Horoscop Leu iunie 2011

In luna iunie 2011, Leul se lasa prins in mrejele colectivitatilor umane ,un prilej de a dovedi si altora resursele lui interioare, dar si de a -si destrama individualitatea sub ispita de a conjuga intr-un mod comun originalele lui aspiratii.

Luna noua si eclipsa de Soare din Gemeni si a unsprezecea ta casa te focalizeaza din 1 iunie asupra societatii si a omenirii.Interesele si activitatile de grup capata prioritate , la fel ca si implicarea in grupuri sau colectivitati organizate.Sinele tau devine semnificativ nu prin reflectarea sa intr-o oglinda ci din perspectiva contactului si relationarii cu ceilalti.Nu este deloc exclus sa fii traversat de tendinte umanitare si nevoia de a te dedica unor actiuni caritabile.

Mintea iti straluceste prin ingeniozitate si izvodirea unor idei neobisnuite odata cu 2 iunie , gratie calatoriei incepute de Mercur in Gemeni si a unsprezecea ta casa (casa sperantei si prieteniei).Comunicarea si impartasirea gandurilor pare a fi o prioritate , cu atat mai mult cu cat cei din jur se simt atrasi de felul tau de a vorbi.Fericirea si obiectivele pe termen lung sunt subiecte pe care ai predispozitia sa te concentrezi.

Din 3 iunie , Neptun intra in aspect retrograd in Pesti si a opta ta casa (casa transformarii si sexualitatii) , supunandu-te unui proces de schimbare a fagasului vietii tale , pe parcursul caruia ai sansa de a -ti descoperi adevarata ta fiinta pe masura ce explorezi straturile profunde ale subconstientului tau.Acorda-ti mai mult timp in aceste cautari ce iti pot dezvalui treptat o noua cale ce iti sta in fata.

Jupiter in Taur si a zecea ta casa ( casa dezvoltarii exterioare si a carierei) aduce norocul de partea ta incepand cu 4 iunie , mai ales din punct de vedere al recunoasterii publice si a succesului profesional.Cu cat incerci mai mult sa ajungi sub lumina reflectoarelor , cu atat ai mai multe oportunitati de care poti profita.

Inchegarea unor relatii calde, prietenesti in plan social , posibil asociate cu un grup ori o colectivitate , se intrezareste din 9 iunie , ca urmare a tranzitului lui Venus in Gemeni.Venus iti reinsufleteste prieteniile si iti condimenteaza legaturile interumane cu farmec si gratie.

De pe 12 iunie, trecerea lui Saturn in aspect direct in Balanta te elibereaza de restrictiile inconstiente autoimpuse legate de comunicare si te ajuta sa te descurci in "public relations" , daca te-ai straduit indeajuns pana acum in aceasta directie.Intr-un fel sau altul, trebuie sa te deschizi fata de lumea din jur.

Pe 15 iunie, Luna plina din Sagetator si eclipsa lunara te ispitesc sa iti lasi deoparte, pentru o vreme , planurile ambitioase si comportamentul relativ sobru si a te arunca in bratele aventurii si inspiratiei launtrice.

Chestiunile personale si cele legate de trecut iti intra in atentie din 16 iunie , ca efect al parcursului initiat de Mercur in Rac si a douasprezecea ta casa.Este un interval potrivit pentru explorarea interioara , contemplare si meditatie.Reevaluarea unor fapte trecute poate fi benefica cu conditia de a nu te lasa cuprins de un sentiment de vinovatie.Creativitatea iti razbeste neastanjenita la suprafata mai ales atunci cand este asociata cu arta.Intr-o astfel de conjunctura tinzi sa vorbesti mai putin despre tine insuti si sa te invalui intr-o aura de secrete.

Odata cu 20 iunie , Marte traverseaza teritoriile Gemenilor si ale celei de-a unsprezecea tale case , prilej sa te intorci asupra activitatilor de grup si a eforturilor colective.Grija ta fata de umanitate in general este pe punctul de a fi stimulata , asa ca rolul pe care il joci in viata altora pare a te preocupa din cale afara.

O perioada de refacere si regenerare este anuntata din 21 iunie de catre tranzitul Soarelui in Rac si a douasprezecea ta casa.Nu este vremea nimerita pentru a te angaja in competitii ori a-ti transpune in fapte multvisatele aspiratii.Mai curand, este vorba despre o influenta asemanatoare cu cea a lui Mercur , care te indeamna sa te lasi in voia reflectiei, visarii si reincarcarii bateriilor tale spirituale.Situatii a caror inutilitate ti-a aparut a fi din ce in ce mai vadita iti cer o renuntare , asa cum se cuvine la sfarsitul fiecarui ciclu solar din viata ta.


Horoscopul dragostei Leului in mai 2011


Calatoria inceputa pe 4 iunie de catre Jupiter in a zecea ta casa indica uneori succes nu numai in plan material ci si in implinirea iubirii ,prin conturarea primilor pasi catre o casatorie.

Din 9 iunie , patrunderea lui Venus in cea de-a unsprezecea ta casa iti deschide posibilitatea intalnirii unei persoane speciale , gata sa iti impartaseasca preocuparile , prin mijlocirea unui grup de oameni.Cu toate acestea, pari a fi detasat la nivel afectiv , asa ca ceea cese presupune a fi o relatie de dragoste se poate implini de fapt printr-o legatura mai curand de amicitie.

Eclipsa de Luna din a cincea ta casa (casa dragostei si creativitatii) semnifica , de obicei , punerea la incercarea unei relatii de iubire.Daca sentimentele tale sunt sincere , autentice, nu ai de ce a te teme.



Horoscopul carierei si banilor Leului in iunie 2011


Din 4 iunie , Jupiter amplasat in cea de-a zecea ta casa iti vesteste o sporita eficienta in munca , sansa de a avansa in cariera si succes in afaceri.Sunt posibile calatorii in interes de serviciu sau oportunitatea de a-ti expune ideile in fata unui larg auditoriu.Norocul se intrevede printr-o promovare , noi sanse legate de slujba actuala sau de o noua slujba.Oameni influenti, aflati in pozitii de conducere ,par a fi placut impresionati de tine.Daca tintesti si te straduiesti de multa vreme catre unele teluri ambitioase ,in acest interval este posibil sa le vezi indeplinindu-se.

Intrarea lui Marte , pe 20 iunie ,in a unsprezecea ta casa , te indreapta catre munca in colectiv ,dar pari a prefera sa dai tu comenzi decat sa te supui celor trasate de altii.Iti poti pune in valoare calitatile de lider cu conditia de a nu-i calca pe bataturi pe ceilalti.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iunie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : iunie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Leu mai 2011

Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscop Leu iunie 2011 Horoscop Leu iunie 2011 Reviewed by Diana Popescu on iunie 01, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.