru a te casatori ? O mare parte dintre femei isi aleg momentul de a incepe viata de familie sau vad ca varsta ideala pentru maritis undeva intre 24 si 27 de ani. Alti oameni tin sa faca o diferentiere , subliniind ca varsta nimerita pentru a-ti pune pe cap pirostriile depinde daca esti barbat sau femeie ; in vreme ce urmasii lui Adam pot astepta pana dupa 30 de ani , fiicele Evei trebuie sa se grabeasca inainte ca ceasul lor biologic sa inceteze sa mai ticaie.Conform fanilor Facebook , care au raspuns la intrebarea din titlu acum vreo doua luni , cel mai bine este sa te casatoresti in preajma varstei de 30 de ani sau sa nu o faci deloc.

Care este parerea ta ? La ce varsta este cel mai bine sa te casatoresti ?



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Casatoria - Kahlil Gibran

Aniversarea casatoriei – Cadouri si simboluri
Cea mai potrivita varsta pentru a te casatori ? Cea mai potrivita varsta pentru a te casatori ? Reviewed by Diana Popescu on iunie 24, 2011 Rating: 5

2 comentarii:

  1. eu am 18 ani .. daca ar fi dupa mine m-as casatori acuma cu un barbat pe care il ador din toata inima , nu stiu unde as mai gasi un barbat ca si el .. il cheama Mihai si este cel mai dulce barbat pe care l-am avut pana acuma .. !! :X:X:X:X:X ma simt foarte indragostita .. dar problema este ca el are o relatie de 2 ani de zile cu o tipa .. dar il iubesc asa de tare incat nu ma deranjeaza k locuieste cu ea intr-o casa .. !! ma deranjeaza din punct de vedere practic si sentimental .. nu imi pot nega sentimentele si mai ales ca simt o gelozie teribila fata de prietena lui ... uneori is asa de geloasa ca imi vine sa ma duc sa o caut si sa ii dau doua in gura tipei .. dar am fost educata in alt fel .. si tocmai pentru ca am fost educata intr-un alt fel si nu sa fiu o mahalagioaica nu ar trebui sa accept o relatie cu un barbat care are o relatie de atata timp cu alta femeie ... dar am si eu sentimentele mele pentru el ... la care nu pot renunta asa de usor . si pe 4 iulie va fi ziua lui . .si nu va fi alaturi de mine pentru ca chiar de ziua lui este liber ... !! da-mi un sfat te rog . multumesc , cu drag D.

    RăspundețiȘtergere
  2. E greu sa stabilesti o regula in ceea ce priveste momentul oportun pentru casatorie. Sunt multi factori care determina un cuplu sa faca sau nu acest pas... oricum, in prezent, nu prea mai e la moda sa te casatoresti ca la carte.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.